Jump to content
Bet365 Otvori racun

glukongla

Članovi
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by glukongla

  1. prije 23 minute, Goksim said:

    Nakon totalnog debakla sa Francuskom i Španjolskom jučer, danas počinje treće kolo grupne faze. 

    Rezultati su na ovom EURU po mom mišljenju, uz izuzetak utakmica Španjolske i Švedske (0:0) te Danske i Finske (0:1) do četvrtka bili izuzetno realni međutim onda su zaredali Engleska, Francuska i Španjoska sve favoriti sa koeficijentima oko 1,30 gdje niti jedna od reprezetnacija nije slavila. Ovako nešto na velikim natjecanjima dugo ne pamtim. Znalo se desiti da bi jedna od tri reprezetnacije kiksale međutim 0/3 na koeficijentu 1,30 je stvarno raritetan podatak. 

    Današnja ponuda mi se ne sviđa pretjerano i mislim da ću tražiti specijalne oklade. U zadnjem kolu itekako treba u obzir uzeti scenarije, kojoj reprezetnaciji treba što ali isto tako i sa kojom grupom se koja pozicija križa jer možemo imati grupa gdje nitko neće željeti biti prvi jer drugo ili čak treće mjesto nude daleko lakši put do finala. Očekujem dosta kalkulacija te odmaranje nekih igrača kod reprezetacija koje su se već plasirale. 

    Italija danas i sa X-om zadržava prvu poziciju te im pobjeda nije neophodna. Tim više jer su se već plasirali te bi u slučaju poraza pali na drugu poziciju.

    Ako pogledamo tko ide na koga - prvoplasirana momčad u grupi A ide na drugpolasiranog iz grupe C (Ukrajina / Austrija). Drugoplasirana momčad iz grupe A ide na drugoplasiranu momčadi iz Grupe B (Rusija, Finska, Danska, Belgija). Vjerojatno je daleko bolja opcija biti prvi u skupini međutim Talijani to mogu i sa X-om. Očekujem mix sastav talijana i vjerojatno pobjedu jer će igrati rasterećeno međutim ovo mi nije za neki jači ulog jer nemaju imperativ pobjede. Možda najbolje odigrati live kada se vidi pristup i stanje na terenu. 

    U drugoj utakmici Švicarske u Turske Švicarci su definitivno favoriti. Pobjedom bi vjerojatno bili trećeplasirana momčad ali bitna im je i gol razlika jer 4/6 trećeplasiranih momčadi ide dalje a Švicarska trenutno ima ne baš lijepih -3. Pobjedom bi došli na 4 boda ali bi bilo poželjno i dobiti sa što većom razlikom jer nije nemoguće da bude više momčadi sa 4 boda koje su treće u grupi. 

    Za Tursku je zanimljivo spomenuti da rade dosta prekršaja i da su na kraju prošle momčadi pokazali uzavrelu tursku krv te su uvijek potencijalni materijal za više kartona. Pitanje je samo jesu li se pomirili sa ispadanjem te kakav će biti pristup. Možda najpametnije je odigrati više prekršaja međutim granica kod unibeta od 25,5 mi se čini malo prevelika. Vidjet ću do početka utakmice izjave iz Turskog tabora te njihova očekivanja.

    Juce sam slusao na sport klubu i cini mi se da su rekli kako bi Italijani mogli kalkulisati. Ako budu drugi, imat ce jaceg protivnika slijedecu utakmicu, ali bi tako u slucaju prolaska izbjegli  Belgiju(koja bi trebala proci) u narednom krugu. 

    Nisam siguran da li ovo ima smisla, ali... 

  2. prije 58 minute, Markob300 said:

    Cindrić manje 3,5 mi je zicer pošto je ozljeđen.

    Šta mislite Duvnjak više od 3,5?

    Sigurno će forsati dosta šuteva a i izvodi sedmerce?

    Nije zahvalno igrati na igrace u finalu. Fulio sam Jondala i Maquedu u polu finalu, iako su imali dovoljno udaraca da prebace granicu. Jednostavno nije ih islo a i golmani su bili raspolozeni. Slazem se sa Izudinom da treba probati na Hrvatsku ako nista zbog potcjenjivana kladionica. Ipak je to finale i zavisit ce od inspiracije pojedinih igraca. Morati ce povuci Duvnjak i Karacic ali ovaj drugi se ispromasivao protiv Norveske pa hade sad ga znaj koliko ce golova ko dati. Snatram da ce biti mnje golova na utakmic pa proberite sebi granicu.  Ne bih se iznenadio kada bi bio ponovo X na kraju. 

