NaslovnicaVijestiIgrači Manchester Uniteda se okrenuli protiv Van Gaala

Igrači Manchester Uniteda se okrenuli protiv Van Gaala

Igrači Manchester Uniteda se okrenuli protiv Van Gaala. Veliki broj igrača na Old Traffordu su odlučili da je holandskom šefu konačno došao kraj u klubu i favoriziraju portugalskog stručnjaka da ga zamijeni.

Igrači Manchester Uniteda se okrenuli protiv Van Gaala

Igrači Manchester Uniteda su izgubili povjerenje u menadžera Louis van Gaala i žele da Jose Mourinho zamijeni holanđanina na Old Traffordu, prema pisanju izvještaja.

Van Gaal je pod sve većim pritiskom u klubu, nakon poraza od Sunderlanda u Premiershipu, a zatim od Midtjyllanda u Europa ligi – velika su nagađanja da će jedina nada za njega biti kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone.

I nakon najnovijih poraza, The Guardian je otkrio da je u svlačionici Uniteda do promjene mišljenja i da sada žele da Van Gaal ode, ali da ga Mourinho zamijeni.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Igrači navodno žele Jose Mourinha da zamijeni Van Gaala na Old Traffordu, a klub je zabrinut da bi se bivši trener Chelseaja mogao vratiti u Inter, nakon što je povezivan sa njima posljednjih nekoliko dana.

Naime, portugalski stručnjak je izjavio da nije isključen njegov povratak u Inter. Rekao je da ako se mogao vratiti na Stamford Bridge, mogao bi i na San Siro.

Uprkos svemu tome, Bedy Moratti je izjavila da će Jose Mourinho zasigurno preuzeti Manchester United, ali tek na kraju sezone, jer ne želi da rizikuje da njegov početak na Old Traffordu počne loše, sa trenutnom ekipom koju je Van Gaal sastavio.

Mourinho želi da igra pred-sezonu i prije početka sezone pripremi i sastavi momčad koja bi mu donijela titule naredne sezone.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!