Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

choki89

Članovi
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Pratim
    choki89 reacted to bjorn in Četvrtak 7.1.2021.   
    Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti srećan i blagoslovljen Božić. Mir Božiji, Hristos se rodi! Idemo sa jednim božićnim pickom kojeg već imam odigranog.
    Crvena Zvezda - Fenerbahce - Fenerbahce Spread -2.5 (Game Lines) @1.87
    Loyd je jučer na treningu sjedio na klupi u civilu, definitivno neće igrati ni danas. Marko Jagodić Kuridža, važan igrač iz rotacije je također pod upitnikom i velike su šanse da i on neće nastupiti. Fenerbahče je skoro dobio odlično pojačanje u vidu Marka Gudurića koji će sigurno biti u TOP 5 igrača Eurolige. Nije se snašao dobro u Memphisu, ali za Euroligu će biti odličan igrač. Zadnju protiv ASVEL-a je ubacio 16 poena, najefikasniji na utakmici uz Veselog koji je isto bio na 16. Fener je u zadnje dvije utakmice u EL slavio oba puta (protiv OLY i protiv ASVEL-a) i tako prekinuli post. U pitanju je odličan sastav - De Colo, Barthel, Ulanovas, Vesely, itd. sa dobrim trenerom. 

    Za očekivati je da će Fenerbahče dizati formu jer je u pitanju respektabilan sastav, kvalitetniji od Zvezde koja ima nevjerovatne osiclacije u igri, što će biti glavni zadatak Radonjiću. Vidjeli smo protiv Igokee u šta se Zvezda može pretvoriti i na šta može ličiti, a zadnja u EL protiv PAO praktički dobijena utakmica dovedena u pitanje, ali na kraju ipak pobjeda. Ponavljam, za mene Fener dosta kvalitetnija ekipa, prognoza 8-10 razlike za Fener.

    Srećno.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use