Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Goksim

Administrators
  • Posts

    10858
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    343

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    Goksim reacted to FamilyGuy in 2.kolo NFL-a 2023/24   
    Listić za nedjelju 

    Bearsi su ostali dužni nakon debakla u 1.kolu. Momčad Bearsa može bolje i to će pokazati dobrom igrom preko probijanja u čemu je obrana Tampe loša. Bearsi pokrivaju hendikep. 
     
    Buffalo je izgubio utakmicu protiv Jetsa nevjerojatno lošom utakmicom Allena. Obrana Jetsa je ipak puno bolja od obrane Raidersa(iako su bili dobri protiv Broncosa u 1.kolu) Ovo je utakmica u kojoj ce se Allen iskupiti, a napad Raidersa koji predvodi Jimmy G nece se dobro provesti protiv Billsa koji će na njega vršiti puno veći pritisak nego je to bilo od strane obrane Broncosa. Veliki hendikep, ali vjerujem u potvrdu kvalitete Billsa s obje strane terena.
    Dallas je razmontirao Giantse, a obrana Cowboysa će dati puno dobrih startnih pozicija i danas svom napadu jer Zach Wilson nije kalibar qb koji može pratiti želje Jetsa uoči sezone. Obrana Jetsa je kvalitetna, Dak Prescott nije najpouzdaniji tip na planeti ali napad Jetsa pod Wilsonom neće napraviti puno štete i ovdje vidim dvocifrenu pobjedu domaćina.
    Zadnji par je derbi divizije AFC East u primetime terminu. Patriotsi su loše otvorili susret protiv Eaglesa i tako maltene poklonili im pobjedu. Ne bude li grešaka kao u 1.kolu momčad Bill Belicheka će dobiti ovaj susret. Miami ima famozan napad, ali propusnu obranu. Patriotsi kod kuće to će kazniti. Imaju dobru obranu koja može uštopati Tua i društvo, igrat će domaći duge napade i tako postepeno umarati goste i “grickati” sat. Očekujem tjesnu utakmicu pobjeda Patriotsa neće bit iznenađenje ali mene će zadovoljiti i pokrivanje hendikepa od 2,5 poena.
  2. Sviđa mi se
    Goksim reacted to FamilyGuy in 2.kolo NFL-a 2023/24   
  3. Sviđa mi se
    Goksim reacted to prlito in Valuebets   
    Pokrenuo sam opet ovaj thread

    Cisto informativno, stanje do ova dva susreta je bilo sljedece: 
    Bets: 24
    Profit: +4 units
    ROI: 104.96%

    Mali profit, ali dugorocno mi se pokazalo isplativo.
    Ovdje cu nastaviti sa sljedecim pristupom, ono sto uvijek radim usporedjujem prosjek tecaja s germaniom i ako je odstupanje i value veci od 5% pratim sa sljedecim ulozima:
    5% - 3% banke 8% - 4% banke 10% i više - 5% banke Banka s kojom pocinjem je 1000unita
  4. Sviđa mi se
    Goksim reacted to IzudinB in Novosti vezane uz UEFA natjecanja   
    Izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka

