NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United postavio ultimatum Mourinhu, Sarri u Chelseaju želi sjajnog Francuza,...

Transfer glasine: United postavio ultimatum Mourinhu, Sarri u Chelseaju želi sjajnog Francuza, Sancho na ljeto napušta Dortmund

Nešto manje od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Jose Mourinho će dobiti otkaz u Manchester Unitedu ako ne uspije osigurati plasman u prve četiri ekipe na kraju sezone, tvrdi The Sun. Portugalac trenutno zauzima osmo mjesto, a Tottenhamov šef Mauricio Pochettino navodno je glavni kandidat za njegovog nasljednika ukoolko Portugalac ne izbori plasman u Ligu prvaka.

MANCHESTER UNITED DOVODI BIVŠEG IGRAČA CHELSEAJA: Mourinho ga dovodi za 40 milijuna funti!

Šef Chelseaja Maurizio Sarri želi u svoju ekipu dovesti Nabila Fekira, piše The Sun. Talijanski menadžer je osobno nazvao francuskog reprezentativca, koji je tijekom ljeta gotovo završio u ekipi Liverpoola. Fekir je također povezan s prelaskom u Bayern München posljednjih tjedana.

Juventus je zainteresiran za nogometaša Borussie Dortmund, Jadon Sancha, piše Calciomercato. Sancho je do sada ove sezone upisao već pet golova i sedam asistencija u svim natjecanjima u dresu lidera Bundeslige.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!