Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Tennis

Članovi
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by Tennis

  1. Pozdrav ljudi!Vec nekoliko dana pratim ovaj forum,i evo danas sam se i registrovao,da bih sa vama podjelio neka svoja misljenja.Juce je eto bila "sigurica" igrati na Kudlu,pa je izdao.Danas vidim da mnogi pisu o Kubotu i Karlovicu.Jeste da je Kubot razbio Karlovica prije nekoliko dana u Indian Wells-u,i da vodi 3:0 u ukupnom omjeru,ali mislim da je puno pametnije danas igrati preko gemove prvi set.Zna se ko je Karlovic,i kakav servis ima.U Indian Wells-u nije imao svoj dan,kad ga je Kubot pobjedio,ali to ne znaci da ce i danas lose servirati.Naprotiv,mislim da ce biti mnogo neizvjesniji mec.Tako da je igra na vise gemova prvi set puno sigurnija od pobjede Kubota.

    Pa dobro kakve ti gluposti laprdaš!

    Dali si gledao gledao meč na Indian Wellsu između Kubota - Karlovića ili samo rezultat!?

    Vjerovatno samo rezultat. Karlović je imao svoj dan naprotiv odlično krenuo sa servisima, odlično pucao. Ali razlog zašto gubi od kubota je razlog upravo u Kubotovoj igri! Kubot je iskusan igrač parova i jako dobro zna naći manu igračima poput Karlovića koji ponekad znaju biti jednodimenzionalni.

    U njegovom slučaju to znači napadanje bekenda koji je najčešće slice a pravovremeni izlazak na mrežu nakon napada znači lagan volej, posebno za jednog vrhunskog igrača parova poput njega. Uz to, Poljak zna ući ranije u retern servisa što mu omogućuje da hvala lopticu dok se diže, a ne u visini ramena kao neki koji stoji daleko od osnovne linije.Poljak je uspio ukrotiti taj servis i prošli turnir na Indian Wellsu. Iako je na toj podlozi servis visokih igrača jako opasan zbog snažne rotacije koju daje podloga i visokog odraza, Kubot se opet odlično snašao. Na Miami je ta podloga malo sporija tako da igrači poput Karlović, Roddicka imati prednost sa servisom ali ne takvom, kao na drugim tvrđim podlozima.

    Evo nadam se da sam ti objasnio malo. Jer se tu nije radilo o nikakvom "lošem" danu Karlovića.

    Našao sam izjavu karlovića nakon što je izgubio protiv kubota da te razuvjerim:

    Prvi set sam igrao bolje, do tie-breaka, kad je on postao bolji igrač na terenu. On je jedini tenisač na touru koji stalno napada. Retern i odmah na mrežu. Servis i odmah na mrežu. To mi očito ne odgovara najbolje

    SRETNO  :)

  2. Dok pišem ovaj post odigrava se 90- minuta Real Madrida. +4 minute sudačke

    Jedna od mojih najveća grešaka na svijetu, nisam uzeo u obzir da je glavni sponzor real madridu BWIN .. smatram kako je tu bilo previse pustanja mogu nazvat. Ramos neizanteresirano najvise igrao slao duge nepotrebne i nedostizne lopte, igrace pustao kao da je messi.

    Sumnjam da real može pobijedti. Jedino želim čestit kladionicama, koje su me dobro izjebale. I naravno na ubranim parama..

    Nije kraj Tko ne Riskira ne profitira. Ali smatram kako cu ovo duplo njim vratiti  ;)

  3. Gledam Utakmicu Real Madrid - vilareal i mogu reč da se nešto čudno odvija, naime obje momčadi igraju otvoreno.

    A Ramos kao namjerno pušta igrače i Vilareal je već mogao povest 2-0 .. Prije minutu je čak fulao loptu pri ispucavanju i Casilac spasio gol

    Nadam se da se bwin kao glavni sponzor Madridu nije umješao u utakmicu  :-\

  4. Pa Kubot smatram kako ce pobijedit na njega nisam previše stavio stavio sam ali nešto sitnije. Jer on jednostavno ima igru kakva ne paše Karloviću

    A za Neimenina baš suportno smatram .. Lu Yen je odličan i mogao bi stvoriti puno problema Nemienu  :)

  5. Dečki, a što mislite na par Veić - Kudla, 2 @ 1.60 ?

    Smatram kako bi Veić trebao izgubit.. tj pobijeda kudle mada ima bojih parova od njega danas.

