Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 10.9. - 15.9. (Pet-Pon)

Koje kladionice trebaju biti na listi kladionica iz čije ćemo ponude moći prijavljivati oklade u Posljednjoj Šansi 2024/2025.?  

36 glasova

1. 1. Koje kladionice trebaju biti na listi kladionica iz čije ćemo ponude moći prijavljivati oklade u Posljednjoj Šansi 2024/2025.?

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 09/15/24 at 19:00

Recommended Posts

Sa završetkom ljeta pomalo se zahuktava nogometna i kladioničarska sezona te je pravo vrijeme da otvorimo novu sezonu Posljednje Šanse, kladioničarskog natjecanja za gospodu u kojem može sudjelovati svaki član SvijetKladjenja foruma ili onaj koji će to postati.

Posljednja Sansa 2024-2025.png

Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025. te ćemo imati 74 kola! 

Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja

Screenshot 2024-09-09 at 21.44.11.png

Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025koja su rezultat sugestija za poboljšanje natjecanja koje su mnogi članovi SvijetKladjenja foruma dali kroz prošlu sezonu, i kojima se ovim putem želim još jednom zahvaliti. Izmjene pravila u odnosu na prošlu sezonu su minimalne, ali adresiraju probleme koje smo svi skupa uočili prošle sezone te vjerujemo da će znatno doprinjeti poboljšanju natjecanja. Sva Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. možete pročitati na gornjem linku, dok ćemo ovdje sistematizirati glavne promjene o odnosu na prošlu sezonu: 

1. Sa ciljem izbjegavanja nepotrebnih nesporazuma i osiguravanja regularnosti natjecanja, od ove sezone prilaganje screenshota tipa iz ponude je potrebno kako bi tip bio priznat. 
  2. Isto kao i live oklade, od ove sezone se betbuilder oklade neće priznavati.
  3. Kako bi Posljednju Šansu 2024/2025 dodatno unaprijedili te osigurali pravičnost i pravednost natjecanja, zajedno ćemo odabrati kladionice iz čije ponude će se moći prijavljivati oklade. 

Ove izmjene pravila su bile najavljene u temi "Pitanja i prijedozi za Posljednju Šansu" 30.8. kada su sudionici natjecanja od prošle sezone bili tagirani i pozvani da podijele svoja razmišljanja oko ovih izmjena pravila gdje to i dalje mogu učiniti. 

@IzudinB @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @soyer567, @ante16, @McGarrett, @Humanic, @Ipoje4, @BobGraditelj, @nuki01, @josip123, @Mirko1987, @Silviyo1302, @nenosk, @FamilyGuy, @zeko1088, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Clutch, @Joker93, @stjepan91, @Nebojsao, @goran71, @drm, @bruno34, @campi91, @elnino, @SIMASIMAU13, @mural, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @Mudrinho, @tome1993, @sestincan, @anastasov, @CarlosBacca70, @Mile5, @Leedsfan, @betonator, @bianconeri331, @Ivan98, @kljaja19@furyshaa, @ante16, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @tome1993 

Pozivam sve članove i posjetitelje SvijetKladjenja foruma da se pridruže natjecanju tako što će postaviti svoje tipove u ovoj temi. Iznimno u prvom, te potencijalno drugom kolu (biti će definirano u temi tog kola) prihvatit će se prijavljeni tipovi iz svih kladionica, koji zadovoljavaju pravilo minimalnog koeficijenta od 1,20 te druga pravila natjecanja.

Osim postavljanja tipova, pozivam sve sudionike natjecanja uključujući sudionike Prve Lige Posljednje Šanse ( @LeonardoDrugi, @Fitoz (odnosno BoskoBuha), @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93, i @COLT) da sudjeluju u anketi i glasaju za predložene kladionice za koje smatraju da trebaju biti na listi kladionica iz čije ćemo ponude moći prijavljivati oklade u Posljednjoj Šansi 2024/2025.

Tema će biti automatski otključana u utorak, 10.9. u 15:00 CET od kada će članovi SvijetKladjenja foruma moći postaviti tipove za period od 13.9. (petak) do 16.9. (ponedjeljak). Prijavom svog tipa u prvih pet kola članovi SvijetKladjenja foruma automatski će biti smatrani sudionicima Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 na temelju ćega će osigurati i nastup u Guts-Leonardo Kupu. 

Izvanredno u prvih pet kola Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025., tema će biti otključana do nedjelje, odnosno srijede do 20:45 CET. 

Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljene u sljedećem formatu:

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

OBRAZLOŽENJE

Nadam se da se radujete novoj sezoni Posljednje Šanse, te da je pred nama uspješna kladioničarska sezona u kojoj ćemo se lijepo i ugodno družiti te veseliti dobitnim tipovima i listićima :)

• Goksim unlocked this topic

SUBOTA | Man. City - Brentford 1 (1.20) WWin

City izgleda dominantno i sa vrlo malo promjena u sastavu, idu po novu titulu prvaka. Brentford je krenuo dobro, 3 utakmica, 2 pobjede protiv C. Palacea 2:1 i u zadnjem kolu 3:1 protiv Southamptona dok su poraz upisali protiv Liverpoola 2:0 i mislim da će ovdje scenarij biti isti.

City sa druge strane, 3 utakmice, 3 pobjede i gol razlika 9:2. 

Screenshot 2024-09-12 at 12.32.12.png

Hej @Fitoz

Sta je sa tobom, da li si ziv? Administratori hoce da ukinu kladionicu favbet. Iako te nikada nisam ni video, niti upoznao, siguran sam da ti mislis da mozes opet da pobedis. Mislis li da je to moguce bez ciganskih kladionica? Mislis li da ces moci da izboris opstanak samo sa zdravim kladionicama?

Pitanje je isto i za kolegu @unkdy

prije 32 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @Fitoz

Sta je sa tobom, da li si ziv? Administratori hoce da ukinu kladionicu favbet" rel="external nofollow">favbet. Iako te nikada nisam ni video, niti upoznao, siguran sam da ti mislis da mozes opet da pobedis. Mislis li da je to moguce bez ciganskih kladionica? Mislis li da ces moci da izboris opstanak samo sa zdravim kladionicama?

Pitanje je isto i za kolegu @unkdy

Tu sam tu sam, ziv zdrav i nakon duze dobro prosao na US Open i ovaj period zaradilo se fino, pripremi se udjem u novu sezonu u jaku formu :D
U vezi kladionice od meni molba pod default da moze da se postavlja u pinnacle, najrenomiranija klad ikad @Goksim @IzudinB

prije 1 minutu, unkdy said:

Tu sam tu sam, ziv zdrav i nakon duze dobro prosao na US Open i ovaj period zaradilo se fino, pripremi se udjem u novu sezonu u jaku formu :D
U vezi kladionice od meni molba pod default da moze da se postavlja u pinnacle" rel="external">pinnacle, najrenomiranija klad ikad @Goksim @IzudinB

Gledaj da sto cesce stavljas Fritza u svojim predlozima, a onda uzmi kladionicu koju hoces.

Ko od kolega sa Foruma ima dobru dushu i veliko srce, mogao bi bez ikakvog straha da klikne na kladionicu William Hill u delu gde je predvidjeno glasanje za izbor kladionice u svetoj Poslednjoj Sansi. Mozete imati koristi od te kladionice u Guts-Leonardo Kupu, a ja cu mnogo lakse pobediti uz tu kladionicu u ponudi. A glasanje ionako nista ne kosta.

Pogurajte tu kladionicu, ako udje u izbor, to ce biti na jaja.

Srijeda,11.09.2024.g.

Rukomet (EHF Champions League M)

18:45h Aalborg Handbold-Nantes 1x  1,30 (double chance)

20240910_172337.jpg.17ffad152d5e8a887329ae80c880329b.jpg

Počinje sezona 2024/2025 lige prvaka.Aalborg je u domaćoj dvorani tvrd i neugodan protivnik za svaki klub u ligi prvaka,trebala bi biti i pobjeda,ali ipak sam uzeo 1x. 

Prije nego što krenem sa svojim prvim tipom u novoj PŠ sezoni, poželio bi svima sreću i neka najbolji pobijedi. Pozovite svoje prijatelje i neprijatelje, poznanike i sve koji se vole i ne vole kladiti, da nam se pridruže, jer je ovo zaista natjecanje koje svi željno iščekujemo početkom svake sezone. Pored nevjerojatnih nagrada koje može osvojiti svaki učesnik, tu je i nevjerojatan Community koji smo stvorili svi zajedno i svaki novi član je dobrodošao. Zato vas pozivam sve da podijelite ovu temu na svim društvenim mrežama i kanalima koje imate. Hvala unaprijed i idemo jako u novu sezonu. Sretno svima, a posebno @LeonardoDrugi koji ove sezone ima još teži posao ostati u prvoj Svetoj ligi, koja ima sve više i više učesnika :)

14.09 | NOGOMET | Liverpool - Nottm Forrest 1 (1.22) bet365

Nottm Forest još uvijek ove sezone nema poraza što je po meni iznenađenje, ali jesu igrali protiv nešto slabijih timova u prva tri kola. Mislim da im se prvi poraz smiješi protiv nevjerojatnog Liverpoola koji u prve tri utakmice nije primio gola. Očekujem laganu pobjedu Redsa. Sretno svima.

