NaslovnicaVijestiVeliki plan Abramovića: Na ljeto dovodi francuski dvojac vrijedan 150 miliona eura

Veliki plan Abramovića: Na ljeto dovodi francuski dvojac vrijedan 150 miliona eura

Veliki plan Abramovića je da na ljeto dovede francuski dvojac vrijedan 150 miliona eura. Chelsea namjerava napraviti odvažan transfer na kraju sezone. Prema pisanju BuzzSporta, Plavci planiraju remont ekipe iduće godine da bi oživjeli Londonski tim i jedan od planova je dovesti francuski dvojac.

Veliki plan Abramovića

U izvještaju se tvrdi da će Chelsea za ovaj dvojac morati izdvojiti 110 miliona funti (150 miliona eura) , a radi se o Paulu Pogbi i Antoine Griezmannu.

Finansije mogu poboljšati prodajom Eden Hazarda, koji je na radaru Real Madrida. Chelsea je često bio povezan s Griezmannom ove sezone i možda će pokušati zaobići pregovore sa Atletico Madridom nakon što aktiviraju njegovu otpusnu klauzulu od 46 miliona funti.

24-godišnjak je oduševio publiku u Španjolskoj otkako je došao iz Real SOciedada u 2014. godini – a od tada je postigao 37 golova u 75 nastupa.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Tim iz Londona također želi dovesti bivšeg veznjaka Manchester Uniteda, Paula Pogbu, na Stamford Bridge.

Ali, smatra se da je 22-godišnjak rekao da je njegovo srce već u Barceloni i da će u ljeto preći u Kataloniju, ali i Chelsea ne odustaje tako lako.

Pogba i dalje ima tri i pol godine ugovora sa Juventusom, što znači ako iko pokuša dovesti igrača Stare dame, mora platiti oko 64 miliona funti.

Jose Mourinho je navodno u julu pokušao uvjeriti Pogbu da se pridruži Chelseaju, ali mu to nije uspjelo. Vidjet ćemo kako će se ovo odigrati do kraja sezone.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!