NaslovnicaVijestiWijnaldum na meti Liverpoola

Wijnaldum na meti Liverpoola

Wijnaldum na meti Liverpoola! Ovaj odlični vezni igrač je vjerojatno u ovom trenutku jedan od najtraženijih igrača na Otoku. Nakon što je Newcastle ispao iz Premier League bilo je jasno kako će neke igrače biti nemoguće zaustaviti da odu, a u tu kategoriju spada Wijnaldum, te možda Moussa Sissoko. Tako je Svrakama ostalo tek da na ovim igračima pokušaju zaraditi što je više moguće.

Wijnaldum

Wijnaldum za kojeg se odšteta kreće oko 30 milijuna eura je prvo bio na meti Tottenhama, pa zatim Evertona, ali čini se kako je on u ovom trenutku daleko najbliži Anfieldu. Jurgen Klopp i dalje slaže momčad, a nakon što im je vjerojatno propao transfer Zielinskog, sada su na radaru Wijnaldum i Marcelo Brozović. Kod oba igrača konkurencija je velika kada su u pitanju klubovi koji pokazuju interes.

Ipak čini se kako je Klopp bliži nizozemskom veznjaku koji je imao odličnu sezonu u Newcastleu unatoč ispadanju ovog kluba iz Premier League. Prednost Wijnalduma  je svakako što ima premierligaškog iskustva, a u veznom redu može pokriti nekoliko pozicija od ofenzivnog veznog do zadnjeg veznog igrača. Također dobro se snalazi i na krilnim pozicijama.

[su_reklama]
Ovaj 25-godišnji veznjak svoju je karijeru započeo u redovima Feyenoorda, nakon čega je prešao u PSV. 2015. godine preselio je u Newcastle i bio svakako sjajno pojačanje Svraka. Za Newcastle je u 38 nastupa postigao 11 pogodaka, a za Nizozemsku reprezentaciju nastupio je 30 puta uz 6 postignutih pogodaka.

U svakom slučaju riječ je o sjajnom igraču koji još ima puno mjesta za napredak, a Liverpool bi u njemu dobio univerzalnog veznjaka. Ukoliko Klopp uspije potpisati ovog igrača, bio bi to odličan posao, jer pobijediti Tottenham koji igra Ligu prvaka i Everton koji na klupi ima Koemana koji dobro poznaje ovog igrača bio bi sjajan posao.

Liverpool za sada prema kladionicama glasi kao prvi favorit, a koeficijent za dolazak Wijnalduma na Anfield je 1.71. U 10bet kladionici možete se kladiti na ovaj transfer kao i na još mnogo drugih transfera tijekom ovog ljeta. Ukoliko još uvijek nemate račun sjajna je stvar što samim otvaranjem računa dobijete besplatnih 5€ bez deopuita!

Wijnaldum koeficijent

UPLATI OKLADU

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!