NaslovnicaVijestiVan Gaal: Ne bojim se Guardiole

Van Gaal: Ne bojim se Guardiole

Guardiola će najverovatnije naredne sezone preuzeti Manchester City, a menadžer Manchester Uniteda kaže da se ne brine što će Pep doći na trenersku klupu Citya.

Ne bojim se Guardiole

Louis van Gaal tvrdi da se on ne boji što će Guardiola doći u Premiershipu.

Nakon što je objavio da će napustiti Bayern Minhen Guardiola je potvrdio da će svoju trenersku karijeru nastaviti u Premiershipu kada napusti njemačkog giganta.

Guardiola očekuje da dođu u Manchester City, iako je bivšiu trener Barcelone bio na meti Manchester Uniteda.

Nakon što je upitan osjeća li pritisak što Guardiola dolazi u Premiership, Van Gaal je odgovorio: “Nije sigurno da će on biti trener naredne sezone u Premiershipu, ali ne bojim se ni da dođe.

“Nisam na kraju svoje karijeri, tako da za mene to nije interesantno. Za mene je interesantno kako ću se brinuti za Manchester United, i nakon ove sezone imam još jednu godinu ovdje.”

“Reako sam šta su moji ciljevi kada sam došao ovdje. Još uvijek imam iste ciljeve. Potpisao sam ugovor na tri godine i ciljevi su naravno isti kao na početku.”

“Prije dvije godine sam rekao da bi Guardiola mogao doći u Englesku. To nije strano, postavljate ciljeve kao i menažer.”

“Neki ljudi na to gledaju pomalo čudno, ali menadžeri imaju ambicije i žele se okušati kuluru u Premiershipu.”

“Ja sam želio to isto i veoma je dobro biti ovdje, i dobro je što Pep želi doći ovdje i mislim da neće imati utjecaja na svoj klub. Svaki menadžer ima pravo napustiti kad tad klub”, završio je Louis van Gaal.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!