  3. M.Jondal 3,5 gol -vise 1,65.

    Pretpostavljam da ce pokusati da zaustave raspucanog Sagosena. Logicno mi je da u takvoj situaciji on vise asistira i vjerovatno ce odlicni Jondal dobiti par lopti. Jondal ce vjerovatno pucati poneki sedmerac, pretpostavljam u drugom poluvremenu, bar je do sada tako bilo. Ako bude koja sansa za kontru, Jondal je opet tu. 

    J. Maqueda 2,5 vise 1,60

    Mislim da je svaki mec isao preko ove granice. Igra dobro kada svi stanu on preuzme i pogodi. Mislim da ce dati danas minimalno 3 ako ne i vise. 

  4. prije 2 sati, thescaaar said:

    Kvota na madjare je dobra, ne propustam to. Stavljam 2x treble:

    - pobjeda madjara, pobjeda norvezana i pobjeda slovenaca

    - vise od 51.5 kod madjara vs svedjana, pobjeda norvezana i bobjeda slovenaca

    Nisam siguran za te golove, Svedi su vecinom stari i pretpostavljam da ce pokusati ubiti ritam utakmice. 

  5. Citav turnir Norvezani igraju fantasticno. Sagosen rastura, asistira daje golove protivnici pokasavaju da ga zaustave i kada im to uspije pojavi se Rod na drugoj strani i tako u krug. Jaci su od Sveda pili oni ili ne. Igrati hendi i Sagosena vise od 6,pa sta bude. Moze se probati i Rod ili Jondal vise golova, jer ce im majstor dodati par lopti. 

  6. prije sat vremena, IzudinB said:

    Ovo je put za polufinale: Hrvatska može srušiti Njemačku samo na jedan način

    U SUBOTU, od 20:30, Hrvatska rukometna reprezentacija odigrat će najvažniju utakmicu na Euru. U Beču, u drugom kolu drugog kruga, rival će joj biti Njemačka, a u slučaju pobjede Červarova ekipa doći će na korak do polufinala i borbe za medalje. Ako se poklope rezultati u skupini, do polufinala se direktno može i večeras, ali o tom scenariju u reprezentaciji ne razmišljaju.

    Zanima ih pobjeda nad Njemačkom i slavlje protiv otpisanih Čeha, jer tako bi Hrvatska bi došla u situaciju da u posljednjem kolu može ispasti samo u nevjerojatnom scenariju, odnosno ako izgubi od Španjolske, Austrija pobijedi sve utakmice do kraja te pod uvjetom da Hrvatska ostvari i najlošiju gol-razliku u međusobnim susretima te tri reprezentacije.

    Utakmica s Njemačkom je prva meč-lopta za Hrvatsku, a ako tu priliku ne iskoristi i ne pobjegne Nijemcima na gotovo nedostižna četiri boda, Hrvatska se može u posljednjem kolu vaditi na Španjolcima koji su dosad upisali sve pobjede.

    Hrvatska je na Euro stigla s puno problema, opterećena aferom Štrlek, bez čitave vanjske linije, s limitiranim krilima i sa šest debitanata koji nikad nisu zaigrali na velikoj sceni. Nitko nije mogao sa sigurnošću reći koliko može postići ova momčad koja ima svjetske klase samo na poziciji srednjeg vanjskog. Međutim, Hrvatska je pokazala da igra najbolju obranu na svijetu, da taj Červarov izum 5-1 s Duvnjakom kao prednjim nitko ne može napadati, a prema naprijed Karačić i Cindrić u svakom trenutku svojom hitrinom i prvim korakom mogu napraviti štetu protivniku.

    Protiv Njemačke utakmica generacije 

    Međutim, treba zaboraviti sve što je dosad bilo, sve četiri pobjede i koncentrirati se samo na Nijemce. Ta će utakmica biti utakmica generacije i s trijumfom Hrvatska bi došla jako blizu ostvarenja sna.

    Bit će teško, to je jasno. Nijemci su opasni, snažni, tvrdi i grubi. Jako grubi. S njima smo igrali prošle godine na SP-u u Kölnu. Bila je to također utakmica za polufinale, a u kontroverznoj utakmici koju ćemo pamtiti po čudnim sudačkim odlukama u završnici, domaćini su slavili 22:21 i otišli su među četiri, a Hrvatsku su poslali u borbu za peto mjesto.

    Lani su nas pretukli, slično će biti i u subotu 

    Sličnu utakmicu možemo očekivati i u subotu. Njemačka nema igrače profila Cindrića ili Karačića koji iz ničega mogu napraviti nešto, nemaju jednog Duvnjaka koji "magicovski" može igrati na svakoj poziciji na terenu, ali su stroj. Stroj koji svih 60 minuta rudari u istom ritmu i pritom silinom razbija protivnika. Doslovno ga razbija. Ključni adut Njemačke je moćna 6-0 obrana, a pivoti iz Duvnjakova Kiela Hendrik Pekeler i Patrick Wiencek u obrani svog gola imaju ''dozvolu za ubojstvo''.