  5. Ljut
    Goksim reacted to mester in SuperSport   
    Trenutno se na Supersport kladionici održava “Katar 2022. - SuperSport sportski maraton i AUTO UTRKA“ u kojem sam prije 2 dana izbačen zbog članka 3 u kojem između ostalog piše (4) Igrač može sudjelovati u promociji samo s jednim Internet računom. (5) Ukoliko priređivač uoči zlouporabe drugih Internet računa u svrhu ostvarivanja više bonusa za istu osobu ili grupu ljudi, priređivač može Igračima uskratiti isplatu bonusa i sudjelovanje u promociji. 
    U auto utrki bio sam 1. na ljestvici, pa čak i dan danas me nitko nije prestigao makar imaju 3 dan više odigrana. S obzirom da je izbačen i moj prijatelj, oni su očito shvatili da smo mi ista osoba što nikako nije istina, igramo zajedno svaki sa svojim računom, skupa analiziramo parove, pa čak niti ne igramo iste listiće za maraton, a niti se on natječe u utrci za auto nego samo u utrci za 20.000 kn. 
    Tako da, ili oni namještaju nagradu koja je inače Porsche, znači vrlo vrijednu nagradu za nekog svog ili je ovo totalno nepoštena odluka i zanima me da li se ikako ja mogu žaliti na nju ili čak i suditi se s njima.
    Inače, na email-ove ne odgovaraju, a to je i kladionica s podrškom za igrače kakve nema na kugli zemaljskoj, ne odgovaraju na email-ove po par dana, a da ne govorim da nemaju neki live-chat ili poziv.
  6. Sviđa mi se
    Goksim reacted to zoom-zoom in Week 12   
    Ovaj tjedan je Thanksgiving day, koji je u znaku footballa pa cemo tako u cetvrtak imati cak tri utakmice na rasporedu.

  7. Sviđa mi se
    Goksim reacted to zoom-zoom in Week 11   
  8. Sviđa mi se
    Goksim got a reaction from zoom-zoom in Week 4   
    Ja danas očekujem da vidimo barem 50%+ utakmica u overu. U prva tri kola gotovo 70% utakmica je išlo, mnoge na čudan način, u under. Granice za većinu utakmica su postavljene na oko 41,5.  Između ostalog i upravo zbog ovoga.
    Ono što će mi biti na svim današnjim listićima je over na utakmici Kansas - Tampya Bay što sam sugerirao i u posljednjoj šansi. Uz to očekujem da utakmica Buffalo i Baltimore ide u over a i Washington Dallas me privlaci za odigrati, čonajviše zbog niske granice. 
  9. Sviđa mi se
    Goksim reacted to FamilyGuy in Week 4   
    Utakmice u 22 sata 
    Las Vegas Raiders - Denver Broncos 
    0-3 Raidersi danas love pobjedu koja im je neophodna ako žele spasiti sezonu. Puno pehova za momcad Raidersa koja je u svakoj od 3 odigrane utakmice pokazala dobre stvari. 
    Denver se muci, pobjeduje “ruzno” na krilima izvrsne obrane, ali brine los i neuigran napad. Vrijeme je da se Raidersima vrati za sve te pehove i ocekujem pobjedu Raidersa. Ovo je moj tip kola. TIP: -2,5 LV Raiders
    Green Bay Packers - New England Patriots 
    Najveci hendikep kola cak -9,5 imaju Packersi. Razlog je ozljeda Matt Jonesa, startnog quterbacka Patriotsa. Iako napad Packersa ne djeluje skroz uštimano, a Patriotsi imaju solidnu obranu ne vjerujem da ovo Patriotsi mogu izgubiti sa jednocifrenom razlikom. Muce se Patriotsi u napadu, biti ce im jos teze sa rezervnim quterbackom. Obrana Packersa je dobra, napad ce se gostiju jako muciti i Rodgers i drustvo ce koristiti dobre startne pozicije i pred domacom publikom upisati pobjedu od 10 ili vise poena razlike. TIP: -9,5 GB Packers
    Carolina - Arizona
    Teska utakmica za klađenje. Arizona je u 3 odigrana kola, najbolje izgledala drugo poluvrijeme kod Raidersa u 2.kolu. Carolina također ne izgleda bajno, napad s Mayfieldom i dalje nije postigao radnu temperaturu. Carolina je blagi favorit, prednost domaceg terena im daje prednost, ali mislim da to nece biti dovoljno. Obje momcadi su lose u obrani, ali prednost moram dati napadu Cardinalsa koji predvodi Kyle Murray. Iako ima dosta kritika na racun Cardinalsa, Arizona nije momcad koja ce konkurirat za ozbiljniji rezultat ove sezone, ali su bolji u ovom trenutku od Caroline. TIP: +1,5 Arizona
  10. Sviđa mi se
    Goksim reacted to zoom-zoom in Week 4   
  11. Sviđa mi se
    Goksim reacted to deestock in Bet365   
    ako koristis istu karticu moguce da je to problem, probaj neku drugu
  12. Sviđa mi se
    Goksim reacted to FamilyGuy in 3.kolo NFL-a 2022/23   
    Denver - San Francisco 
    Zadnja utakmica na programu je dvoboj Denvera i San Francisca. Denver je na omjeru 1-1 i u ovaj susret ulazi kao blagi underdog. Ocito nisu sjele sve kockice na svoje mjesto u napadu Broncosa. Trener Broncosa Nathaniel Hackett djeluje pogubljeno, Russell Wilson u dva kola ima samo sva TD dodavanja, a u goste stizu u najmanju ruku neugodni 49ersi. 
     
