Toureov agent uzvratio treneru Cityja, Pepu Guardioli

Agent Yaye Tourea, Dimitri Seluk rekao je da se neće ispričati treneru Manchester Cityja, Pepu Guardioli dok se on ne ispriča Manuelu Pellegriniju. Podsjetimo, Guardiola je danas izjavio da Yaya Toure neće konkurisati za prvi tim Cityja dok se Seluk ne ispriča.

dimitri-seluk-1452450921523

“Bilo je teško za mene da izostavim Yayu Tourea za utakmice Lige prvaka, jako teško. Znam ga i znam da je dobar čovjek. Isto tako bilo je teško izostaviti i Alexija Garciju.”, rekao je Guardiola uoči utakmice protiv Swanseaja u Liga kupu.

“Na Yayu ne računam otkad je njegov agent Seluk ‘pričao’. Dok gospodin Seluk ne da izjavu u medijima da mi se ispričava, pošto nema hrabrosti da me nazove i ne izvini se Manchester Cityju, prvo, a onda suigračima. Kada se to dogodi, Yaya će biti dio grupe i imat će istu priliku kao i ostali da igra sve utakmice.”, rekao je Guardiola.

“Ne mogu prihvatiti da agent svakog igrača koji ne igra ide u medije i priča svašta. Znam koliko Dimitri Seluk voli Yayu Torea, ali ako ga voli neka se ispriča Manchester Cityju za ono što je rekao u novinama.”

Bet365 banner 300x250

“Ne mogu zamisliti da u moje vrijeme kada igrač agenta ne igra, da on ode u medije i priča protiv Johana Cruyffa.”, riječi su španjolskog stručnjaka.

“Danas, agenti vjeruju da su više nego ono što jesu. Ako imate problem, možemo razgovarati. Ponavljam, dok se ne ispriča Yaya neće igrati.”

Nedugo nakon izjave Guardiole u press centru Manchester Cityja, oglasio se i agent sada već bivšeg reprezentativca Obale Bjelokosti koji je danas objavio da napušta reprezentaciju. Seluk je dao izjavu za Sky Sports gdje je rekao da se neće ispričati Guardioli.

“Guardiola je pobijedio par utakmica, i odmah misli da je kralj. Ja živim u Europi tako da mogu reći što god želim i Guardiola me neće zaustaviti. Ja ću se ispričati Guardioli ako se on ispriča Manuelu Pellegriniju zbog onoga što je uradio.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)