NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Bivše Barcelonino čudo od djeteta se vratilo u La Ligu

ZVANIČNO: Bivše Barcelonino čudo od djeteta se vratilo u La Ligu

Bivše Barcelonino čudo od djeteta se vratilo u La Ligu. Nakon igranja za Deportivo La Corunu i Bursaspor, 24-godišnjak je potpisao 18-mjesečni ugovor sa Granadom. Ekipa La Lige, Granada je potvrdila potpisivanje bivšeg Barceloninog krila Isaaca Cuence.

Bivše Barcelonino čudo od djeteta se vratilo

24-godišnjak se pridružio kao slobodan igrač i potpisao ugovor na 18 mjeseci koji će ga u klubu zadržati do 2017. godine.

Cuenca je svoj prvi nastup napravio pod vodstvom Pep Guardiole u Barceloninom prvom timu, ali je njegova karijera u Kataloniji drastično zaustavljena zbog niza povreda.

Nakon pozajmice u Ajax i više problema sa kondicijom, on je napusti Camp Nou na trajnoj osnovi i potpisao za Deportivo La Corunu u 2014. godini.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Međutim, bez obzira na redovne nastupe u La Ligi za Deportivo, on je otišao u Tursku prošlog ljeta, tačnije u Bursaspor.

Sada se pridružio Granadi koja se bori za opstanak u Španjolskoj Primeri.

Nakon poraza (1-0) od Villarreala za vikend, našli su se na 19. poziciji na tabeli, sa Levanteom koji je jedini klub ispod njih.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!