NaslovnicaVijestiVeznjak Bayerna velika želja Arsena Wengera?!

Veznjak Bayerna velika želja Arsena Wengera?!

Njemački reprezentativac i veznjak minhenskog Bayerna, Mario Gotze, koji je svojim golom Nijemcima donio titulu svjetskog prvaka 2014. godine u Brazilu, nalazi se na izlaznim vratima bavarskog kluba.

Veznjak Bayerna velika želja Arsena Wengera!

Prema pisanju britanskog Independentea Gotze se ne nalazi u planovima novog trenera Bayerna Carla Ancelottija koji mu ne garantuje mjesto u početnom sastavu, te bi Mario mogao ovoga ljeta da promijeni sredinu.

Veliko interesovanje za dovođenje Gotzea pokazao je trener Liverpoola Jurgen Klopp, koji savršeno zna s kakvim kvalitetom raspolaže mladi Nijemac, jer su dugo vremena bili zajedno u dortmundskoj Borussiji, s kojom je Gotze osvojio dvije titule Bundeslige i igrao finale Lige prvaka.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Ali, ono što bi moglo biti prepreka realizaciji ovog transfera je činjenica da Liverpool gotovo sigurno neće izboriti nastup u Ligi prvaka naredne sezone, i prema pisanju britanskog lista, to bi mogao da iskoristi trener Arsenala Arsene Wenger.

Naime, Wengeru se izuzetno sviđa način na koji igra Gotze i spreman je za njega izdvojiti ogromnih 31 milion funti. Francuz svoju šansu vidi u tome što će Arsenal, za razliku od Liverpoola, sljedeće sezone najvjerovatnije igrati u Ligi prvaka.

Ostaje nam da vidimo kako će se na kraju stvari izdešavati, ali je sasvim sigurno da bi Gotze bio sjajno pojačanje za Arsenal.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!