NaslovnicaVijestiVan Gaal ima dvije utakmice da se dokaže: United već u kontaktu...

Van Gaal ima dvije utakmice da se dokaže: United već u kontaktu sa novim trenerom

Van Gaal ima dvije utakmice da se dokaže. Manchester United je već stupio u kontakt sa novim trenerom, a to su učinili čak i prije subotnjeg poraza od Norwich Cityja, piše The Sun.

Van Gaal ima dvije utakmice da se dokaže

Naime, riječ je o Mourinhu, čelnici Manchester Uniteda su u kontaktu sa njim, a to je stvorilo još veći pritisak na Van Gaala.

Van Gaal je navodno dobio ultimatum od Manchester Uniteda, ima dvije utakmice da popravi sutuaciju ili će dobiti otkaz. Utakmice protiv Stoke-a u gostima i kod kuće protiv Chelseaja, Holanđanin mora pobijediti inače dobija otkaz.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Poraz od Norwicha ih je ostavio van prva četiri na tabeli i bez pobjede su u posljednjih šest utakmica.

Izvršni predsjednik Ed Woodward je pod sve većim pritiskom da otpusti Van Gaala, još nakon poraza od Nowicha, koji je Manchesterov treći uzastopni poraz, pritisak je sve veći i veći.

Crveni Đavoli nisu pobijedili u posljednjih šest utakmica i navijači traže da se Holanđanin otpusti, a umjesto njega bi došao Jose Mourinho, koji je dobio otkaz u Chelseaju prošle sedmice, piše Mirror Football.

Podrazumijeva se da se odbor želi držati Van Gaala, ali kada bi se desio četvrti uzastopni poraz, to bi ih stavilo u tešku poziciju, pogotov za zadržati ga na Old Traffordu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!