NaslovnicaVijestiVARDY POTPISAO NOVI UGOVOR: Evo koliko će zarađvati

VARDY POTPISAO NOVI UGOVOR: Evo koliko će zarađvati

Jamie Vardy jedan od najboljih igrača u Leicesteru kraj Mahreza je nakon utakmice protiv Manchester Citya potpisao novi ugovor do 2019. godine.

VARDY POTPISAO NOVI UGOVOR

Jamie Vardy je ove sezone igrao 25 utakmica zabio je 18 golova, šutnuo je prema golu 39 puta, kreirao 30 šansi za gol, te asistirao tri puta.

Vardy ovu sezonu igra fantastičnu, te ga je uprava Leicestera zbog toga odlučila angraditi. Vardy će sedmično zarađivati 80.000 funti.

“Apsulutno sam oduševljen da ću se nastaviti boriti za ovaj klub, kako bi se postiglo nešto posebno. Nikad nisam vidio duh poput ovog – od vlasnika, upravitelja, igrača i navijača. Želim biti dio ovoga još dosta vremena”, kazao je Vardy, te nastavio:

“Leicester je pokazao da vjeruje u mene od kako sam došao ovdje prije tri godine, ne mogu vam opisati koliko je to vjerovanje u mene uspjelo da mi pomogne. Uvijek ću biti zahvalan ljudima u klubu što su napravili od mene, raditi ću naporno da bi im se odužio na ugovoru.”

Naravno i trener Lisica Claudio Ranieri je bio zadovoljan što je Vardy potpisao novi ugovor.

“Vardy je pokazao da je fantastičan igrač, on je više nego potreban, dio je ove fantastične momčadi. Veoma sam sretan što će ostati sa nama dugo vremena”, kazao je Claudio.

[su_netbet_nfl]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!