    Da kažem o Kubotu nešto pošto mnogi neznaju. Kubot je jedan od najtalentiranijih amerikanaca kojem se daje odlična promocija gura se naprijed i amerikanci ga stavljaju kao tenisača koji če biti među največim tenisačima svijeta. ono što je odlično kod njega što niti jedna lopta niti meč nije izgubljen. Do zadnje lopte se bori i nada što je odlično. Dok veić nema taj mentalitet i veić se brzo preda.  naravno kubot je i trkač velikih defanzivnih mogućnosti i dobre tranzicije u napad.

    Veić je pobijedio jučer jer mu ja Kamke pustio i Kamke ulazi kao Lucky Loser. Da Kamke nije dobio tu informaciju sumnjam u pobijedu Veića. Veić je več i umoran dok Kubot ne.

    Smatram kako bi kudla trebao pobijedit također se isplati odigrati po 1.60  :)

  6. Hvala Goksime na objašnjenju.  Prebacio sam se samo na SS.

    STAVIO  SAM SLIKE LISTIĆA NA RUBRIKU : aktivni listići

    http://svijetkladjenja.com/forum/dobitni-listici/aktivni-listici/15/

    Evo još jedan podatak. Vilarelovi igrači su u šoku nakon izmjene trenera. Što su i igrači komentirali :  Iznenađen sam otpuštanjem Jose Francisca Moline i dovođenjem Lotine, jer nije normalno mijenjati dva puta u sezoni trenera, ali što je tu je, moramo se pokoravati onome što odluči klub

    Još jedan + podatak je: zbog ozljeda još otprije nema Giuseppea Rossija, Catale i Borje Valera, kartoniran je Carlos Marchena dok je Cani najvjerojatnije zbog ozljede aut za ovu utakmicu.  

    Znači nema najboljeg igraća Rossia i vrlo važnih Machena i Cania  ;D ;D

  7. Goksime i drugi imam pitanje.

    Od kad sam se probudio i uočio Real Madrid stavljam kombinacije na listiće Između Reala - Kubota - Nalbadiana.

    Ujutro je bio koeficijent 1.40 na real, na Nalba 1.25 Kubota 1.80 i da uzima Kubot set 1.15

    Sad oko 10 sati su digli koeficijent na Real sa 1.40 1.45.

    nakon gotovo uplačenih 10 listića nakon što su povečali koeficijent na 1.45 uplatio sam gotovo 10 listića sa večim ulogom još kada pribrojimo prije koeficijenta 1.45. Uplatio sam gotovo 15 listića sa večim ulogom na HL Dobio sam poruku od Hrvatske lutrije (tu sam i sve ove kombinacije uplačivo jer su najveći koeficijenti)

    Naime dobio sam poruku da više nemogu uplatit niti na jedan od tih 3 para. Nedopuštaju mi čak niti uplatu od 2 kune.

    ps. Nadam se da će real pobijedit. Ukoliko pobijedi Real, Nalbadhian i Kubot netrebam se kladit slijedećih mjesec dana  ;D

    Sad me zanima zašto su to napravili. I dali uopće smiju to  ??? ???  :-\

  8. Pozdrav, evo učio sam parove za po meni veći ulog.

    Villareal - Real Madrid 2 1.45

    Prvi par je Madridski real. Mnogi ste rekli da nakon debakla protiv Malage tek sada ne budete igrali real i da ćete ga igrati sa oprezom. E PA TO JE KIRVO! Do sada nisam često igrao Real Madrid ali tek nakon što su odigrali izjednačeno protiv Malage tek sad treba igrati na njih. Bodovna prednost se smanjila na 8 bodova. Kada uzmemo u obzir da Real ima teže igre prije El Clasica od Barcelone. Shvaćamo da Real mora uzeti sva 3 boda na to više utakmica. Jer ukoliko kiksaju do El Clasica. Još jednom recimo remizirano odigraju bodovna prednost se smanjuje na samo 6 bodova, potom El Clasico ukoliko izgube je 3 boda razlike između njih i Barcelone. Iz Tih razloga smatram kako će danas real pobijedit bit napaljen otič po sva tri boda. Probat ču i u Singlu f+2 2.10 SS Villareal ima novog trenera i teško da će popraviti igru imaju puno ozljeđenih igraća. I smatram kako Real sa uvjerljivom pobjedom idu po 3 boda.