    Wiencek, mrcina od dva metra koja ima ''dozvolu za ubojstvo''

    Prošle godine je Wiencek, mrcina od preko dva metra koja izgledom podsjeća na nabrijanog časnika SS trupa, divljački mlatio hrvatske napadače uz blagoslov sudačkog para koji je već u prvom poluvremenu imao razloga da njemačkog pivota isključi. Naravno da nisu to napravili. Na ovom Euru Pekeler i Wiencek igraju slično, ne odstupaju od svog stila i hrvanja na terenu, s jedinom razlikom da ovaj put ne igraju na domaćem terenu i suci im toliko ne toleriraju boks umjesto rukometa.

    Cindrić i Karačić u napadu neće moći sami protiv divljačke obrane, morat će im pomoći netko s vanjskim šutom

    Hrvatska na ovom turniru u napadu igra na pogon dvojca Cindrić – Karačić. Vanjsku liniju nemamo, a prema golu protivnika dalje od osam metara šutira jedino Luka Stepančić koji je na Euro stigao nedovoljno opravljen s problematičnim gležnjem. Pitanje svih pitanja je mogu li Cindrić i Karačić sami svih 60 minuta solo akcijama probijati germanski bedem. Znajući kako Nijemci igraju, smatramo da ne mogu i da će Červar morati isprovocirati veću pomoć Marka Mamića i krila. Hrvatska više ne može opstati bez šutera, oni su ključ za pobjedu. 

    Ono što i prođe iza leđa obrane, mora još proći i sjajnog Andreasa Wolffa na vratima. Njemački golman je jedini igrač ove reprezentacije koji ne igra u Bundesligi, već brani u poljskom Kielceu. Wolf je bio ključni igrač Njemačke u pohodu na senzacionalno europsko zlato 2016. i olimpijsku broncu te godine. Na ovom Euru nije u najboljoj formi i tu također leži velika prilika hrvatskim napadačima. U četiri utakmice je na svega 29 posto obrana (25-87), a u teškom porazu protiv Španjolske obranio je tek jednu loptu od 16 upućenih, mizernih 6 posto. Još je gori bio protiv Latvije i od upućenih šest lopti nije obranio niti jednu pa je na vrata stao vremešni Johannes Bitter.

    Njemačka se nije iskazala do sada na Euru

    Njemačka do sada nije oduševila. Protiv slabašne Nizozemske utakmicu je prelomila u posljednjih deset minuta, Latviju su u dramatičnoj utakmici pobijedili golom razlike, a Španjolska ih je razbila kao amatere. Bilo je 33:26 za branitelja naslova, ali svatko tko je gledao utakmicu vidio je da su Španjolci mogli slaviti i 10, 15 razlike da im je to bilo potrebno. Nekakvu igru Nijemci su pokazali tek sinoć protiv Bjelorusije, što nije dobar znak ako to znači da im se forma diže. Ipak, sve to ni izbliza ne izgleda dovoljno uvjerljivo.

    Duvnjaka čeka ozbiljan posao protiv Druxa, Webera i Kühna

    Napad Njemačke ne djeluje harmonično, ali ipak hrvatska obrana treba paziti na strašne bombardere Paula Druxa, Philippa Webera i Juliusa Kühn. Sva trojica su lijevi bekovi, imaju top u desnoj ruci i Domagoj Duvnjak protiv ovog trojca morat će napraviti sličan posao kakav je odradio sinoć nad Nikolom Bilikom. Uspije li u tome, neutralizira li ih, Hrvatska će napraviti ogroman dio posla.

    Izbornik Njemačke Christian Prokop najveći problem ima s najvećom zvijezdom momčadi Uweom Gensheimerom. Sjajno lijevo krilo Rhein-Neckar Löwena i godinama ponajbolji strijelac Europe totalno je izvan forme. Čvrsta obrana i visoka realizacija kontri godinama je bio trademark njemačkog rukometa. Na ovom Euru u tom segmentu igre imaju puno problema jer je Gensheimer u krizi, što je u razgovoru za njemačke medije priznao i izbornik Prokop.

    Što se događa s Uweom Gensheimerom?