Screenshot_172.jpg

prije 2 sati, Marko15 said:

HNL,petak,Dinamo vs Hajduk,dnb,pobjeda Dinama,kladionica psk.Jedan navijacki,bez obzira,Dinamo je trenutno u boljoj formi i uzimam pobjedu Dinama( bez nerjesenog).Psk daje 1,24 koef.

Screenshot_20240910_154917_Chrome.jpg

@IzudinB Mislim da od ove sezone nema pravo za postavljanje tipova bez nerješenog ishoda ali ako griješim neka me neko ispravi.

prije 16 minute, furyshaa said:

@IzudinB Mislim da od ove sezone nema pravo za postavljanje tipova bez nerješenog ishoda ali ako griješim neka me neko ispravi.

Hvala @furyshaa, tako je. Isto kao i prijašnjih sezona, "draw no bet" oklade, te razne varijacije azijskih hendikepa gdje u određenim scenarijima kladionica računa koeficijent 1,00 se ne priznaju budući da bi oklade ovog tipa, kroz cijelu sezonu gdje ćemo imati 74. kola i barem 50+ sudionika natjecanja, rezultirale sa velikim brojem "void" (1,00) oklada.

@Marko15, u ovom slučaju može se prijaviti oklada da Dinamo pobjeđuje (1X2), a ono što je vjerojatno još bolja odnosno izglednija opcija jest oklada da Dinamo pobjeđuje u barem jednom poluvremenu kod bet365 kladionice za što bet365 kladionica daje lijepih 1,36. 

14.9. | Futsal | Hrvatska - Tajland 1 (1.40) bet365Screenshot_20240910_190551_Chrome.thumb.jpg.717cafdd1b4d1b52b3ad19d8e47e22e5.jpg

Svjetsko prvenstvo koja starta u subotu. Brazil je prvi favorit prvenstva, a tako i veliki favorit za osvajanje skupine, a Kuba veliki autsajder u grupi tako da ovo možemo nazvati borbom za drugo mjesto i siguran prolaz u osminu finala. Europa se u futsalu uvijek smatra boljom od Azije + navijački tip za prvo kolo u novoj sezoni posljednje šanse.

prije 20 minute, Goksim said:

Hvala @furyshaa, tako je. Isto kao i prijašnjih sezona, "draw no bet" oklade, te razne varijacije azijskih hendikepa gdje u određenim scenarijima kladionica računa koeficijent 1,00 se ne priznaju budući da bi oklade ovog tipa, kroz cijelu sezonu gdje ćemo imati 74. kola i barem 50+ sudionika natjecanja, rezultirale sa velikim brojem "void" (1,00) oklada.

@Marko15, u ovom slučaju može se prijaviti oklada da Dinamo pobjeđuje (1X2), a ono što je vjerojatno još bolja odnosno izglednija opcija jest oklada da Dinamo pobjeđuje u barem jednom poluvremenu kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionice za što bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionica daje lijepih 1,36. 

Isprika i hvala sto ste mi ukazali na pogresku.Budem izmijenio tip do kraja roka.Trenutno sam pod koronom pa mi je poprilican pad koncentracije.U svakom slucaju,zahvaljujem kolegama na ukazanoj pogresci.

prije 14 minute, Marko15 said:

Isprika i hvala sto ste mi ukazali na pogresku.Budem izmijenio tip do kraja roka.Trenutno sam pod koronom pa mi je poprilican pad koncentracije.U svakom slucaju,zahvaljujem kolegama na ukazanoj pogresci.

Moj tip za prvo kolo,1.Turska liga,subota,Galata vs Rizespor 2,5 golova vise,psk,koef 1,33

Screenshot_20240910_194643_Chrome.jpg

• Goksim locked this topic
  • IzudinB unpinned this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.

