NaslovnicaVijestiZinedine Zidane govorio uoči utakmice prvog kola španjolske Primere

Zinedine Zidane govorio uoči utakmice prvog kola španjolske Primere

Real Madrid će sutra odigrati utakmicu na Anoeti u San Sebastianu protiv Real Sociedada u prvom kolu španjolske Primere, a uoči utakmice iz ‘kraljevskog kluba’ govorio je Zinedine Zidane.

Zinedine+Zidane+Real+Madrid+v+Sevilla+UEFA+jPhHyuTcTd7l

“Pred nama je nova sezona koja će sasvim sigurno ponovno biti duga i naporna. U njoj će igrati oni koji su već tu. Neće biti novih pojačanja. Jedino ako nekoga prodam, u suprotnom je nemoguće.”

Zidane će na teškom gostovanju u San Sebastianu biti lišeni usluga Cristiana Ronalda i Karima Benzeme, a Luka Modrić neće moći igrati zbog kartona.

“Ne mogu vam reći točan datum kada će se Cristiano vratiti na teren. On već trenira s loptom i to je sigurno dobar znak, ali sljedeći tjedan je ključan u oporavku. On naravno očajnički želi što prije zaigrati, ali ja sam trenutno sretan što je započeo trenirati. Još nismo pitali Portugal da ga poštedi reprezentativnog nastupa, imamo vremena za to poslije ove utakmice”, pojasnio je Zizou pa nastavio o Benzemi:

“Situacija s Karimom je drugačija. On ima problema s leđima i kukom. Razgovarali smo i nećemo žuriti dokle god se ne oporavi sto posto.”

Zinedine Zidane je na kraju priznao da će zbog odsutnosti Cristiana Ronalda i Karima Benzeme, dosta stvari ovisiti i velškom nogometašu, Garethu Baleu.

“Bale može biti naš vođa, kao što je to bio i puno puta prije. Ovo je važna godina za njega jer želi ispisati povijest s ovim klubom.”

515

UPLATI TIKET

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!