    Nakon debakla protiv Furije njemački kapetan još dugo nakon utakmice ostao je sjediti sam na klupi, zakopavši lice u obje ruke. Nekoliko minuta nije podigao pogled. Bio je svjestan da je opet podbacio. U prvoj utakmici protiv Nizozemske je dobio crveni karton na početku utakmice, a protiv prvaka Europe pokušao se iskupiti. Nije uspio. Igra odsutno i vidljivo je nezadovoljan.

    ''Uwe trenutačno ne igra u skladu sa svojim mogućnostima. Njegov talent i njegove sposobnosti su nesporne, ali očito postoji neki razlog zbog čega ne igra s lakoćom za reprezentaciju. Ne mislim da smo mu mi stvorili preveliki pritisak, uvjeren sam da je sam na svoja leđa nabio preveliki teret očekivanja i da je to glavni problem. Jedan je od najboljih na svijetu i od njega očekujem da se trgne. Oprostite na izrazu, ali je** ga, tako je'', za njemačke medije kazao je Prokop.

    Za zvijezdu Rhein-Neckara Löwena Europsko prvenstvo u Norveškoj, Austriji i Švedskoj vjerojatno je zadnji Euro u karijeri. Nije više u cvijetu mladosti, duboko je u 34. godini, a prije četiri godine u Poljskoj zbog ozljede nije bio član momčadi koja je uzela zlato. Ne želi otići kao ''Uwe, nedovršeni.''

    ''Možemo li do polufinala? Svakako'', kazao je Gensheimer uz osmijeh.

    Lijepo, ali nešto će se pitati i Hrvatsku.

    Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/ovo-je-put-za-polufinale-hrvatska-moze-srusiti-njemacku-samo-na-jedan-nacin/2148857.aspx

    Bit ce ovo siguran sam utakmica sa malo golova, odbrane su jaca strana obje ekipe. Uz Gensheimera cu vezati manje od 53 gola 1,55 i jos nekog igraca, razmisljam o Cindricu ili Karacicu manje. Znaju i Njemci odakle prijeti opasnost, tako da ce se na njih paziti. 

  7. U. Gensheimer 5,5 gol - manje 1,85

    Citav turnir igra jako lose svaku utakmicu je bio ispod 5 golova. Vjerovatno ce pucati sedmerce, ali Hrvatska je do sada taj segment igre svela na minimum sa jako iskusnom odbranom. Hrvatska igra 5-1 odbranu sa Duvnjakom naprijed, koji ne dozvoljava igracima na toj poziciji da se raspucaju. Do sada je to izgledalo jako dobro i u utakmici protiv Astrije su uspjeli zaustaviti Bilyka (3gola)

  8. Sarajevo - Zeljo  16 00  bts 1,75

    Napadcki izvrsne ekipe, postgli najvise pogodaka u premijer ligi. Odbrane obje ekipe nisu na nivou njihovog napada, tako da se cesto desi da prime olako gol. 

    Nalaze se na prva dva mjesta na tabeli, pa nemju sta kalkulisati. 

    Za Sarajevo nece nastupiti prvi golman, a za Zeljeznicar nece moci igrati Stevanovic(bek). Mijenja ga Stanic koji ima veliko iskustvo ali i puno godina. Upravo po toj strani je Sarajevo najopasnije. 

    Smatram da ce obje ekipe dati makar po gol, a za hrabrije bts3+

  9. Radnik Bijeljina-Sarajevo  13:30h

    Utakmicu sudi Elvis Mujic, sudija koji je u vise navrata sudio Sarajevu i evidentno ih ostetio. Zadnju utakmicu je sudio nedavno u kupu Bih, Siroki-Sarajevo. Dopustio je veoma grubu igru domacina, nije svirao cist penal za Sarajevo pokazo crveni karton igracu Sarajeva(navodno psovanje)...... 

    Uprava Sarajeva je uputila dopis fudbalskom savezu i trazili izuzece ovog sudaca, nije im udovoljeno. Trazit ce izuzece ovog sudije sa svih narednih utakica. 

    Mujic je bio u svojstvu cetvrtog  sudije na posljednjoj domacoj utakmici Sarajeva i publika ga je ispratila psovkama. 

    Radnik je ostecen proslu utakmicu(nije sviran cist penal za njih ali jeste nepostojeci protiv njh) sudija suspendovan 10 utakmica. 

    Mislim da je ovo kompenzacija za proslo kolo i ovo je sudija zadatka. 

    Radnik bi trebao ostvariti pobjedu i Sarajevo bi moglo dobiti veci br kartona, jer su svjesni kako je ovo igranka saveza i morat ce se potuci na terenu kako bi pokusali izvuci pozitivan rezultat. 

