NaslovnicaVijestiNogometaš koji je bogatiji od Cristiana Ronalda progovorio o najvećem promašaju u...

Nogometaš koji je bogatiji od Cristiana Ronalda progovorio o najvećem promašaju u karijeri

Iako je potpisao najveći ugovor u povijesti sporta, Cristiano Ronaldo trenutno nije najbogatiji nogometaš svijeta. Novi ugovor jamči mu 200 milijuna eura po sezoni, što još uvijek nije zabilježeno u svijetu nogometa.

No, to mu nije dovoljno da se približi najbogatijem nogometašu svijeta. Kao što je već duže vrijeme poznato, najbogatiji nogometaš svijeta je Faiq Bolkiah s Bruneja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Član kraljevske obitelji, koji je prošao školu Leicestera, ima bogatstvo od 20 milijardi dolara. Bolkiah trenutno igra za tajlandski Chonburi i teško je očekivati ​​da će nešto napraviti u svojoj karijeri kao profesionalni nogometaš. Nedavno se oglasio i o najvećem promašaju u karijeri.

Govoreći za Main Stand, rekao je: “Imao sam oko tri ili četiri ponude nakon Leicestera. Maritimo mi je rekao ‘doći ćeš ovdje i igrati’ pa sam rekao ‘Želim biti ovdje samo godinu dana. Najvažnija stvar za mene je igrati’. Sada definitivno žalim što sam otišao tamo. Osjećam da je tu bilo mnogo politike i da je Maritimo imao skriveni motiv za potpisivanje ugovora. Nisam osjećao da su bili potpuno iskreni.”

Unatoč lošem iskustvu, Bolkiah, koji ima ugovor sa Chonburijem do 2024., tvrdi da ga je to natjeralo da se trudi još više.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!