    Nalbandian D.-Darcis S 1 1.25 I drugi par koji neću previše komentirati. Nalbandian igra odlično jedva ga pobijedio nadal. Što mislite gdje če ga onda Darcis ugroziti. Po meni lagana pobjeda za Nalbandiana

    Koeficijent 1.81 Kladionica HL. Toliko od mene sretno svima. LP

  9. Sutra prvi dan proljeća pa bi bilo u redu da počnemo proljeće sa dobitkom. Već sam danas uočio odličan par.

    Kubot - Karlović  2 1.80 HL

    Naime radi se o paru ATP Miamia. Miami kao što znate igra se na tvrdoj podlozi. Podloga koja općenito odgovora servis-voley igračima jer je dosta tvrda i brza, ali i paše igračima koji dolaze na mrežu. E sad sastaju se Lukasz Kubot – Ivo Karlović. Ovaj par sam jednostavno morao odigrati kao pobjedu Kubota. Razlozi jednostavni , on kao igrač ali i po stilu igre nikako ne paše Karloviću. Karlović ga nemože smilit i mislim da je poludio kada je vidio da prvo kolo baš na njega dolazi. Zašto? Kubot ima odlican servis, dosta aseva sa servis winerima, ali to ne smeta karloviću nego odlićan reten ali i drugi bitniji podatak. Kubot inače igra jako dobro parove i ima odlićnu igru na mreži kao i pravoremene izlazske na igrače kao Karlovi. Karlović se jednostavno nemrem snač protiv njega. Kubot vodi 3-0 u međusobnimsusretima, a prošli put se sastali 8.03 ove godine u Indian Wellsu gdje je Kubot potpuno nadigrao Karlovica sa 6-4 6-2. Iz svih ovih razloga smatram kako sutra jednostavno Kubot pobijeđuje po 4 put.

    Da nisam cital analizu mislil bi da si stavil na karlovica kad si stavil 2..

    Hvala na upozorenju .. Greška ispravljena :)

    Evo da nebi bilo zabune Listić .. Barcelona dodana radi koeficijenta

    slikam.png

  10. Sutra prvi dan proljeća pa bi bilo u redu da počnemo proljeće sa dobitkom. Već sam danas uočio odličan par.

    Kubot - Karlović  1 1.80 HL

    Naime radi se o paru ATP Miamia. Miami kao što znate igra se na tvrdoj podlozi. Podloga koja općenito odgovora servis-voley igračima jer je dosta tvrda i brza, ali i paše igračima koji dolaze na mrežu. E sad sastaju se Lukasz Kubot – Ivo Karlović. Ovaj par sam jednostavno morao odigrati kao pobjedu Kubota. Razlozi jednostavni , on kao igrač ali i po stilu igre nikako ne paše Karloviću. Karlović ga nemože smilit i mislim da je poludio kada je vidio da prvo kolo baš na njega dolazi. Zašto? Kubot ima odlican servis, dosta aseva sa servis winerima, ali to ne smeta karloviću nego odlićan reten ali i drugi bitniji podatak. Kubot inače igra jako dobro parove i ima odlićnu igru na mreži kao i pravoremene izlazske na igrače kao Karlovi. Karlović se jednostavno nemrem snač protiv njega. Kubot vodi 3-0 u međusobnimsusretima, a prošli put se sastali 8.03 ove godine u Indian Wellsu gdje je Kubot potpuno nadigrao Karlovica sa 6-4 6-2. Iz svih ovih razloga smatram kako sutra jednostavno Kubot pobijeđuje po 4 put.

  11. Naišao sam na još jedan dosta zanimljiv par koji po meni treba odigrati. Radi se o utakmici hokeja najjače lige na svijetu NHL. Igram na susret Minnesota - Vancouver.

    Minneosota je praktički izgubila svaku nadu za doigravanje. Razlozi toga su prorijeđena momčad. Momčadi Minnesote trenutno nedostaju bitni ofenzivni igrači Pierre-Marc Bouchard, Jarod Palmer, Gillaume Latendresse, te branič Clayton Stoner, koji se vratio treninzima, ali je upitan za nastup. Sada se ozlijedio i branič Justin Falk. Branič Mike Lundin i prvi vratar Niklas Backstrom su najnovije žrtve ozljeda, dok je kapetan Mikko Koivu propustio velik broj utakmica, što je svakako najveći hendikep za ovu momčad.

