NaslovnicaVijestiŽdrijeb Lige prvaka: Repriza iz prošle godine u Parizu, Arsenala čeka težak...

Ždrijeb Lige prvaka: Repriza iz prošle godine u Parizu, Arsenala čeka težak dvoboj sa Barcelonom

Ždrijeb Lige prvaka je upravo održan u Nyonu. Izvučeni su parovi osmine-finala Lige prvaka. Svi susreti će biti vrlo zanimljivi, ali par njih će biti repriza iz prošle sezone. Wolfsburg ide na ispit u Belgiju, protivnik Gent, koji nije ni malo lagan, s obzirom da su prošli grupnu fazu, a to sigurno nije ne zaslužno.

123

Dalje imamo Romu koja igra kod kuće protiv vrlo teškog Real Madrida, ali sigurno je da se neće tako lako predati. Chelsea će ponovo ispitati snage sa PSG-om koji je prošle godine izbacio Plavce iz Lige prvaka. Arsenal ima vrlo težak zadatak protiv Barcelone, dok će se u Torinu sastati Juventus i Bayern, Vidal i Coman će imati priliku zaigrati protiv svog bivšeg tima.

PSV Eindhoven će igrati protiv Atletica iz Madrida, i ako je Atletico Madrid možda za nijansu veći favorit, PSV će sigurno dati sve od sebe da prođe. Igrači PSV-a su izjavili da se ne boje nikoga i da će pobijediti svakoga ko im stane na put.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Benfica će igrati protiv Zenita. I ovo bi mogla biti vrlo teška utakmica za Portugalce, prvo će se odigrati u Portugalu, a zatim i u Rusiji. Dok njihovi susjedi Ukrajinci, Dinamo Kyiv igra protiv Engleskog protivnika Manchester Citya.

Sve su ovo utakmice koje će biti vrlo zanimljive i vrlo teške za sve timove.

Gent – Wolfsburg

Roma – Real Madrid

PSG – Chelsea

Arsenal – Barcelona

Juventus – Bayern Munchen

PSV – Atletico Madrid

Benfica – Zenit

Dinamo Kyiv – Manchester City

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!