NaslovnicaVijesti"Ugovor života": Jedan klub Yayi Toureu nudi "pravo bogatstvo" ako prijeđe u...

“Ugovor života”: Jedan klub Yayi Toureu nudi “pravo bogatstvo” ako prijeđe u njihove redove

Koliki bi novac kineski gigant Shanghai SIPG trebao imati da jedan od ponajboljih veznjaka Premier lige prijeđe u njihove redove?

OIR_resizer

Manchester City mogao bi biti u problemima ako Yaya Toure prihvati bogati ugovor. Toure bi zarađivao 11 milijuna eura godišnje, čak četiri manje nego što zarađuje trenutno na Etihadu.

566f0e87df8d0

Njegov ugovor sa ‘Građanima’ istječe 2017. godine.

Kineski super klub Shanghai SIPG ranije ovaj tjedan izražio je želju da dovedu Waynea Rooneyja za kojeg su spremni platiti 75 milijuna funti.

Razumljivo je da Sven Goran Eriksson želi dovesti ikonu sa Old Trafforda jer je jedno vrijeme u svojoj trenerskoj karijeri u reprezentaciji imao priliku trenirati Engleza, koji bi u Kini trebao zarađivati 460.000 funti tjedno.

Yaya Toure i Wayne Rooney u istoj momčadi? Vjerovat ćemo tek kada vidimo.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!