    Sa druge strane Vancouver je odlično odigrao Columbosa. Danas njim se vraća prvi golman Roberto Luonga. Vancouver je praktički potpnuo zdrava momčad i ne nedostaje nitko od ključnih igrača

    Prošlu međusobnu utakmicu su igrali u 2 mjesecu ove godine kada su današnji gosti pobijedili 5:2.  Iz svih tih razloga moj par danas je

    Minnesota - Vancouver. 2 1.95 ili sigurniji tip Minnesota - Vancouver ki 2 1.55

  12. Evo jedan singl od mene za danas:

    Spartak M. - CSK M. (2)(2.55)

    Vječiti gradski derbi rusije. Po mome dajem prednost gostima koji imaju formu u konstanti dok je kod domaćina često promijenjiva. Više puta sam u jačim tekmama uspjeo skinuti golemi koeficjent na CSK, pa tako i za danas očekujem prolaz dvojkice.

    Pozdrav, na dovezao bi se na tvoj par. Očekujem da CSK M. Bude bolja u svim segmentima, ali je realna činjenica da oba kluba nisu igrali oko 5 dana. Igraći bi tebali biti odmorni ismatram kako Spartak može parirati CSKA. Smatram kako CSKA mora pobijedit ili igrat na X. Razlog što je ovo zadnje kolo a oba kluba imaju 34 od 35 mogučih utakmica. CKSA se nalazi na drugom mjestu sa 61 bodova, dok Spartak 5 sa 59. Ukoliko CSKA izgubi gubi kval. za Ligu Prvaka. Tako da smatram kako bi moglo biti oprezna igra sa neriješenim rezultatom obje momčadi u posljedniih 6 utakmica imaju ili samo Neriješene ili izgubljene. CSKA prije Real madrida (4-1) imao je 5 utakmica sa izjednačenim rezultatom. Po meni bi trebao CSKA pobijedit ili odigrati X..

    Tako da je moj osobni par 16:30 Spartak - CSKA M. X2 1.40 Rezultat 1:2

    Uz to sam na dovezao dvije odbojke

    20:30 Bergamo-Urbino 1 1.30 Urbino nema više snage što je i izjavio trener, Bergamo je oduzeo prednost domaćeg terena Urbinu sa laganih 3-0, najbolja igračica Bergama je izjavila da čak nisu ni igrali sa 100% snage. Ali veliki hendikep za goste je neigranje najbolje igračice Ivana Đerisilo. Što se jasno vidjelo prije dva dana. Bergamo je ozljeđena samo igračica Diouf ali to nije toliki hendikep kao kod gošće.

    SUTRA Cortese-Scavolini 1 1.30 Ovdje neću dvoumit. Cortese je puno jača momčad i pošto igraju slijedeči tjedan idu u  Azebajdžan na završnicu lige prvaka, tako da smatram kako će sutra pobijedit sa 3:0 ili 3:1 rezultatom što ču također odigrati . Cortese se vratila Berg, i mnogo je jača od gostojuče ekipe, u prošloj su gubili čini mi se 2:0 potom stignle na 2:2 kako bi izgubile nesretnu u 5 setu. Sutra po meni 100% Cortese pobijeđuje.[/color]

  13. Pozdrav evo da i ja napišem par parova na koja mislim igrat.

    14:30 ArkasSpV(h+1,5)-I.D.Trentino 2 1.40 *Rezultat 0:3

    Prvi par je Liga Prvaka Odbojka. Borba za brončanu medalju. Igraju Arkas i Trentino Igram da će trentino pobijedit sa rezultatom 3:1 ili 3:0. Trentino je po meni najbolja momčad svijeta i jućer jednostavno nisu imali sreće kada su izgubili protiv Zeniza Kazana. Izgubili su 3:1. Imali su čak 11 pogrešaka, što je previše za LG. Danas smatram kako će pobjedit jer su bolji i jači i izjava trenera Radostina je jako optimistićna  Žalosni smo zbog poraza no to je sport. Nismo iskoristili svoje prilike i kazna je došla. Zenit je praktično iskoristio našu svaku grešku, odigrali su odličnu utakmicu i zaslužili su ulazak u polufinale. Nismo istaknuli svoje kvalitete, igrali smo jako loše ali protiv Arkasa moramo ići na pobjedu.

