NaslovnicaVijesti"U Milanu nisu tretirali Aubameyanga na pravi način!"

“U Milanu nisu tretirali Aubameyanga na pravi način!”

Bivši agent napadača Borussije Dortmund Pierrea emericka Aubameyanga Yvan La Mee izjavio je da je njegov klijent napustio AC Milan jer ga tamo nisu tretirali na pravi način.

Tretirali Aubameyanga na pravi način

26-godišnjak je stigao u akademiju talijanskog kluba u siječnju 2007. godine, ali je napustio San Siro prije nego što je i dobio šansu da zaigra u prvom timu. Igrao je na posudbama u Dijonu, Lilleu, Monacu i Saint-Etienneu, nakon čega je Saint-Etienne otkupio njegov ugovor od Milana.

Međutim, Le Mee priznaje da su stvari mogle krenuti u drugom pravcu da Milanovi omladinski treneri nisu favorizovali talijanske talente prije Aubameyanga.

“Aubameyang je postigao neke sjajne golove u Milanu, ali nije igrao dovoljno u mladoj ekipi Milana, jer je trener favorizovao talijanske igrače i držao je Aubameyanga na klupi.”

“U to vrijeme, kontaktirao nas je Dijon koji je bio zainteresovan za dovođenje Aubameyanga. Nakon što su odugovlačili taj transfer čak šest mjeseci, iz Milana su na kraju prihvatili ponudu i dozvolili mu da ode na posudbu u Dijon.”

“A u Dijon je postigao osam golova, te podijelio šest asistencija uz to, iako je imao samo 19 godina. Koliko je igrača u tom dobu postiglo nešto tako?”

Nakon što je napustio Milan, Aubameyang nema za čime da žali. Gabonski reprezentativac je ove sezone jedan od najboljih napadača u Europi sa 35 postignutih golova u svim natjecanjima, a njegov bivši agent smatra da je nedvojbeno jedan od najboljih napadača na svijetu.

“Upravo sada, Aubameyang je peti najbolji napadač na svijetu po mom mišljenju. Samo su Lionel Messi, Luis Suarez, Neymar i Zlatan Ibrahimović bolji od njega. On je bolji i od Roberta Lewandowskog i Sergija Aguera.”

“On je dobra osoba, netko tko se trudi mnogo. Osim toga, on ima odlične tehničke vještine. Dospio je tu gdje je sad zbog svog teškog rada, ali taj nivo ne dostižete ukoliko niste vrlo talentirani.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!