NaslovnicaVijestiWENGER DOBIJA POSAO U SERIJI A: Odmah će pokušati da dovede zvijezdu...

WENGER DOBIJA POSAO U SERIJI A: Odmah će pokušati da dovede zvijezdu Manchester Uniteda!

Wenger dobija posao u Seriji A. Odmah će pokušati da dovede zvijezdu Manchester Uniteda! Branič Manchester Uniteda, Eric Bailly je navodno glavni transferni cilj u siječnju za talijanski Milan usred glasina da su blizu potpisivanja bivšeg menadžera Arsenala Arsene Wengera kao svog novog menadžera.

WENGER DOBIJA

ESPN povezuje Baillyja sa Milanom, jer je zabrinut zbog svoje situacije na Old Traffordu, pri čemu je Unitedov menadžer Jose Mourinho zasigurno izgubio vjeru u njega u posljednje vrijeme.

Međutim, internacionalac Obale Bjelokosti bi mogao biti pristojno pojačanje za većinu vrhunskih klubova nakon što je u početku pokazivao mnogo potencijala i obećavao mnogo u Unitedovom dresu, uprskos nekim poteškoćama sa ozljedama.

ESPN tvrdi da Milan radi na dogovoru za Eric Baillya iz Crvenih đavola, a mogli bi se desiti da će on već ove zime doći na San Siro uz novog menadžera Arsene Wengera.

France Football je snažno povezao Francuza Wengera koji bi trebao zamijeniti Gennara Gattusa kao menadžera Milana, kojem će bez sumnje biti zanimljivo nakon što je 22 godine proveo u Arsenalu.

Bailly izgleda kao pristojan igrač koji bi Wengeru pomogao da krene u dobrom smjeru, kako bi Rossoneri mogli da se ove sezone možda bore za mjesta koja vode u Ligu prvaka, ako ne bude kasno već i tada.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!