     

  10. prije 10 minute, ikaij99 said:

    Borac Banja Luka - Krupa manje od 2.5 gola (1.53) bet365 online kladionica" rel="">bet365

    Borac je moja omiljena ekipa za ovu vrstu opklade, kao što je već poznato, prošlo kolo su me 'prodali', bilo bi previše da to naprave dvaput uzastopno. Banjalučani su ekipa koja teško prima golove, a još teže ih daje, poprilično su potonuli na tabeli i znatno umanjili šanse da se nađu u play-offu, odnosno Ligi za prvaka, do koje imaju još da se odigraju tri kola, uključujući i ovo današnje. Pisao sam već ranije, Krupa je mrski lokalni rival, koji je prvenstveno zahvaljujući političkoj zaleđini preko noći dospio u Premier ligu, a na čelu je bivši predsjednik Borca, koji nije po dobrom ostao upamćen kod domaćih navijača. U oba prethodna međusobna susreta Krupa je slavila sa po 2:0, remi u današnjoj utakmici donosi im zagarantovan plasman u Ligu za prvaka, tako da je jasno njihovo opredjeljenje, klasična "čekalica" i oslanjanje na kontranapade. Borcu igra samo i isključivo pobjeda, a odigrali su očajno u prošlom kolu protiv Radnika u Bijeljini (0:3), atmosfera u klubu je poprilično loša, i svaka greška danas bi ih mogla skupo koštati. U 9 utakmica na svom stadionu ove sezone, samo jednom nije došlo under 2.5, a prosjek golova na domaćim utakmicama je nevjerovatnih 1.4, i ne vjerujem da ima kluba sa manjim prosjekom u prvim ligama Evrope tom parametru. Ono što itekako ide u prilog ovom tipu je očajan teren, najblaže rečeno. Genijalci iz uprave Borca su se dosjetili da vlažan snijeg na raskvašenom i blatnjavom terenu očiste teškom mehanizacijom za čišćenje ulica, i rezultat je ovo:

    t2tf8uK.jpg

    Teren je danas prekriven tankim slojem snijega, ali možete misliti na šta će to ličiti nakon pola sata igre, iako će s obzirom na nisku temperaturu vjerovatno biti i poluzaleđen. Što se tiče eventualnog odgađanja, iz Borca su se nadali da će se to dogoditi, pa kada su vidjeli da od toga nema ništa, pošto savez forsira da se igra, pribjegli su ovom nadasve inovativnom rješenju i sami sebi potpuno uništili teren. Jasno je da će ovdje biti nemoguće razviti bilo kakvu smislenu pas igru, što će gostima olakšati branjenje, a u ovakvim uslovima, teško je igrati i na kontre, tako da u svakom slučaju očekujem manje od tri gola.

    3JmhvUR.png

    U Sarajevu pada snijeg citav dan. Pokusavaju ocistiti teren i ako se utakmica bude igrala, bit ce teski uslovi za igru.

  11. Real M.-Villarreal      -3,5 gol       2,00

    U realu nesto ne stima, ima nekih informacija da igraci nisu u najboljim odnosima. Villareal je uvijek bio tezak protivnik, pa ne vidim razlog zasto i danas ne bi bilo tako. Ronaldo nije u formi, Benzema vjerovatno nece igrati. Po meni najveca opasnost je G. Bale. 

    Villarreal u gostima ove sezone dva puta isao preko ove granice(Getafe 4-0, Leganes 3-1). Gosti su cvrsta i opasna ekipa, mogu stvoriti probleme bilo kome. Vjerovatno bi odmah potpisali bod na ovom gostovanju, pa se nadam da ce tako i igrati.

    Rizik za ovu opkladu je da gosti povedu, jer onda Real mora jurisati.

    Sretno rudari!

  12. Al-Jazira - Al-Wahda      bts 3+   1,71   

    Ovaj tip igram samo na osnovu tradicije i rezultata ova dva kluba.  Njihova zadnja 4 susreta na ovom stadionu tip bio prolazan.  Susreti ova dva kluba cesto obiluju golovima i moze se probati 3,5+ golova po kvoti 2,20. 

  13. Tottenham-W.H           bts3+    2,15

    Tottenham zabio gol u posljednjih 8 utakmica, a W.H posljednje 3. Tottenhamove utakmice cesto obiluju golovima, pa se nadam da ce i veceras biti tako. To sto su igrali prije 48 sati vidim kao prednost za ovaj tip, jer bi mogli vidjeti golove padom koncentracije i greskama odbrambenih igraca.  Posljednjih pet duela  gdje je Tottenham domacin, ovaj tip je bio prolazan (3 liga, 2 kup).  Tottenham je u dobroj formi, proslu utakmicu Harry Kane je usao tek u drugom poluvremenu. Danas najavljen od prve minute.