    Napad 49ersa voditi ce Garapolo koji ce preuzeti mjesto ozljedenog Trey Lancea koji ce bit out cijelu sezonu nakon loma noge u 2.kolu protiv Seahawksa. Napad sa Garapolom je opasniji preko dodavanja nego sa Lanceom, ali gube na mogucnosti ostvaranja dodatnih yardi trcanjem. 
     
    Fali samo jedna iskra da stvari kliknu na svoje mjesto u napadu Denvera i ocekujem da je vidimo nocas. Ovo je dvoboj dviju jako dobrih obrana pa ne treba ocekivati gro poena. Stadion Denvera daje dodatni vjetar u leđa, a to je ono što treba Broncosima u ovome trenutku. 
     
    Osjecaj mi govori Denver i u ovome srazu idem za tim osjecajem. TIP: Denver +1,5
  13. Sviđa mi se
    Goksim reacted to FamilyGuy in 3.kolo NFL-a 2022/23   
    Utakmice u 19 sati
    Chicago - Houston 
    Teška utakmica i za gledati, a kamo li za kladiti se. Dvije loše, ove sezone možda i najlošije ekipe. Jedina kvaliteta je quterback Bearsa Justin Fields. Zbog njega i zbog domaćeg terena dajem im prednost u ovome srazu. Ovaj dvoboj biti će zanimljiv i zbog povratka Lovie Smitha u Chicago. Smith je bio trener Bearsa kada su igrali u Superbowlu 2006.godine protiv Coltsa. Danas je Lovie Smith trener Houston Texansa. TIP: -2,5 Chicago
    Tennessee - Las Vegas
    Sudar dviju ekipa koje su još bez pobjede. Obje momčadi su uspjele prosuti dvocifrenu razliku na svome terenu. Titansi su izgubili 1.kolo nakon vodstva od 13-0, Raidersi su prošle nedelje izgubili nakon vodstva 20-0. Teška utakmica za prognozirati. Raidersi su blagi favoriti i ako uspiju kroz dodavanja iskoristiti lošiju situaciju obrane Titansa protiv dodavanja tu vidim prevagu. Davante Adams još nije maksimalno iskorišten u napadackim šemama Raidersa, ovo je prilika da ga iskoriste i ostvare prvu pobjedu. TIP: -2 Las Vegas
    Indianapolis - Kansas City 
    Alarm za uzbunu je upaljen u momčadi Coltsa. Remi protiv Texansa, pa debakl kod Jacksonvillea gdje su izgubili 24-0. Može li lošije? Može jer u goste stižu Patrick Mahomes i Chiefsi. Napad Chiefsa je odlican, odlazak Hilla nakon dva kola se nije ni primetio dapače kao da su dobili dimenziju više. Malo stvari funkcionira kod Coltsa i bojim se da ih ovdje ceka novi poraz. TIP: -5.5 Kansas City
    Miami- Buffalo 
    Nakon dva kola Buffalo pokazuje da je s razlogom bio prvi favorit uoci sezone za osvajanje Superbowla. Odlicni su u napadu, dolaskom Von Millera jos su bolji i u obrani. Sve funkcionira i vjerujem da ce ih tesko zaustaviti i Miami. Dolphinsi su šokirali Ravense, kada su nadoknadili zaostatak 35-14. Miami ima talenta u napadu,ali ne kao i Billsi. Buffalo je samljeo Ramse sa 21 razlikom, Titanse sa 34, Dolphinsi će pasti barem sa 5 razlike. TIP: - 5 Buffalo
    Minnesota - Detroit 
    Ovo je utakmica koja po mnogim analitičarima miriše na pobjedu underdoga. Detroit je ekipa koja je napravila dosta pomaka u dobrom smjeru što se tiće izgrdanje momčadi i nakon dužeg vremena barem nisu poligon za ismijavanje kako su uglavnom bili zadnjih neoliko sezona. U prve dvije domaće utakmice ostavili su dobar dojam, a koliko mogu u gostima vidjeti ćemo večeras. Minnesota je također na omjeru 1-1, nakon izvrsne prve utakmice, usljedilo je prizemljenje kod Philadelphije. Ovo će biti dobar susret, Minnesota je bliža pobjedi ali Detroit će pokriti hendikep. TIP: +6 Detroit
    New England - Baltimore 
    Obje momčadi također na omjeru 1-1. Patriotsi su dobili Pittsburgh u prošlom kolu i ako ova momčad je daleko od konkurentne, očito je da Bill Belichick zna izvuci maksimum iz onog što ima na raspolaganju. Baltimore je djelovao odlično 3 četvrtine protiv Dolphinsa, a onda su nestali i prosuli 21 razliku prednosti. Ovo je baš teška utakmica za kladiti se. Baltimore na papiru bolja momčad, run igra biti će puno bolja jer će danas imati na raspolaganju imati Dobbinsa. Iako me vuče na Patriotse, ne mogu igrati na Matt Jonesa protiv Lamar Jacksona. TIP: Baltimore -2.5
    NY Jets - Cincinnati 
    Mi kladioničari gubimo novce na razne načine, no jedan od najpoznatijih je kada se kladimo na momčad koja "mora pobjediti". Upravo to je u ovome kolu Cincinati. Bengalsi su na 0-2 i idu u goste Jetsima. 1.kolo i poraz od Pittsburgha se može opravadti kao loš dan, ali ništa bolje to nije bilo ni kod Dallasa koji su bili bez startnog quterbacka. Ofezivna linija Bengalsa je katastrofalna. Jetsi su dobili "šus" nakon preokreta kod Clevelanda i oni će ovdje biti motivirani i vjerovati da mogu makar pokriti hendikep. TIP: +6 NY Jets
     