    14:30 Wolves-Manchester Utd 2 1.40 *Trenutni Rezultat 0:5

    Kolege su sve rekli pa neću duljiti igrao sam i hendikep. Wolwes u katastrofalnoj formi a ManUtd se nije trudio u Eurposkoj ligi već ih zanima samo Premiershep. Smatram kako danas idu po pobjedu sa hendikepom @2.10

    I pokušat ću još jedan par čisto za ispratit na manji ulog:

    21:30 Isner - Federer Over 22.5 1.85

    Isner ima odlićan servis odlićno igra i smatram kako može pobijedit Federea ako ne barem ga ugrozit u jednom setu i da ovo ide u 3.  :)

  14. Evo da otvorim temu, žao mi što sam se naljutio ali mrzim kada netko gleda svaku sitnicu, napiso sam da parovi nisu ništa ozbiljno, ako ste gledali meč Simon - Wawrinka - Wawrinka nije iskoristio svoje prilike i ukupni zbroj gemova je bio 20, Boston kao što sam rekao je pobijedio.

    Danas igram ozbiljnija 2 listića, a ovo su parovi:

    Federer R.-Raonic M. 1 (1.20) Indian Wells 3 kolo, tvrda podloga. Igram na pobjedu Švicarca protiv mladog ali odličnog tenisača Raonića. Federer ima igru koja ne paše toliko Raonica, sa dosta slice lopti koji su raonicu zbog visine malo teze uloviti, potom forhend i bekend paralele koje će teže stizati, ali raonic ima odličan servis i forhend, Federer će ići na to da pokušava nešto iz drugog servisa. Ali smatram kako i on ima dobar retern te će čekat pogrešku kanadskog tenisača. Do sada nikad nisu igrali, Raonic u prvom kolu pobijedio Berloqa, a Federer Kudlu. Smatram kako ovo ide 2-0 za federera pa moguće čak i u TB-kove.

    Bayern-FC Basel PROLAZ 1 (1.40) Ovdje ne igram na pobjedu već da će Bayern proč u daljnje natjecanje, prva utakmica je bila iznenađujuća 0:1 za Basel, ali tko je gledao mogao je viditi da je zapravo rezultat trebao biti 3:3, koliko su prilika imali obje momčadi. Obje momčadi su dosta dobre u svojim ligama, ali Liga Prvaka je nešto drugo gdje igrači daju sve od sebe. Smatram kako Baselova obrana neče moči izdržat pritisak i navijača ali i odlićnog napada Bayerna. Smatram kako idu dalje makar to bilo i na penale.

    Liverpool-Everton HENDIKEP 0:1 X2 (1.20) Ovdje netrebam puno govoriti, dovoljno je da pogledate statisiku, Liverpool u katastrofalnoj formi dok sa druge strane Everton odlićan. Dobar je čak i u gostima gdje je od 6 utakmica samo 1 poražen. Everton ima čvrstu obranu ali i dobar napad, pojačan Jelavićem tako da smatram kako bi danas mogao Everton pobijedit koeficijent na X2 (2.00). I očekujem tvrdu utakmicu sa možda 1 ili 2 pogatka.

    I ove parove neću prognozirati mislim da su itekako jasni  :

    10,5/Nadal R.-M.Granollers ZBROJ GEMOVA 1. SET - manje 1 1,20

    D.Ferrer-Istomin D.KLAĐENJE NA SUSRET 1 1,15

    OVO SVE JE ODIGRANO SINOĆ, TAKO DA POSTOJI MOGUČNOST DA SU PALI KOEFICIJENTI, NISAM GLEDAO DANAŠNJE. Sretno

  15. Oprostite što dijelim svoje mišljenje na forumu ovom.. A vi se rađe vratite na Fejskub ili od kud ste već došli..

    Ako ste ikad igrali neki sport mislim da je 6-7 sati itekako važno.. Odmoriš se gledaš taktiku protivničkog kluba, gledaš kako igraju, prati se tekma.. I mnogo toga.

    A sad vas lijepo pozdravljam sumnjam da cu se vratiti na Forum..

