NaslovnicaVijestiKatalonski KIKS STOLJEĆA: Barcelona ispala, a oni objavili da su u FINALU!...

Katalonski KIKS STOLJEĆA: Barcelona ispala, a oni objavili da su u FINALU! (VIDEO)

Ekipa Barcelone je i drugu godinu za redom ispala na nevjerovatan način. Liverpool je baš kao i Roma stigao zaostatak od tri pogodka te se tako plasirao u finale Lige prvaka, koje je nakon prvog meča u glavi Katalonaca bilo rezervisano samo za njih. To potvrđuje i prilog uglednog katalonskog medija Sport.

Nogometaši Barcelone su više nego očito podcijenili Liverpool, koji se pobrinuo da na Anfieldu naprtavi preokret koji se rijetko viđa i koji niko nije očekivao.  Fanovi Barcelone već su se vidjeli u finalu, a katalonski mediji očito su krenuli putem navijača te su bili mišljenja kako je Barca siguran putnik u veliko finale.

DEJAN LOVREN EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Evo što je Jurgen Klopp rekao igračima u svlačionici prije velikog preokreta!!

U uglednom katalonskom mediju Sport su već unaprijed pripremili reportažu kako je Barcelona bila uspješna u polufinalu i osigurala nastup u finalu Lige prvaka, što se naravno nije dogodilo.

Naravno, to ne bi bilo ništa pogrešno da taj snimak nisu objavili. Nije poznato kako je došlo do takvog kiksa, ali u svakom slučaju to je dovelo do velike neugodnosti, jer se prilog brzo proširio među korisnicima društvenih mreža koji se i na ovaj način ismijavaju sa Barcelonom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!