ZVANIČNO: Izašao trailer za film o Cristianu Ronaldu (VIDEO)

Jučer je zvanično izašao trailer za film o Cristianu Ronaldu. Novi film o Portugalskoj zvijezdi se približava velikom platnu, dokumentarac koji će gledateljima dati uvid u Ronaldov privatni život.

Izašao trailer

Film nazvan ‘Ronaldo’ je sniman više od 14 mjeseci, a njegov trailer možete vidjeti na kraju ovog teksta.

Trailer pokazuje bivšeg igrača Manchester Uniteda kako razgovara sa svojim prijateljima i podsjeća ih da je on najbolji igrač svijeta do Januara – kada se ponovo dodjeljuje Ballon d’Or.

Također pokazuje kako Portugalska zvijezda govori o svom odnosu sa ocem, a njegova majka govori o poteškoćama koje su ih zadesile kada je morala slati svog sina u Lisabon dok je imao 12 godina.

Međutim, Ronaldo nije impresioniran kada mu njegov sin govori da želi biti golman.

U traileru možete čuti kako Ronaldo govori: “Neki ljudi me mrze, a neki me vole. Ja sam stvoren da budem najbolji. Tako ja živim svoj život.”

Čini se čudno da čovjek koji još uvijek igra fudbal ima svoj sopstveni film, ali to samo dokazuje kolika je popularnost Portugalskog kapitena.

Čovjek koji je tri puta osvojio Ballon d’Or, uz Messija, najbolji je igrač u svijetu fudbala i svakako je jedan od najboljih svih vremena.

Njegovih 321 gol u 307 utakmica za Real Madrid govore kako ogroman talenat on posjeduje.

Film će biti objavljen 9. novembra ove godine i produkcija ‘Senna’, gledateljima garantuje nevjerovatan uvid u život Cristiana Ronalda.


[touchcarousel id=’1′]

Kladjenje forum

Oznake:

Share This