NaslovnicaVijestiVelikan iz Manchestera poslao Atleticu ponudu za Saula Nigueza

Velikan iz Manchestera poslao Atleticu ponudu za Saula Nigueza

Španjolski dnevni list Cope javlja kako je Manchester United ponudio 20 milijuna eura Atletico Madridu za veznjaka Saula Nigueza.

OIR_resizer

Cope je istog trena naslovnicu popunio sa još jednom viješću koja se neće svidjeti navijačima Crvenih vragova.

Javljaju kako Manchester United nema šanse da postigne dogovor u siječnju, no kako bi do realizacije transfera moglo doći na ljeto.

Sada 21-godišnji Saul našao se na listi želja nekoliko klubova iz Premier lige. Često se pisalo kako je potencijalna meta Arsenala.

U prosincu prošle godine španjolski list El Confidencial javio je kako bi Topnici trebali dovesti Španjolca u siječnju, no sve je palo u vodu kada se 21-godišnjak ozlijedio.

El Confidencial javlja kako je Saulov agent, općepoznati Jorge Mendes, sve dogovorio sa Arsenalom, no Atletico je odustao od svega jer je Tiago slomio nogu u domaćoj ligaškoj 1-0 pobjedi protiv Espanyola.

Saulu ugovor sa Rojiblancosima ističe 2020. godine.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!