NaslovnicaVijestiUnited i dalje začaran: Nevjerojatna statistika protiv Burnleyja

United i dalje začaran: Nevjerojatna statistika protiv Burnleyja

Manchester United je i dalje začaran Premiershipu. Burnley je uspio odoljeti naletima Ibrahimovića i družine na Old Traffordu i osvojiti vrijedan bod. Nevjerojatan je podatak da su nogometaši Uniteda šutirali na gol 37 puta i imali čak 19 kornera!

zlatanibrahimovicmanchesterunitedvburnleyrovwea-kipxx

Manchester Unitedu i dalje ne ide u Premijr ligi, iako bilježi pobjede u Ligi Europa i Liga kupu. “Đavoli” su protiv Burnleya kod kuće imali više od 70 posto posjeda lopte, stvarali šanse, pogađali stative i prečke, ali nisu uspjeli svladati vratara Toma Heatona. Domaćin je od 68. minute ostao s desetoricom na terenu, jer je Ander Herrera dobio drugi žuti karton.

United je sada pao na osmo mjesto tablice, pošto je Watford danas pobijedio Hull 1:0 i tako pretekao “đavole” na tablici. Te dvije momčadi imaju po 15 bodova, baš kao i Everton, koji sutra igra protiv West Hama svoj meč 10. kola.

Nogometaši Manchester Cityja prekinuli su seriju od tri utakmice bez pobjede u Premier ligi, pošto su u gostima pobijedili West Bromwich s 4:0.

City je bio bez pobjede u ukupno šest mečeva kad se uračunaju i Liga prvaka i Liga kup, a tu agoniju prekinuo je danas. Sergio Aguero je dao dva gola u prvom poluvremenu, a Ilkay Gundogan je dodao još dva u drugom i zapečatio sudbinu WBA. “Građani” sada imaju isti broj bodova kao i Arsenal, koji je ranije danas pobijedio Sunderland 4:1, ali i nešto bolju gol-razliku, odnosno primili su gol manje.

Na prvo mjesto kasnije danas teorijski može doći Liverpool ako savlada Crystal Palace u gostima. “Crveni” imaju tri boda manje od Cityja i Arsenala, ali imaju sličnu gol razliku.

City ima 23:9, Arsenal 23:10, a Liverpool 20:11, tako da bi pobjedom s pet golova razlike došao na prvo mjesto.

Hull City je tim porazom došao u zonu ispadanja, odakle je pobjegao Middlesbrough, koji je poslije sedam mečeva konačno trijumfovao, pošto je kod kuće savladao Bournemouth sa 2:0. Leicester je osvojio bod u Londonu protiv Tottenhama, pošto je taj meč završen 1:1.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!