NaslovnicaVijestiVictor Valdes pronašao novi klub: Vraća se u Primeru?

Victor Valdes pronašao novi klub: Vraća se u Primeru?

Victor Valdes pronašao novi klub i to u ligi koju vrlo dobro poznaje. Radi se o Primeri, a agenti igrača su već u pregovorima sa klubom. Manchester United je odlučio da pusti Victor Valdesa u januaru kao slobodnog igrača, pišu izvještaji u Engleskoj.

Victor Valdes pronašao novi klub

Bivši igrač Barcelone se nije pojavio ni u jednoj utakmici Manchester Uniteda otkako je imao problema sa Louis van Gaalom u pred-sezoni prošlog ljeta.

Valdes je navodno odbio da igra za rezervni tim Crvenih đavola i kasnije je odbačen od strane holanđanina.

Prema pisanju Daily Stara, 33-godišnaku je konačno dato zeleno svjetlo da napusti klub kao slobodan igrač u ovom prelaznom roku.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Njegovi predstavnici su sada u potrazi za novim klubom i navodno su ga pronašli, još samo da se dogovore uslovi oko ugovora. Izvještaji govore da je to klub iz La Lige i da će se Valdes vratiti u Španiju.

Naime, Španjolski list navodi da je riječ o Celta Vigu, koji je zainteresovan za bivšeg golmana Barce i on bi tu došao kao zamjena za Alvareza i Blanca.

Nije isključen ni prelazak u Tursku, gdje su zainteresovani Besiktas i Fenerbahce, još od prošlog ljeta.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!