NaslovnicaVijestiZidane: Nadam se da će nam Granada učiniti uslugu

Zidane: Nadam se da će nam Granada učiniti uslugu

Zinedine Zidane optimističan je po pitanju šampionske trke, te vjeruje da Real još uvijek ima šanse da prestigne Barcelonu i okiti se titulom.

Zidane

Real Madrid kolo prije kraja ima bod manje od Barcelone, i jedina su prijetnja Barci nakon što je Atletico izgubio sve šanse nakon neočekivanog poraza na gostovanju Levanteu.

Zidaneov tim je savladao Valenciu na Santiago Bernabeuu sa 3:2, uz dva gola Cristiana Ronalda i jedan pogodak Karima Benzeme, čime su zabilježili jedanaestu uzastopnu ligašku pobjedu.

Madriđani će gostovati Deportivu u La Coruni u poslednjem kolu, dok će Barca na noge Granadi, koja je obezbijedila opstanak u Primeri veličanstvenom pobjedom protiv u gostima protiv Seville, rezultatom 4:1. Ipak, Zidane se nada da će Granada i pored toga imati dovoljno motivacije protiv ekipe Luisa Enriquea.

“Moramo da nastavimo sa skupljanjem bodova i da se nadamo da će Granada odigrati dobru utakmicu. Uradićemo sve što je u našoj moći da pobijedimo Deportivo”, rekao je Francuz.

“Sada smo drugi, još jedna utakmica je ostala do kraja i sve je moguće – nikada se ne zna u fudbalu. Moramo biti svjesni da borba traje sve do poslednjeg sudijskog zvižduka.”

“Ali prva stvar koju treba da napravimo je da dobijemo našu utakmicu, znamo da neće biti lako”, dodao je Zidane.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

S obzirom na to da se bliži finale Lige prvaka, Zidane je upitan da li će promiješati karte na Riazoru.

“Biće nekih rotacija u sastavu, ali razmišljamo jedino o Deportivu.”

“Nakon toga imamo 15 dana da se pripremimo za finale Lige prvaka. Borićemo se do poslednjeg minuta.”

Benzema je igrao tek nešto više od sat vremena prije nego što je zamijenjen, pošto se još uvijek oporavlja od povrede tetive, a Zidan kaže da se njegov sunarodnjak polako vraća u punu formu.

“Nije mu bilo lako pošto neko vrijeme nije bio u dobrom fizičkom stanju, ali sada je bolje i više ne osjeća bol”, završio je francuski stručnjak.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!