• Crystal Palace - Liverpool - 2 (1.50) ili 3+ (1.61) bet365 Liverpool se nalazi na vrhu ljestvice Premier lige nakon što su prošlog vikenda iskoristili kiks Manchester Cityja i slavili s 2-1 protiv Wolvesa. Ibrahima Konate i Mohamed Salah bili su strijelci za Redse, koji sada imaju pet pobjeda u prvih šest kola ovogodišnjeg engleskog prvenstva. U sklopu 7. kola Premier lige, Liverpool će gostovati kod Crystal Palacea u Londonu. Momčad Arnea Slota u sjajnoj je formi i nastoji nastaviti pobjednički niz. Crystal Palace, s druge strane, i dalje čeka na prvu pobjedu ove sezone. Nakon šest odigranih utakmica, jedna su od pet momčadi koje još uvijek nisu upisale tri boda. Prošlog su vikenda poraženi sa 2-1 od Evertona, unatoč dobroj igri, što ih svrstava među najnesretnije ekipe ove sezone. U nekoliko utakmica bili su bolji protivnik, ali sreća im nije bila naklonjena. Teško da će doći do preokreta protiv Liverpoola, koji nakon sjajnog starta u ligi i uspjeha u Ligi prvaka ove sezone izgledaju kao ozbiljni kandidati za naslov. Momčad Arnea Slota postigla je najmanje tri gola u tri od posljednje četiri utakmice u svim natjecanjima. Utakmice Crystal Palacea su u posljednje vrijeme obilovale golovima, pa je izgledno da ćemo vidjeti efikasnu utakmicu i ovog vikenda. Ozljede i izostanci Sretni trenuci za Liverpoolovog trenera Arnea Slota nastavili su se u srijedu navečer kada se Darwin Nunez vratio nakon bolesti i predvodio napad, dok su Diogo Jota i Andy Robertson uspješno prebrodili nedavne ozljede i sudjelovali u pobjedi u Ligi prvaka. Međutim, Federico Chiesa nije bio u sastavu zbog nejasnih razloga i njegov nastup za gostovanje kod Crystal Palacea je upitan. Također, Harvey Elliott je i dalje izvan terena zbog frakture stopala. Domaćini Crystal Palace također imaju problema s ozljedama. Chadi Riad, Christopher Richards i Cheick Doucoure su i dalje u fazi oporavka, dok je bivši branič Arsenala Rob Holding izvan momčadi zbog navodnog sukoba s trenerom Oliverom Glasnerom. Jedino moguće pojačanje za Palace mogao bi biti Matheus Franca, koji se oporavio od slomljenog rebra i trebao bi početi s klupe, gdje će mu se pridružiti i bivši igrač Liverpoola Nathaniel Clyne. Crystal Palace: Henderson; Lerma, Guehi, Lacroix; Munoz, Wharton, Kamada, Mitchell; Nketiah, Mateta, Eze. Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Gravenberch, Mac Allister; Salah, Szoboszlai, Diaz; Jota. Pobjeda Liverpoola očekuje se s koeficijentom 1.50, a oklada na više od 2.5 gola u cijelom susretu također je vrlo izgledna s koeficijentom 1.61. Ne zaboravite da bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Liverpool povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 4.10. u 20:38 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Fulham - City pobjeda sa 2+ razlike (1.66) ili Foden daje gol (2.30) bet365 Manchester City je pao na drugo mjesto na ljestvici Premier lige nakon što su prošlog vikenda odigrali drugi uzastopni remi. Građani nisu uspjeli svladati Newcastle u razočaravajućem remiju od 1-1 na St. James’ Parku. Momčad Pepa Guardiole se brzo oporavila i rutinski slavila s 4-0 protiv Slovana Bratislave u drugom kolu Lige prvaka u utorak navečer. Phil Foden postigao je svoj prvi gol ove sezone i vjerojatno će započeti utakmicu ovog vikenda. Fulham je izgubio samo jednu utakmicu od početka sezone i u ovaj susret ulaze s visokog šestog mjesta na ljestvici. Prošlog vikenda su slavili s minimalnih 1-0 protiv Nottingham Foresta na gostovanju, a jedini gol postigao je Raul Jimenez iz penala. Sada se suočavaju s najjačim napadom u zemlji. Erling Haaland je već postigao deset golova u šest nastupa u Premier ligi. Ozljede i izostanci Manchester City će protiv Fulhama biti bez ključnog igrača Rodrija, koji je zbog ozljede prednjih križnih ligamenata izvan terena do kraja sezone. Uz njega, izvan terena su i Oscar Bobb, Nathan Ake te Kevin De Bruyne, s time da bi se posljednja dvojica mogla vratiti nakon reprezentativne pauze. Što se tiče Fulhama, njihova jedina zabrinutost su ozljede napadača Carlosa Viniciusa i braniča Jorgea Cuenče. Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovacic; Bernardo, Foden, Grealish; Haaland Fulham: Leno; Tete, Andersen, Bassey, Robinson; Berge, Pereira; Traore, Smith Rowe, Iwobi; Jimenez Unatoč trenutnoj formi Fulhama, Manchester City je prošle sezone postigao devet golova u dva međusobna susreta s ovom momčadi. Stoga preporučujem kladiti se na pobjedu Cityja s dva ili više golova razlike, uz koeficijent 1.66, dok je Foden također dobra oklada za strijelca u bilo kojem trenutku utakmice s koeficijentom 2.30. (Koeficijenti 4.10. u 20:39 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • NOGOMET | Premier liga | Manchester City - Fulham - Man City 2+ (1.30) bet365
    • Subota 13:30 Crystal Palace-Liverpool 8,5+ kornera @1,35 Lutrija BiH  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use