    Carolina - New Orleans 
    Je li došlo vrijeme da Carolina napokon upiše pobjedu? Panthersi su izgubili zadnjih sedam utakmica prošle sezone, ove sezone izgubili su prve dvije,a mislim da će se niz nastaviti i danas. Saintsi imaju jako dobru obranu i to smo vidjeli prošli vikend protiv Tampa Baya. Napad nije idealan, ali u ovome trenutku iak vise vjerujem napadu koji vodi Jameis Winston nego Baker Mayfield. TIP:-2,5 New Orleans 
     
    Washinghton - Philadelphia
    Fly Eagles,fly. Dva kola dvije uvjerljive partije i očekujem tako da bude i danas. Washinghton je solidna ekipa, nisu više onako moćni u obrani i u ovom divizijskom derbiju teško će zaustaviti napad Eaglesa predvođen Jalen Hurtsom. Carson Wentz imati će motiv više u ovom susretu protiv svoje prve ekipe u NFL karijeri, Eaglesa, Ali teško će  ovdje voditi Comanderse da pobjede. Pobjeda Eaglesa ne bi smjela doći u pitanje, a vjerujem da će proći i hendikep. TIP: -6,5 Philadelphia
     
  14. Sviđa mi se
    Goksim reacted to FamilyGuy in 2.Kolo NFL 2022/23   
    Kratke najave za susrete koji su na rasporedu od 19 sati
     