    Kod W.H. stoper James Collins se povrijedio, kao i Aron Cressvell. Kvota da W.H postigne pogodak je 1,80, sto je po meni potcjenjivacki i mislim da ce postici 1do 2 gola veceras.

    Ovom paru bih jos dodao Celta-Barca   3+  1,65, sto je po meni izvrsna kvot. Kup gdje se igra malo opustenije i pada dosta golova, a i tradicija ide u prilog ovom tipu Zadnjih 5,  bilo 4+

    Sretno rudari.

     

  14. Benevento-Spal    bts3+    2,31

    Susret ekipa koje su na dnu tablice. Domacin zalutao u prvu ligu, a gosti ce morati da se grcevito bore do kraja prvenstva. Domaci vec odavno nemaju sta izgubiti i sada je pravo vrijeme da pokusaju doci do prve pobjede.  Gosti u ovakvim utakmicama nemaju sta kalkulisati, jer moraju  pobijediti.

    Odbrane lose primaju dosta golova. 

  15. prije 47 minute, Gigi said:

    Leicester - Crystal Palace

    Meni danas jedan od zanimljivijih mečeva za kladiti se. Obje ekipe dolaze u dobrom raspoloženju, u dobroj formi koju su jako uzdignuli s obzirom na početak sezone. Domaćin u zadnjih 12 tekmi ima samo jedan poraz i to od nevjerojatnog Citya. Nakon dvije velike gostujuće pobjede, pogotovo ove zadnje uvjerljive dolaze na svoj stadion gdje dočekuju Palace. Oni su nevjerojatno loše startali, došao je Roy i postavio neke stvari na svoje mjesto. Nema Palace uopće lošu ekipu, ali očito nisu imali tu kemiju pod vodstvom bivšeg trenera. Dolaze ovdje nakon 6 tekmi bez poraza, u zadnjem kolu senzacionalno preokrenuli Watford i po prvi puta ove sezone izašli iz zone ispadanja. sad su 18, ali 11. mjesto im je udaljeno svega 4 boda (Premiership u punom sjaju). Leicester je 8. i sigurno će loviti mjesta koja vode u Europu. Leicester nema bitnijih izostanaka dok je CP poprilično oslabljen u obrani ne igranjem Mensaha (11/0), Sakhoa (10/1), Warda (14/0), a suspendiran je i vrlo važan kotačić Milivojević (16/2). 

    Ovdje prednost naravno dajem Leicesteru, igraju brzo, u zadnje dvije tekem su sasuli 7 komada i sada idu na oslabljenu i ne tako dobru obranu Palacea. CP je isto tako u zadnje dvije tekme dao 4 gola i daleko od toga da ne mogu biti opasni po protivnički gol.

    Glavna oklada za ovaj meč mi je Leicester over 1.5 na koef 1.83 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365. Čista jedinica također dolazi u obzir kao i over golova gdje svakako vidim value.

    Također zanimljivi su mi i korneri ovdje. bet365 online kladionica" rel="external">bet365 je dignuo granicu na 10.5 i dao koef 1.72. Može se također probati over 5.5 Leicestera po istom koeficijentu ili over 9 za neki double.

    Prva utakmica u Premiershipu danas, nadam se da nas čeka poslastica, sretna nam radna subota!

    Slazem se sa kompletnom analizom. Samo bih dodao da CP u gostima ima gol razliku 0-13 i mislim da je vrijeme da postignu taj gol. Smatram da ce domaci slaviti, pa mozda nije lose probati 1&3+  2,82.

  16. Tottenham-Stoke      bts3+  2,10      

    Tot. nema pobjede 4 zadnje utakmice. Nadam se da ce krenuti silovito od 1 minute, a to bi trebalo ostaviti prostora za kontre i nadam se 1 pogodak gostiju. Stoke u gostima redovno postize golove i nisu dali samo protiv Watforda. 

    Posljednje 3 utakmice ovih klubova Stoke nije dao gol i danas bi trebalo da prekinu taj niz.

    Ja cu uz gore navedeni par vezati vise kornera, jer Tottanham cesto ide u over.

    Sretno rudari!

  17. Atalanta-Lyon    bts3+     1,94

    Borba za prvo mjesto u grupi, mogu igrati rastreceno jer ih pratioci ne mogu stici. Oba trenera najavili da zele prvo mjesto. Trener Atalante je izjavio da nece kalkulisati i igrati na bod, zeli pobjedu i igrat ce u najjacem sastavu. Trener Lyona ce mozda dati priliku nekim igracima koji bas i ne igraju u prvoj postavi. Mislim da bi mogli vidjeti dobru utakmicu sa puno golova a mozda i vise kornera.

