NaslovnicaVijestiZvijezda Nice na pragu prelaska u Barcelonu

Zvijezda Nice na pragu prelaska u Barcelonu

Vezni igrač Nice Jean Michael Seri na pragu je potpisa četverogodišnjeg ugovora sa Barcelonom, prenosi francuski L’Equipe.

Zvijezda Nice na pragu prelaska u Barcelonu

Reprezentativac Obale Bjelokosti će Katalonce koštati oko 40 miliona eura, a transfer će biti potvrđen u narednih nekoliko dana.

Navodno, njegov trenutni klub ga želi zadržati do kraja kvalifikacija za Ligu prvaka, odnosno do sutrašnjeg uzvrata playoffa Lige prvaka protiv Napolija, nakon čega će mu biti dozvoljeno da napusti klub.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

26-godišnjak je sjajno igrao prošle sezone, u ukupno 34 ligaška nastupa postigao je sedam golova i podijelio devet asistencija, te tako privukao pažnju mnogih europskih velikana, uključujući upravo Barcelonu, Arsenal, te Liverpool.

Ukoliko dođe za cifru koja se navodi, katalonski klub će potrošiti više od trećine novca koji su dobili za odlazak Neymara (222 miliona). Prošle sedmice na Camp Nouu je za također 40 miliona eura stigao brazilski reprezentativac Paulinho iz kineskog Guangzhou Evergrandea.

Pored Paulinha i Serija, čelnici Barcelone u klub namjeravaju dovesti i zvijezde Liverpoola i Borussije Dortmund, Philippea Coutinha i Ousmanea Dembelea, a po svemu sudeći i ti transferi bi trebali biti potvrđeni u narednih nekoliko dana.

[su_no1forfootball]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!