    Cleveland - NY Jets 
    Brownsi su stigli do prve pobjede u trileru protiv Panterhsa i sada u ulozi favorita cekaju NY Jetse. Obrana Brownsa je fenomenalna, u 1.kolu Brissett je bio solidan, taman onoliko koliko je trebao i pred domacom publikom ocekujem da bude jos i bolji. NY Jetsi imaju puno problema i ne ocekujem da ovdje izgube sa manje od 6,5 poena. 
    TIP: Cleveland -6,5
     
    Detroit - Washinghton
    Lionsi su nakon duzeg vremena favoriti po kladionicama. Ovo je sezona u kojima se od njih ocekuje da budu barem bolji nego lani. Protiv Eaglesa je bilo nekih dobrih stvari, no pitanje je jeli to dovoljno da danas slave protiv Washinghtona. Gosti su slavili u 1.kolu protiv Jaguarsa, pokazali su i dobar i grozan period igre. Detroit je favorit u ovome srazu zbog domaceg terena, blizi sam da im dam prednost, ali necu ih staviti na listic.TIP: Detroit Lions -1,5
     
    NY Giants - Carolina Panthers
    I ovo je sraz koji moze otici na obje strane. NY Giantsi imaju priliku otici na 2-0. Fenomenalan preokret kod Titansa na krilima dobre obrane i izvrsnog running backa Barkleya. Kod kuce danas docekuju Pantherse. Pisao sam prosli tjedan o Mayfieldu, nisam mu vjerovao protiv Brownsa nisam mu sklon vjerovati ni danas. Napad Panthersa me jos nije “kupio”. Obrana Giantsa je dobra, i budu li u napadu dobri u probijanju kao i sto su bili dobri u 1.kolu ovdje bi NY Giantsi mogli biti na 2 pobjede nakon 2.kola. TIP: NY Giants -1,5
     
    New Orleans - Tampa Bay 
    Divizijski derbi dviju ekipa sa omjerom 1-0. Moj izbor ovdje su Saintsi. Obrana Saintsa ce znati pritiskati i dovesti u tesku situaciju Tom Bradya. Lutrija je kladiti se na Jameis Winstona, ali to je rizik na koji sam spreman. Brady je na omjeru 0-4 protiv Saintsa. Atmosfera u Superdomeu veceras ce biti odlicna i vjerujem da ce Saintsi iskoristiti svoju sansu i ovdje odigrati tjesnu utakmicu i mozda cak i slaviti.TIP: Saints +2,5
     
    Pittsburgh - New England 
    Nakon 1.kola covjek moze dobiti krive zaključke. Pittsburgh je dobio proslogodisnje superbowl sudionike, dok su Patriotsi pregazeni kod Dolphinsa. No ako se zagrebe ispod povrsine tih naslova da se naci logican zakljucak zasto su Patriotsi favoriti ovdje. Obrana Steelersa je “čudo” a biti ce slabiji za neigranje TJ Watta danas. Napad Pittsburgha “ne postoji” i to je veliki problem, jer Patriotsi su solidni u obrani. Ovo ce biti utakmica na manje poena, nekada je to bio susret koji se čekao jer s jedne strane je bio Tom Brady s druge Ben Roethlisberger, a danas nas ceka dvoboja Jonesa i Trubiskya. Ne vjerujem u ovaj pick, ali mislim da je ispravan. TIP: Patriots -2,5
     
    Baltimore - Miami Dolphins 
    Uz dvoboj Saintsa i Bucsa ovo je dvoboj koji vrijedi pogledati od 19 sati. Baltimore kod kuce protiv Miami Dolphinsa. Protiv Jetsa su Ravensi bili dobri, brine nesto lošija statistika probijanja, ali koliko je to i je li zabrinjavajuce biti ce vidljivo danas. Miami je bio rutinski protiv Patriotsa, ali i njima ce ovo biti pravi ispit vrijednosti. Prednost je na strani Baltimorea, jer imaju raznovrsniji napad iako gosti imaju Hilla u svojim redovima. U sudaru dviju obrana, prednost je na strani domaće i ovdje ocekujem pobjedu Lamara Jacksona i drustva sa vise od 3,5 poena. TIP: Ravens -3,5 
     

     
     
  15. Sviđa mi se
    Goksim reacted to FamilyGuy in 1 kolo NFL-a 2022/2023   
    SEA Seahawks - DEN Broncos 
    TIP: Broncos -6,5
    NFL nije štedio na dobrim utakmicama u 1.kolu nove sezone i za kraj ovog kola očekuje nas zanimljiv susret. 
     