    Z.Waregem-Lazio    bts3+   1,84

    Belgijanci igraju za svoje navijace, ekipa koja cesto ide u over.  Inzagi ce dati priliku nekim juniorim ali i vjerovatno ostaviti par iskusnih igraca. Utakmica u kojoj je moguce nadigravanje i igra za gol vise.

     

    C.Z-Koln    gg 1,50

    U ovoj je utakmici sve moguce i nezgodna je za prognoziranje, ali smatram da Koln sa novim trenerom moze do gola (Švabo vam je Njemac)

    Veceras ocekujem dosta golova na vecini utakmica.

     

     

  18. Sarajevo-Borac   Zg2,5-   1,75  

    U Sarajevu citavu noc pada snijeg, teren ce biti jako los. Sarajevo sa par izostanaka medu njima i Ahmetovica (prvi strijelac). Tradicija ide u prilog ovom tipu. Sarajevo je favorit i mislim da ce na kraju slaviti, ali utakmica ce biti teska i jedan gol bi mogao odluciti pobjednika. Cisto sumnjam da ce Musemic traziti od ekipe neko srljanje. Proslu utakmicu protiv Zelje su igrali na losem terenu i nisu se bas snasli najbole, pa su zbog toga izgubili, vjerovatno i nesto naucili.

    Borac ima problema sa realizaciom u gostima. Na ovakvom gostovanju je i 1 bod kao kuca, pa pretpostavljam da ce nihova igra biti zatvorena sa ciljem osvajanja makar 1 boda.

  19. Stoke-Liverpool    bts3+   1,91

    Stoke u 6 domacih utakmica nije postigao gol samo protiv Chelsea. Liverpool u 6 gostujucih primio gol svaki put. Gosti igraju za gol vise, posljerdnje tri utakmice ovih protivnika  tip bio prolazan. Smatram da ce i danas biti golova na obje strane.

  20. Portimonense-Tondela     bts3+     2,24

    Domaci od ulaska u prvu ligu igraju napadacki i veoma hrabro. Posljednja utakmica u kojoj kod kuce ovaj par nije bio prolazan su odigrali 19, 03, 17. Nalaze se na 11-12 mjestu na tabeli. Smatram da ce i danas jurisati od prvog minuta, a ovakav niz moram ispratiti sa kvotom koja je svakako vrijedna rizika.

  21. prije 10 sati, Goksim said:

    Za fanove Lige Prvaka U19 izdvajam samo znatnije padove koeficijenata. Naime, primjetio sam u prijašnjim kolima i sezonama da je to u ovom natjecanju jako dobra pokazatelj što očekivati, odnosno da su iznenađenja kada se dese drastični padovi koeficijenata rijetka. Opet, nije da se nikad neće desiti pa je dobro napraviti istraživanje prije svake utakmice.

    Koeficijent na Benficu U19 je u padu a koeficijent je znatnije pao i na Anderlecht U19 protiv Bayerna (sa 3,75 na 3,10). Ne kažem da ovo treba igrati, ali nikako ne bi sugerirao okladu na Bayern U19 ovako na prvu. Juventus-Barcelona 2 1,61 - isključivo statistički ovo izgleda jako lijepo. Barcelona ima 100%tni učinak i gol razliku 10:0 dok je Juventus daleko od toga. Opet, ove oklade je najbolje uplačivati nešto prije početka utakmice, makar i po nešto nižem koeficijentu, kada se zna u kojem će sastavu tko nastupiti. 

    I za kraj... Željezničar U19 - Lokomotiva U19

    Koeficijent na Željezničak je pao sa 2,40 na oko 1,70.

    j7RQ00R.png

    Uzvrat na Grbavici

    Željezničar preko zagrebačke Lokomotive traži put među 24 najbolje europske ekipe

    Trener Željezničara navodi da neće biti kalkulacija te da će njegovi igrači dati sve da ostvare pobjedu i prođu među 24 najbolje europske ekipe. 

    Juniori Željezničara u srijedu na Grbavici dočekuju ekipu Lokomotive iz Zagreba u uzvratnom susretu drugog kola omladinske Lige prvaka. Prvi meč u Zagrebu završen je remijem 1:1, što Željezničaru daje prednost s obzirom na to da prvaku BiH u uzvratu odgovara i remi bez golova. No, usprkos tome, trener Željezničara Omer Joldić navodi da neće biti kalkulacija te da će njegovi igrači dati sve da ostvare pobjedu i prođu među 24 najbolje europske ekipe. Joldić navodi da je teško igrati na rezultat 0:0 u omladinskim kategorijama, dodajući da je sama filozofija ovog tima igra za "gol više". ''Imamo dobar rezultat iz Zagreba, ali moram reći da nas čeka teških 90 minuta na Grbavici. Svi igrači su spremni i bit će u konkurenciji za prvih 11.

