NaslovnicaVijestiTottenham Hotspur poslao ponudu za zvijezdu PSG-a

Tottenham Hotspur poslao ponudu za zvijezdu PSG-a

Prema pisanju francuskih novina L’Equipe, Tottenham Hotspur je blizu dovođenja drugog pojačanja ovog ljeta.

Tottenham Hotspur poslao ponudu za zvijezdu PSG

Klub iz sjevernog Londona je konačno svoje prvo ovoljetno pojačanje doveo prošlog vikenda, kada je stigao defanzivac Ajaxa Davinson Sanchez za 40 miliona eura.

21-godišnji Kolumbijac je tako postao prvo pojačanje Spursa još od dolaska Mousse Sissokoa zadnjeg dana prelaznog roka prošlog ljeta.

Tim Mauricija Pochettina ostao je bez jednog od najboljih igrača prošlog mjeseca, kada je desni bek Kyle Walker prešao u velikog rivala u borbi za titulu, Manchester City za 51 milion eura.

Uprkos pobjedi u prvom kolu nove sezone Premier lige protiv Newcastle Uniteda (2-0), Tottenham je izgubio u drugom kolu protiv Chelseaja rezultatom 1-2.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Kako navodi L’Equipe, Pochettino nije zadovoljan defanzivnim dijelom svog tima, te je poslao ponudu za desnog beka Paris Saint Germaina Sergea Auriera, koja iznosi oko 25 miliona eura.

Otkako je klub napustio Walker, trenutno je jedina opcija na toj poziciji Kieran Trippier, kojem argentinski stručnjak želi dovesti konkurenciju.

Aurier je u tri godine, koliko je u francuskom klubu, odigrao ukupno 57 ligaških nastupa u dresu PSG-a, a ove sezone više nije prva opcija na svojoj poziciji nakon što je klub doveo Danija Alvesa ovog ljeta.

[su_watch_live_football]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!