NaslovnicaVijestiVan Gaal: On će biti velika zvijezda u Manchester Unitedu

Van Gaal: On će biti velika zvijezda u Manchester Unitedu

On će biti velika zvijezda u Manchester Unitedu, riječi su Van Gaala. Trener je bio oduševljen sa 20-godišnjim napadačem koji je briljirao u pobjedi od 3-1 u FA kupu u petak nad Derby Countyja i kaže da on ima nevjerovatnu budućnost.

On će biti velika zvijezda u Manchester Unitedu

Louis van Gaal je pozdravio nastup Anthony Martiala u pobjedi nad Derby Countyjem u petak, insistirajući da će on biti ‘veliki’ za Manchester United.

Francuski napadač je asistirao za Wayne Rooneya i Juana Mate u rutinskoj pobjedi kako bi se osigurao napredak Crvenih đavola do pete runde turnira.

I dok je Van Gaal priznao da je Martial imao loše razdoblje, on je iznenadio svojim nastupom i efikasnošću.

“Počeo je ne tako dobro, ali rekao sam mu u prvih 20 minuta nakon što je odigrao da je bio nevjerovatan”, rekao je Holanđanin.

“Ja sam vrlo sretan što je on igrač Manchester Uniteda, jer mislim da će biti veliki igrač za Manchester United dugo, dugo vremena.”

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Trener je zadovoljan sa nastupom svog tima, iako smatra da je Derbyju bilo puno lakše, jer nisu bili pod pritiskom.

“Moram reći da je Derby u drugom poluvremenu pritiskao u napadu”, dodao je on.

“Kada smo uspjeli pobijediti pritisak nije bilo više prostora i to je bio i razlog što smo postigli dva gola.”

“Pobijedili smo svaku utakmicu u 2016. godini, osim onu protiv Southampton i mislim da je to zbog nedostatka samopuzdanja. Igrali smo kod kuće, a navijači su nas podržavali, tako da je naš nastup bio pomalo smiješan.”

“Sada se povjerenje vratilo, ponovo smo odigrali dobro i bez obzira na pritisak Derbyja u drugom poluvremenu, stvorili smo šanse, i postigli nevjerovatne golove, moram to reći.”

“Teško je razumjeti, ali to je proces. To je period od tri godine. Čelnici Manchestera su vrlo inteligentni i razumiju to. To nije samo pitanje jednog meča.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!