Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

alanfordvu

Članovi
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    alanfordvu reacted to Hugh in Psiha - Naš najveći neprijatelj ili saveznik   
    Ovakve priče kao šta je od popo64 i od goksima pomažu da se na kraju složi neki komplet pravila koja će ubuduće limitirati u što većoj mjeri da se ovakve stvari ne događaju.
    Također mislim da je veliki problem ljudska pohlepa. Svi smo sa brdovitog balkana, znamo kakvo je stanje u državama sa tog područja, kakve su plaće, kakvi su problemi... da ne duljim s tim, teže se živi nego u nekim drugim državama.
    I sad, preko klađenja uspiješ zaraditi pola plaće, cijelu plaću, dvije plaće i to su sve extra primanja, ali iz nekog razloga čovik ne govori - maa, meni je dosta ovih 1000 eura, mogu s njima to, to i to... nego on govori - fali mi još samo 4000 eura do novog polovnog auta, ili mi fali 1000 eura do nečeg drugo. I ciljevi su dobri, ali samo ako nisu isforsirani i previsoko postavljeni jer se inače dižu ulozi, i jedna mala crna serija odnosi sve dobro šta je napravljeno u prethodnim danima. Meni se dobrim pokazalo da sebe limitiram na određeni dio uloga dnevno :
    npr. preko radnog tjedna, bubam sad, dnevni ulog mi je 50 eura i ako ga izgubim, nema više igranja taj dan, a preko vikenda zbog veće ponude je dnevni ulog recimo 100 eura.
    Problem također zna nastati u prekomjernom ostvarnom plusu u jednom danu :
    npr. početni ulog mi je taj dan bia 50 eura, i ja uđem u roku 10ak sati u 500 eura, i nađem live još jednu utakmicu koja padne na način kao šta je pa Celtu ovaj rukomet. Ulog na njoj je bia recimo samo 40 eura, i dalje imam 410 eura plusa od toga dana, ali meni vrag neda mira, ne mogu razumit kako je ovo palo i idem se 'vadit' i ako je dan fenomenalan.
    Zato sam se zna limitirati da ako ostvarim 100 profita eura u jednom danu da se okanim klađenja za taj dan jer nema potrebe forsirat i takvo klađenje iscrpi čovika u vrlo kratkom razdoblju.
    Ti limiti za ulog i dobit dobro funkcioniraju u teoriji kod mene, dok u praksi to kratko traje. Izgubim osjećaj za novac i postanem pohlepan. Na to da se nadodaju glupi padovi koji su svakodnevnica u ovom poslu i dobiješ pozitivnu 0 ako si dobro igra, a minus u gorim slučajevima .
    Po meni je važno :
    1. Nekakav MM da se ne igra kako vjetar puše, nego po nekom principu koji će ti pomoći u teškim trenutcima
    2. Cijeni zarađeni novac, nisu to samo brojevi na skrillu ili netelleru
    3. Kad padne listić na 'nemogući' način, odlogiraj se od svih stranica i radi nešto šta te veseli da se rasteretiš
    4. Ne budi pohlepan, bolje 500-600 eura plusa nego 0 ili minus na kraju mjeseca
  2. Sviđa mi se
    alanfordvu reacted to storm in Psiha - Naš najveći neprijatelj ili saveznik   
    Sto se tice stresa, moras definirat svrhu kladjenja; da li ti je to 'hobi' ili izvor prihoda. Za ovaj zadnji slucaj kazu da je to krvavi kruh, bude perioda kad ti se sve zgadi, ali vremenom se naucis, izdresiras mozak i puno lakse podnosis crne nizove. Uvijek trebas gledati siru sliku, ne samo taj negativni period.
  3. Sviđa mi se
    alanfordvu reacted to Ivan1998 in Porez   
    bome da onda mogao bih to naruciti ovih dana
  4. Sviđa mi se
    alanfordvu got a reaction from Goksim in William Hill   
    Odlična kladara ! Jako slična bet365. Po meni među prvi 5 na netu. Sve pohvale...
  5. Sviđa mi se
    alanfordvu got a reaction from Goksim in Bet365   
    Naj bolja net kladara ! Jedina joj je mana, što joj kvote na 1x2 nisu neke. Ali sve ostalo čista 10...
  6. Sviđa mi se
    alanfordvu got a reaction from Goksim in pomoc   
    Bok.Učlanio sam se u Tempo bet kladionicu.Ali Nemogu uplatiti novac preko Visa debitne kartice?! Jer tu opciju mi ne pokazuju.Dali se neko tamo kladi i kako uplačuje?!
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use