NaslovnicaVijestiManchester United ima samo jedan cilj u siječnju. Spremaju najveći transfer u...

Manchester United ima samo jedan cilj u siječnju. Spremaju najveći transfer u povijesti kluba.

Manchester United bi uskoro mogao doživjeti promjene u vlasničkoj strukturi jer se spekulira da bi britanski milijarder Sir Jim Ratcliffe mogao postati suvlasnikom kluba. Prema izvještaju objavljenom u Daily Mailu, Ratcliffe planira zadržati trenutačnog trenera Erika ten Haaga nakon preuzimanja, sugerirajući kontinuitet u trenerskom timu kluba.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema nagađanjima, Sir Jim Ratcliffe uspostavlja komunikaciju s Erikom ten Haagom kako bi zajedno planirali strategiju za naredna dva prijelazna roka. Nizozemski trener, u tim razgovorima, ističe svoj prioritet za dovođenje 21-godišnjeg krilnog igrača Athletic Bilbaa, Nica Williamsa.

Igrajući za Bilbao, mlađi brat Inakija Williamsa pokazao se iznimno učinkovitim prošle sezone. Postigao je devet golova i ostvario šest asistencija tijekom 43 nastupa u svim natjecanjima.

Ove je sezone u 15 utakmica zabio četiri pogotka i pet asistencija, a igrao je i za španjolsku reprezentaciju za koju je upisao 11 nastupa i postigao dva gola.

Engleski i španjolski mediji slažu se da bi Williams bio najveći posao u povijesti kluba da ga United dovede već u siječnju. Da se prisjetimo, trenutačni rekord drži Paul Pogba, za kojeg je Manchester United izdvojio iznos od 105 milijuna eura.

Manchester United već duže vrijeme prolazi kroz značajnu krizu, a ove sezone bilježe loše rezultate u prvenstvu te su već ispali iz europskih natjecanja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!