NaslovnicaVijestiSergio Aguero ima novi posao

Sergio Aguero ima novi posao

Sergio Aguero je potpisao ugovor da postane kreator sadržaja sa Disney +, mjesecima nakon što se morao povući iz nogometa. Aguero je prošlog ljeta napustio Manchester City, nakon što im je pomogao u osvajanju naslova Premier lige, te se preselio u Barcelonu i pridružio se Lionelu Messiju.

Njegov kolega je potom otišao u PSG i nakon što je upisao samo pet nastupa, nakon ozljede, Aguero je bio prisiljen napustiti igru zbog problema sa disanjem.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U prosincu e bivši igrač Atletico Madrida najavio da se mora umiroviti sa samo 33 godine, zbog problema sa srcem, a njegov kardiolog je objasnio da je to zbog ožiljka u blizini srca od prethodnog incidenta.

Sada će Aguero raditi sadržaj za Disney +, a bivši nogometaš najavljuje ugovor na svojim društvenim mrežama.

Prema ESPN-ovom Sportskom centru, Argentinac je rekao, “slično razmišljamo i projekti su uzbudljivi. Spreman sam.” iako točni projekti nisu potvrđeni.

Aguero je čest streamer na svom Twitch kanalu otkako je otišao u mirovinu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!