NaslovnicaVijesti"Volio bih vidjeti Cavanija u Manchester Unitedu, Juveu ili Madridu"

“Volio bih vidjeti Cavanija u Manchester Unitedu, Juveu ili Madridu”

Edinson Cavani bi bio jako zainteresovan za odlazak iz Paris Saint-Germaina ukoliko dobije ponudu od Real Madrida, Manchester Uniteda ili Juventusa, izjavio je njegov otac, Luis Cavani.

Volio bih vidjeti Cavanija u Manchester Unitedu, Juveu ili Madridu

On tvrdi da je njegov sin neprimjećen na Parku prinčeva zahvaljujući Laurent Blancovom inzistiranju da ga postavlja na krilne pozicije, koje nisu njegove prirodne, te dodaje da bi francuski prvak igrao na mnogo višem standardu ukoliko bi Edinson igrao u samom vrhu napada umjesto Ibrahimovića, koji je u 32 nastupa ove sezone postigao 32 gola.

“PSG ga je kupio da igra u vrhu napada, ali Edi igra na krilnim pozicijama. On nije zadovoljan tim odlukama”, rekao je njegov otac za Sport5, te nastavio: “On ne može pomoći svojim igračima na način na koji želi.”

“Sve dok je Zlatan Ibrahimović u klubu, on će igrati u vrhu napada. Očito je jasno da bi Edi bio puno učinkovitiji na toj poziciji i da bi zabijao sve te centaršute suigrača. Edi je rođen da postiže golove. Volio bih vidjeti Cavanija u Manchester Unitedu, Juveu ili Madridu.”

Urugvajski reprezentativac ove sezone se bori za mjesto u početnoj postavi PSG-a, a sinoć je postigao pobjednički gol u pobjedi njegovog tima protiv Chelseaja 2-1 u okviru prve utakmice osmine finala Lige prvaka.

On je prošlog ljeta bio povezivan sa odlaskom sa Park prinčeva, a najveće interesovanje za njega je pokazao tim sa Old Trafforda, ali nikada nije stigla službena ponuda za igrača.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!