NaslovnicaVijestiTotti: Postoje tri opcije nakon lipnja

Totti: Postoje tri opcije nakon lipnja

Legendarni kapetan Rome Francesco Totti jedini zna hoće li i sljedeće godine nositi dres “vučice” ili će okačiti kopačke o klin. Međutim, do lipnja neće saoštiti odluku. Totti je izjavio da će najkasnije u lipnju objaviti hoće li nastaviti s aktivnim igranjem ili će otići u funkcionere. Totti će odlučiti između tri opcije.

tri opcije

“Razmišljam o svojoj budućnost, donio sam odluku, ali ću je objaviti tek u svibnju ili lipnju. Siguran sam da neću biti trener, ne želim biti naspram 30 lukavih nogometaša. Postoje tri opcije, da nastavim da igram u Romi, da postanem direktor ili završiti s nogometom i da radim nešto drugo.”, rekao je 40-godišnji Totti.

On je zavrijedio status legende Rome jer je u tom klubu proveo cijelu karijeru i u više navrata odbijao bogate ponude Real Madrida, Chelseaja, Milana…

“Bio sam blizu prelaska u Real i razmišljao sam napustiti Rim. Ipak, to nisam učinio. Ono što je sigurno jest da nikada ne bih igrao za drugi talijanski klub.”, rekao je Toti, koji je u Romi od 1989. godine još iz omladinskih selekcija i drži dva klupska rekorda – po broju utakmica (778) i golova (307).

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Roma se trenutno nalazi na drugom mjestu u talijanskom prvenstvu, imaju osam bodova manje od vodećeg Juventusa, a dva boda više od trećeplasiranog Napolija. Sljedeću utakmicu igraju protiv Empolija koji u posljednje vrijeme ne zna za pobjedu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!