    Pozdrav svima koji nešto znaju a ovi što se prave pametni, nek se ne prave.. "

    Lijep Pozdrav  ;)

    Ako misliš na mene,krivo si me shvatio. Ja uopće nisam mislio na tvoje postove o kladionici. Nego na ono o tome ko je gazda tko nije. Ako sam te uvrijedio oprosti,nije bilo vezane za tvoje inf koje su jako dobre. :)

    Nisam mislio na tebe.. nego na ove što su citirali moj posto, kako se Simon i Wawrinka uopce ne poznaju, kako 8 sati u kosarci uopce nema nikakvih razlika, 8 sati vise manje.. i sl.

    A može se pročitat u prvoj rećenici sam napisao " ovo su samo dva para čisto da pratim tijekom dana" nisam ništa mislio da ču stavii milijarde ili neznam ni ja .. čisto da mogu šta pratiti.. Kada igram nešto ozbiljno napišem pravu analizu zašto kako i ostalo

  16. Oprostite što dijelim svoje mišljenje na forumu ovom.. A vi se rađe vratite na Fejskub ili od kud ste već došli..

    Ako ste ikad igrali neki sport mislim da je 6-7 sati itekako važno.. Odmoriš se gledaš taktiku protivničkog kluba, gledaš kako igraju, prati se tekma.. I mnogo toga.

    A sad vas lijepo pozdravljam sumnjam da cu se vratiti na Forum..

    Pozdrav svima koji nešto znaju a ovi što se prave pametni, nek se ne prave.. "

    Lijep Pozdrav  ;)

  17. 22,5/Simon G.-S.Wawrinka ZBROJ GEMOVA - više 1,85 Prvi par je over gemova, Simona i Wawrinke, oba tenisača se znaju i smatram kako ovo ide over i setovi i gemova u setovima. Nebude tu bilo previše iznenađenja, jer se obojca dobro znaju imaju slicnu igru i tu nebude bilo previše brejkova.

    na tvojem postu koji me zaintrigirao da odigram napisao si da se wawrinka i simon dobro znaju.... da nisi mislio na nekog drugog igrača? ova dvojica nemaju baš puno toga zajedničkog osim što su obadva dešnjaci.... jedan švicarac drugi francuz.... igrali samo jednom međusobno 2010 u šangaju bilo je 2:0 (odnosno manje gemova) za wawrinku 6:4 6:1

    možda sam ja pogriješio... ?! znaš nešto što ja ne znam?!

    Dvoboj dvojice poprilično sličnih igrača čak su i rođeni u razmaku od par mjeseci, iste visine, obojica žive u Švicarskoj .. obojica preferiraju sporije podloge, retern im je puno jače oružje nego osrednji servis, jedina je razlika što Simon više igra defenzivni tenis a Wawrinka napadački, ali obojica vole duge izmjene i spremni su na tako nešto. Sve to sam stavio pod vrlo slični igrači ali i u privatnom životu su jako dobri prijatelji

  18. Evo da otvorim temu sa ponedjeljkom, ponuda katastrofa kao i inače, ima samo tenisa i košarke... Pa sam našao dva para čisto za ispratiti tijekom dana

    22,5/Simon G.-S.Wawrinka ZBROJ GEMOVA - više 1,85 Prvi par je over gemova, Simona i Wawrinke, oba tenisača se znaju i smatram kako ovo ide over i setovi i gemova u setovima. Nebude tu bilo previše iznenađenja, jer se obojca dobro znaju imaju slicnu igru i tu nebude bilo previše brejkova.

    -12,5/LA Clippers-Boston HENDIKEP - 2 1,25 i drugi par Boston ne gubi od LA Clippersa sa 13 razlike Clipersi su jućer igrali i smtram kako će tu biti mali umor, izgubili su kao i Boston prošlu ali prije 2 dana protiv Lakersa sa minimalnu razliku od 3 koša. Smatram kako će danas društvo Boston-a izvuć pobjedu ako ne barem ovih 12.5 koševa razlike  :)

    Lijep Pozdrav, Sretno svima

    Nisu Clippersi samo igrali jer igrao je i Boston jaku utakmicu protiv Lakersa.....

    Vidim ja da su došli novi ili stariji koji vole pamet..

    POGLEDAJ MOLIM TE LIJEPO KADA CU IGRALI clipersi A KADA BOSTON!!

    PO MOJEM VREMENSKOM KALENDARU, I SVEMU BOSTON IGRAO DAN PRIJE!!

    beznaslovasu.png

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use