    Sutra očekujem pristup kakav su imali protiv Ludogoreca i Lokomotve u Zagrebu. Očekujemo i podršku navijača koje pozivam da ne štede grla i dlanove. Respektiramo protivnika, ali vjerujem da ćemo doći do rezultata koji nam daje prolaz među 24 ekipe u juniorskoj Ligi prvaka'', kazao je Joldić na konferenciji za novinare. Kapetan Amir Velić ističe također da očekuje tešku utakmicu, težu od susreta odigranog u Zagrebu, ali vjeruje u plasman. ''Gledajući uvjete na terena sigurno da će biti teža. Mi smo se spremili i vjerujemo da možemo napraviti pozitivan rezultat'', kazao je Velić. FK Željezničar je za ovaj susret u prodaju pustio 5.900 ulaznica. Susret je na programu u srijedu od 16 sati. 

    Izvor: bljesak.info

     

    Edin Džeko pozvao navijače: Dođite i podržite juniore Željezničara protiv Lokomotive

    Juniorska selekcija FK Željezničar sutra će u revanš susretu drugog kola eliminacione faze Lige prvaka odmjeriti snage sa zagrebačkom Lokomotivom.

    Prvi meč između dva tima okončan je rezultatom 1:1, pa Željezničar ima jako dobre šanse da nastavi takmičenje, a to je izazvalo veliku euforiju kod navijača Plavih.

    Na utakmicu ih je pozvao i kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko, koji je prve korake u karijeri napravio upravo u dresu Željezničara.

    "Juniori FK Željezničar sutra u 16 sati igraju revanš utakmicu drugog kola UEFA Youth League protiv zagrebačke Lokomotive. Dođi na Grbavicu i podrži Željine omladince!", objavio je Džeko putem svog zvaničnog facebook profila.

    Izvor: Oslobodjenje.ba

    Skoro sve karte rasprodate, Željo ce imati dobru podrsku. 3 igraca iz prvog sastava mogu nastupiti i receceno je da ce biti pojacani za ovu utakmicu. Pobijedili su i jace ekipe od ove, kec ko kuca, mozda sacekati malo pa igrati domacin postize 2-3gola.

     

  22. Zwolle-PSV    bts  1,55

    Zwolle zabio gol u zadnjih 18 domacih utakmica, 1,40 da ce domaci postici pogodak je po meni vrlo izgledna opcija, a kako igraju protiv PSV-a, trebali bi i primiti. Liga u kojoj pada puno golova.  PSV je prvi, Zwolle treci.  

    Zwolle kuci 13-5 gol r.   PSV 20-8 u gostima.

  23. prije 19 minute, IzudinB said:

    Sampdoria - Juventus 2 (1.55) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

    Sampdoria i Juventus će igrati jedan vrlo važan meč u Seriji A. Jučer je Napoli pobijedio protiv Milana i odmakao se četiri boda od drugoplasiranog Juventusa. No, sada Stara dama mora ostvariti pobjedu ukoliko žele da ostanu bod iza Napolija, jer sa ovakvom formom, klub iz Napulja nitko više neće moći uhvatiti. Juventus ima najbolji napad u ligi koji je postigao 35 golova u 12 utakmica. Juventus je pobijedio svih pet posljednjih međusobnih susreta ova dva tima i oni nemaju nikakvih problema sa ozljedama. 

    JQY4inC.png

    Svi će biti spremni za ovu utakmicu. Juve ima jednu vrlo dobru ekipu i igraju napadački nogomet. Očekujem da će Juventus osvojiti ligu i ove sezone, uprkos Napolijevoj dobroj formi, za koje vjerujem da neće moći izdržati do kraja sezone i zbog toga Juventus mora pobijediti ovu utkamicu. Sretno!

    PGNpkmt.png

    Sampdorija je zabila gol u zadnih 9 utakmica kod kuce. Posljednja utakmica u kojoj nisu zabili je bas protiv Juventusa 19.03.17   0-1. Juve jeste favorit, ali mislim da je domacin itekako sposoban postici makar jedan gol. Juve u zadnjih 8 gostujucih utakmica nije primio gol samo jednom( Milan-Juve 0-2).

    Ako Juve ostvari pobjedu mislim da nece biti bez primljenog gola.  Bts 1,75      Bts3+ 2,19     2&3+ 2,23

    Ako se igra na pobjedu Juventusa, mislim da je onda bolje igrati na zadnje dvije opcije, uz vecu kvotu i malo vise rizika.

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use