Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

PG13

Članovi
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    PG13 got a reaction from Goksim in NBA - Nedelja 4.2.2018.   
    Mccollum 22.5- , germania 1.85
    Portland igra protiv jedne od najboljih obrana lige, Mccolluma ocekuje tezak matchup u vidu solidnog defanzivca Browna. Ocekuje se utakmica na manji broj poena, Boston igra sporijim pace-om otkad je Irving ozlijeden. Vidim vise priliku za Lillarda i Turnera te Nurkica u danasnjem duelu. U zadnjih 10 utakmica ovu granicu je prelazio samo protiv losih obrana (Phoenix, Dallas, Chicago te Minnesota bez Butlera sto je ogromna razlika). 
    Middleton 20.5- , bet365 1.83
    Bucksi igraju protiv Brooklyna, vratili su se Bledsoe i Parker. Middleton ima najtezi matchup protiv Carrolla, dok Antetokounmpo, Bledsoe i ostali imaju puno laksi posao, i ne vidim neko forsiranje Middletona. Jedinu medusobnu ove sezone sto su igrali je dao 21p, s time da je imao cini mi se faul kos i bacanje u zadnje 2-3min utakmice te odlican postotak suta kroz utakmicu (7/11 za dva, 2/3 za 3). 
  2. Sviđa mi se
    PG13 reacted to Danny in SRIJEDA 08.04.   
    Može oboje...ali ja bi možda izbjegao Colorado, jer ovo je bolesno što su napravili u zadnje dvije utakmice + Peralta nije loš bacač i moguće je da će Tulowitzki ili Gonzalez dobiti odmora jer su podložni ozljedama, a najbolji su im igrači
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use