NaslovnicaVijestiXavi otkrio: On je moj nasljednik, podsjeća me na mene

Xavi otkrio: On je moj nasljednik, podsjeća me na mene

Bivši igrač i legenda Barcelone Xavi Hernandez pohvalio je zvijezdu Real Madrida Tonija Kroosa, za kojeg vjeruje da je nasljednik na njegovoj poziciji.

Xavi priznao da je Kroos njegov nasljednik

Njemački reprezentativac se smatra jednim od najboljih centralnih veznjaka na svijetu u ovom trenutku, te vitalnim dijelom Zidaneovog tima, koji je postao prvak Španjolske prije par dana.

S obzirom da je nosio i nosi dres europskih velikana, Bayern Munchena i Real Madrida, nema puno toga što Kroos nije osvojio u svojoj karijeri.

Nakon osvajanja La Lige, Nijemac ima priliku osvojiti ponovo Ligu prvaka ove sezone, u kojoj igraju finale protiv Juventusa.

Bivši španjolski reprezentativac Xavi oduševljen je igrama Tonija Kroosa, te smatra da je on najvažniji dio Real Madridovog tima.

“Kroos je motor Real Madridove igre”, rekao je Xavi za SportBild.

“Način na koji igra podsjeća me dosta na mene, moglo bi se reći da je on moj nasljednik na poziciji koju igra.”

Toni Kroos je kreirao čak 80 prilika u La Ligi ove sezone, više nego ijedan drugi igrač ‘kraljevskog’ kluba, te je u ukupno 44 nastupa u svim takmičenjima ove sezone postigao 4 gola i upisao 13 asistencija.

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!