    Denver Broncosi dolaze u Seatle predvođeni “dojucerasnjim” quterbackom i ikonom Seatle Seahakwsa Russel Wilsonom. Prelazak Wilsona iz Seatlea u Denver jedan je od najzvucnijih prelazaka ovog ljeta u NFL-u. 
     
    Broncosi od odlaska Peytona Manninga 2015.godine lutaju sa pozicijom quterbacka i dolazak Russela Wilsona momčad je brzo ubacila u kombinacije i uži krug realnih lovaca na superbowl naslov. Obrana Denvera godinama je na visokoj razini ali falila je kvaliteta u napadu za bolje rezultate. Temelj za dobru sezonu je tu, a koliko je Wilson dobar pokusati ce pokazati pred donedavno svojom publikom. 
     
    Mnogi analiticari smatraju kako su ljudi odgovorni za raspored ovaj susret stavili mudro stavili u 1.kolu kako bi hype oko ovog susreta bio velik. Seatleu se predviđa vrlo loša sezona, prosla je vec pokazala kako tu vise nema kvalitete kao nekada, a odlazak Wilsona jos ih je dodatno unazadio uoci ove sezone. 
     
    Ako bude islo sve po planu ne vidim kako Denver ovo veceras ne moze pobjediti sa 7 ili vise poena. 
  16. Sviđa mi se
    Goksim reacted to FamilyGuy in 1 kolo NFL-a 2022/2023   
    MIA Dolphins - NE Patriots  TIP: under 46,5 poena 
    Dolphinsi su favoriti i vjerujem u njihovu pobjedu, ali ovu utakmicu vidim na manje od 46.5 poena. Patriotsi su momčad koja se oslanja na duge napade i sa qb Mac Jonesom kao vođom napada Belichick ne forsira puno dodavanja, prošle sezone bili su u donjoj polovici lige što se tiće dodavanja. Under
    CIN Bengals - PIT Steelers TIP: +7 Steelers 
    Bengalsi su igrali Superbowl, favoriti su ovdje, ali ne vjerujem da mogu ponovno "napenaliti" Steelrse kao prošle sezone. Pittsburgh će biti dobar ove sezone. Ben Roethlisberger je prošle sezone bio očajan i zbog toga je patila cijela momčad. Trubisky pod Mike Tomlinom želi dokazati da mu je mjesto u NFL-u, i uz vrlo dobru obranu Pittsburgha, solidan napad ovo će biti dobra sezona za Pittsburgh i početi će ovdje da pokriju hendikep. 
    CAR Panters - CLE Browns TIP: +1,5 Browns 
    Baker Mayfield danas igra protiv svoje bivse momčadi. Određeni je hype oko Panthersa zbog Mayfielda, ali iako djeluje kako su Panthersi puno bolji od Brownsa, to ne prati i stanje na kladionici te ovaj spread stoji na 1,1,5 poena. Brownsi žive od probijanja, imaju vrlo dobru obranu. Iako se spominje kako su na poziciji qb loši jer Watson odraduje suspenziju, a danas će prvi QB biti Jacoby Brissett. U ovom sustavu Brissett mora biti samo solidan i vjerujem da to može jer je to pokazao kroz svoju NFL karijeru. Brownsi ovo pobjeđuju.
     
