NaslovnicaVijestiZIMSKI PRELAZNI ROK: Van Gaal dovodi pojačanje iz Bayerna

ZIMSKI PRELAZNI ROK: Van Gaal dovodi pojačanje iz Bayerna

Crveni Đavoli će u januaru pokušati dovesti još jedno pojačanje iz Bayerna , Thomasa Mullera. Van Gaal je htio da dovede Bayernovog napadača na ljetnom prelaznom roku, ali Guardiola nije dozvolio da se i ovaj transfer ostvari, nakon što je otišao i Bastian Schweinsteiger.

Van Gaal

Prema nekim izvještajima sa Otoka, pojačanje iz Bayerna stiže, jer će Van Gaal u januaru krenuti svim silama da bi doveo Mullera u redove Man Uniteda.

Muller je ove sezone u odličnoj formi gdje je postigao šest pogodaka u samo četiri nastupa za Bavarce. Samim tim njegova cijena je nevjerovatno porasla, i Van Gaal će morati ponuditi ogromnu količinu novca da bi uspio nagovoriti Bayerna da pusti sjajnog reprezentativca njemačke.

U Bayern je stigao 2000. godine, tada je imao samo 11 godina, i za tim iz Minhena je odigrao 309 utakmica, gdje je postigao 127 pogodaka.

Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!