NaslovnicaVijestiTottenham u lovu na 21-godišnje čudo iz Serije A

Tottenham u lovu na 21-godišnje čudo iz Serije A

Kada Gianluca Di Marzio kaže nešto, to obično privuče veliku pažnju.

OIR_resizer

Ovog tjedna, za primjer, talijanski transfer guru rekao je kako je Bournemouth pobijedio Watford u utrci za Juanom Iturbeom.

Sinoć, dok je većina slavila Božić, Di Marzio je rekao da Tottenham želi dovesti 21-godišnjeg igrača Sassuoloa, Domenica Berardija.

Berardi je svoje ime stvorio kao tinejdžer 2014. godine kada je postigao četiri pogotka u 4-2 pobjedi protiv AC Milana u Seriji A.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

On trenutno uživa u svojoj četvrtoj sezoni u Seriji A. U sezoni 2011./2012. postigao je 11 pogodaka, sezonu kasnije 16, a proteklu 15 pogodaka. U deset nastupa ove sezone postigao je dva pogotka.

Di Marzio javlja kako Spursi žele dovesti 21-godišnjaka, no želi ga dovesti i Juventus.

Ranije ove godine, Berardijev menadžer potvrdio je da je Juventus planirao dati ogroman novac za napadača Sassuoloa, no unatoč tome on neće otići u zimskom prijelaznom roku.

“Sassuolo je već ranije imao pakt sa Juventusom, radilo se oko 25 milijuna eura. No, to je manje od onoga koliko Berardi sada vrijedi, a to je oko 35-40 milijuna eura”, smatra Di Marzio.

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!