     
  17. Sviđa mi se
    Goksim reacted to zoom-zoom in 1 kolo NFL-a 2022/2023   
    Ponuda brutalna za pocetak, Billsi nocas pokazali kakva su sila.
    Jedan lagani za pocetak:
    Watson prvih 11 utakmica ne moze igrati pa ce vecina napada Brownsa ici trcanjem preko ove mrcine pod imenom Nick Chubb. Prosle sezone je 9/14 puta prebacio ovu marginu, na 6/14 utakmica je postigao TD. Uz izostanak QB1 ocekujem da ce prebaciti ovu marginu, a ako ce netko postici TD, to bi trebao biti bas on.
    Bearsi u rebuildu, nije to vise ona opaka obrana. Ninersi jedan od kandidata za SB, Deebo Samuel ce biti nerjesiva enigma za mnoge obrane ove sezone, nece ga ni Bearsi moci zadrzati. Prosle sezone 12/16 u regularnoj prebacio ovu jardazu,  Dvoumio sam se izmedju TD i -6,5 na Ninerse. Nadam se da nisam pogrijesio.
     

  18. Sviđa mi se
    Goksim reacted to FamilyGuy in 1 kolo NFL-a 2022/2023   
    LA Rams - Buffalo Bills  
    Tip:1, tečaj 2,15 @bet365 
    Nakon sedam mjeseci pauze vraća nam se football. Nova NFL sezona počinje na istom mjestu gdje je završila i prethodna. Na SoFi stadionu branitelji naslova LA Ramsi dočekuju Buffalo Billse, ekipu koja po kladionicama slovi za prvog favorita za osvajanje superbowla u ovoj sezoni. Branitelji naslova  prvom kolu nove sezone imaju omjer 7-1. LA Ramsi pod trenerskom palicom Sean McVaya su poznati po dobrom ulasku u sezonu. Ramsi su slavili  u zadnjih pet sezona u 1.kolu nove sezone. Buffalo Billsi su favoriti za osvajanje superbowla, a prema kladionicama su favoriti i za pobjedu  ovoj utakmici. 
    Nije uobicajno vidjeti kako superbowl pobjednik u prvoj utakmici nove sezone na domaćem terenu u očima kladionice "underdog". Biti će zanimljivo vidjeti koliko je ozbiljan problem lakta Matthew Stafforda. QB Ramsa muči se sa ozljedom lakta,iako je spreman za ovu utakmicu, a trener Sean McVay umiruje navijače kako problem nije tako velik, američki analitičari upravo u tom "nejasnom" zdrastvenom kartonu Stafforda vide slabost Ramsa. Obrana Ramsa ulazi u sezonu slabija za odlazak Von Millera, a nakon dugog staža u Seahwaksima, stigao je veteran linebacker Bobby Wagner. 
    Buffalo Billsi su izvrsno balansirana momčad. Gore spomenuti Von Miller dodatno će pojačati i ovako dobru obranu Buffala. Ključ ove utakmice biti će dvoboj quterbacka Josha Allena i najboljeg obrambenog igrača lige Aarona Donalda. Uspije li obrana Ramsa držati pritisak na Allenu i usporiti odličan napadački stroj Billsa, šanse Ramsima za novi pobjednički start rastu. 
    Moja prognoza ovdje je pobjeda Ramsa. Oko Billsa je opravdano stvoren veliki hype. Ovo je momčad koja iz godine u godinu igra dobro, ali fali im malo sreće da odu do kraja. Na papiru Billsi imaju prednost, ali kada se uzme u obzir domaći stadion, početak sezone i tradicija Ramsa na startu sezone pod McVayom ipak vjerujem u tjesnu pobjedu domaćina. 
    Sretna nova sezona svima koji slave.🏈
     
  19. Sviđa mi se
    Goksim reacted to IzudinB in Wimbledon 2022.   
    Tko će osvojiti Wimbledon? Evo što kažu kladionice
    BRANITELJ naslova u Wimbledonu Novak Đoković svoj pohod na 21. Grand Slam naslov počet će protiv Južnokorejca Kwon Soon-woa, dok drugi nositelj Rafael Nadal u prvom kolu ide na Argentinca Francisca Cerundola, 42. igrača svijeta. Mlada španjolska zvijezda u usponu i peti nositelj Carlos Alcaraz na startu će se sučeliti s Nijemcem Jan-Lennardom Struffom.
     
