NaslovnicaVijestiPREUZIMANJEM TOTTENHAMA, MOURINHO POKVARIO PLANOVE UNITEDU: Zvijezda Real Madrida bila na putu...

PREUZIMANJEM TOTTENHAMA, MOURINHO POKVARIO PLANOVE UNITEDU: Zvijezda Real Madrida bila na putu za Old Trafford, ali sada će završiti u Londonu!

Totenham je sada favorit ispred Manchester Uniteda za dovođenje Gareth Balea iz Real Madrida.

PREUZIMANJEM TOTTENHAMA

Velški internacionalac je favorit betfair kladionice za prelazak u Totetnham, a koeficijent da će preći iznosi 3.00, dok je sada na Manchester United čak 14.00.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Imenovanje Jose Mourinha u Tottenhamu je zasigurno utjecalo na te stvari, s tim da je portugalski taktičar pokušavao potpisati Balea za vrijeme dok je bio na Old Traffordu, a to je opće poznato.

Crveni đavoli su i dalje povezani sa 30-godišnjakom, ai sve se više čini kako kladioničari stavljaju sve na Tottenham, što ih je postavilo na prvoj poziciji, te je došlo do smanjenja kvote. Taj koeficijent još uvijek ima veliku vrijednost, tako da ako se namjeravate kladiti, ovo vam je odlična prilika da to i uradite.


Ovo znači da bi vam oklada na Gareth Baleov transfer u Tottenham mogla donijeti mnogo novca u budućnosti, dok nam betfair kladionica također nudi mnogo bonusa za nove članove, kao i za postojeće.

Čini se da će Bale biti jedan od glavnih transfera ovog siječnja nakon što je bio blizu napuštanja Real Madrida prošlog ljeta, pa je sada Tottenham spomenut kao najvjerojatnija destinacija. Zato koeficijent od 3.00 ima ogromnu vrijednost.

United će ga sigurno smatrati pojačanjem za nedosljednog Marcus Rashforda i Anthony Martiala, dok bi Chelsea još uvijek mogao napraviti zamjenu za Eden Hazarda, iako će to ovisiti o ukidanju njihove zabrane, ako ona bude ukinuta naravno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!