Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

EdoM

Članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by EdoM

  1. Koliko ja znam to je druga liga Grčke u fudbalu i trenutno je 0:2, uz crveni karton za domaće. P.S. padam
  2. Pozdrav ljudi, evo od mene jedna popodnevna analiza tenisa Nieminen, Jarkko - Kubot, Lukasz Ova dva igrača su trenutno na 48. i 49.-om mjestu na rang listi, dakle dosta izjednačeni, a sudeći prema posljednjim odigranim mečevima mislim da je ovdje izgledno više gemova, a moglo bi proći i više gemova prvi set. Stebe, Cedrik-Marcel - Berlocq, Carlos Po meni ovdje je neopravdano velika kvota na Berlocq-a, čak 2,75, kao prvo čovjek se nalazi gotovo 60 mjesta iznad Stebe na rang listi, a kao drugo u posljednje vrijeme je imao puno težih protivnika s kojima je igrao dobro. Moja prognoza je ovdje čista dvojka, a mislim da bi moglo da prođe i više gemova. Karlovic, Ivo - Hewitt, Lleyton Svima je poznato kako igra Karlović, ima veoma jak servis i to mu je najjače oružje tako da ovdje prvi set dolazi više gemova, mislim bez velike analize.
  3. E gdje si bio prijatelju prije, ja neki dan padam na Liverpool-u protiv Norwich-a, oba daju i danas gledam dobra kvota i opalim keca i imam šta i da vidim, samo sam Kenny-u spomenuo kućnu listu.
  4. Pozdrav svima na ovom forumu, evo i moj prvi post. Nekoliko mojih prognoza za danas. Monaco - Nantes 1 1.95 2:1 Monaco je u drugom dijelu sezone krenuo silovito i obezbijedit će ostanak u ligi, tome je svakako doprinio i novi vlasnik koji je svakom igraču obećao premiju za pobjedu od 5000 eura po utakmici, čime su nadmašili i PSG koji se bori za titulu prvaka Francuske. Zadnjih nekoliko kola redovno sam igrao na njih i prolazio pa tako smatram da će i danas pobijediti Nantesa. Odličan koeficijent na Monaca 1.95 i moja prognoza što bi rekli kladioničari FIKS KEC. Karabuk - Bešiktaš 1:1 Bešiktaš igra po sistemu toplo-hladno, gotovo svaku utakmicu i daje i prima golove. Karabuk igra solidnu sezonu, kod kuče su dosta dobri, imaju skor od 11 pobjeda 2 remija i 3 poraza uz gol razliku 29:20. Koeficijent je 1.50, zavisno od kladionice naravno. Barnsley - West Ham 0:4 Sam pogled na tabelu govori ko je ovdje favorit, iako to u engleskoj ne mora ništa da znači, ali u ovom slučaju smatram da je West Ham apsolutni favorit u ovoj utakmici. Njihov međusobni skor, do sada odigrali 5 utakmica, bar ono što sam ja pronašao, u tih 5 utakmica West Ham ima impresivan skor, svih 5 pobjeda uz gol razliku 14:1. Koeficijent 1.75 na West Ham koji bi ovom pobjedom povećao izglede za povratak u Premiership. Reading - Leeds 2:0 (eto neko reče poslije da je Leeds promijenio trenera, a izgleda i taktiku) Reading se također bori za ulazak najviši rang takmičenja u engleskoj, dok je Leeds ove sezone jedna prosječna ekipa, ali ekipa koja daje puno i prima još više golova, tako da mislim da i danas mogu zabiti Readingu, koji bi ih danas trebao dobiti. Ovdje čak mislim da može ići iznad 2.5 gola. Koeficijent 1.70 Ukupan koeficijent na ove četiri utakmice 8.70. Sretno svima koji isprate.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use