VIDEO: Fenomenalan pogodak Isca na treningu Real Madrida

Nogometaš Real Madrida, Isco već duže vrijeme je na izlaznim vratima kraljevskog kluba, bar ako je vjerovati pisanju svjetskih medija koji kao glavni razlog za odlazak španjolskog nogometaša navode manjak minutaže.

pogodak

Međutim, Španjolac kako se čini i dalje želi da ostane u klubu koji je akteulni prvak Europe. Na svom Instagram profilu Real Madrid je objavio detalj sa jučerašnjeg treninga Real Madrida u kojem je glavni akter upravo Isco koji je postigao fenomenalan pogodak na kojem mu mogu pozaviditi i najbolji igrači svijeta.

Isco, koji je u Real Madrid došao iz Malage, na jučerašnjem treningu postigao je sjajan gol petom okrenut leđima prema golu, a kako je to izgledalo možete pogledati u video zapisu ispod. Reakcija njegovih saigrača nakon pogodaka bila je impresivna, a pogodak je proslavio sa Modrićem i Marcelom.

?⚽? #RMCity Take a bow, @iscoalarcon! ¡Este gol se merece una ovación! #HalaMadrid

A video posted by Real Madrid C.F. (@realmadrid) on

Isco je od 2009. do 2011. godine nastupao za drugi tim Valencije, a 2010. je upisao svoj prvi nastup i za prvi tim Valencije u kojoj se zadržao sve do 2011. godine, a zatim prelazi u Malagu gdje ne na sebe privukao pažnju velikana, ali Real Madrid ga je uspio dovesti u svoje redove.

Za dvije godine provedene u Malagi isco je postigao 14 pogodaka u 69 utakmica. U ‘kraljevskom’ klubu nalazi se od 2013. godine i nastupao je u ukupno 98 utakmica za ovaj španjolski tim, a postigao 15 golova.

Za reprezentaciju Španjolske debitovao je 2013. godine, a postigao je samo jedan pogodak u 13 utakmica. Prije toga bio je član svih mlađih selekcija španjolske reprezentacije, sve od U16 pa do U23 reprezentacije Španjolske.

Oznake:

Share This