    Gledajući dalje u ždrijeb, ako budu uspješni, u četvrtfinalu bi se mogli susresti Đoković i Alcaraz te Nadal i Kanađanin Felix Auger-Aliassime. Serena Williams, koja zbog ozljede nije odigrala pojedinačni meč godinu dana, u borbu za 24. Grand Slam naslov kreće protiv Francuskinje Harmony Tan, 113. na WTA listi. Ako ju prođe, čeka ju Sara Sorribes Tormo, a u trećem kolu prošlogodišnja finalistica Karolina Pliškova.
    Wimbledon, prvo kolo
    Novak Đoković - Kwon Soon-woo Rafael Nadal - Francisco Cerundolo Carlos Alcaraz - Jan-Lennard Struff Serena Williams - Harmony Tan Prema kladionicama, Novak Đoković je favorit za osvajanje Wimbledona. Drugi je Matteo Berrettini, a treći Rafael Nadal. Carlos Alcaraz na četvrtom je mjestu, a peti je Felix Auger-Aliassime. U obzir je uzeta ponuda stranih kladionica. Najpoznatiji teniski turnir na svijetu počinje u ponedjeljak, 27. lipnja.
    Igrači koji, prema kladionicama, imaju najviše šanse za osvajanje Wimbledona
    1. Novak Đoković - 1,92
    2. Matteo Berrettini - 6,5
    3.Rafael Nadal - 7,5
    4 Carlos Alcaraz - 9
    5. Felix Auger-Aliassime - 12
    Izvor: index.hr
  20. Sviđa mi se
    Goksim reacted to unkdy in French Open 2022   
    Juce sve doslo lagano osim Auger koji se malo pomucio...

    Danas ce Rafa i Nole dobit lagano po 3-0 al su kvote na to 1.22 i 1.20 moze se i riskatnije uzet po Under 18.5 gemova to je 1.55 i 1.52, ne celosni mec nego under gemova na Nole i Rafa
    Ne vidim kako bi ova 2 grobova na sljaci uzeli vise od 2-3 gema po setu, Nishioka je totalni raspad ima 4 poraza zaredom po 2-0 zadnji izgubio 61 61 od totalni anonimus, a Thompson je najveco drvo ne zna se kretat na sljaci nema ni dubinu ni udarce da ugrozi Rafa koji na treninge delovao x3 bolji nego u Rim i kazu da se oseca spremno.

    Sa Wta Swiatek ce dobit 2-0 al to je premalo tako da i ona mozda riskatnije under 12.5 gemova Andrescu 2-0 1.40 je primamlivo kao i  Alexandrova ubedjen sam u te 3 ostalo mi sve smrdi, probao bi kontra hendikep ili set na Tomljanovic.
     
  21. Sviđa mi se
    Goksim reacted to IzudinB in French Open 2022   
    French Open turnir počinje 22. svibnja a završava 5. lipnja. Evo koeficijenata na bet365 kladionici. Carlos Alcaraz favorit za osvajanje, Novak Djokovic drugi, a Tsitsipas i Nadal treći...Što se tiče ljepšeg dijela tenisa Iga dominira. Tko po vama osvaja ove godine?
    Muškarci

    Žene

    (Koeficijenti 20.5. u 15:50 CET) 
    Koeficijenti su podložni promjenama
    DIREKTNI LINK NA PONUDU
  22. Haha
    Goksim got a reaction from Guts1950 in IMAM PRAVU STRATEGIJU ZA KLADJENJE   
    Nadam se da je cijena u € @djuka79. 
    Razmišljao sam se prijaviti ali čini mi se da nam fale još dvojica pa ću ipak preskočiti. 😀
  23. Haha
    Goksim got a reaction from djuka79 in IMAM PRAVU STRATEGIJU ZA KLADJENJE   
    Nadam se da je cijena u € @djuka79. 
    Razmišljao sam se prijaviti ali čini mi se da nam fale još dvojica pa ću ipak preskočiti. 😀
  24. Sviđa mi se
    Goksim reacted to Guts1950 in Novosti vezane uz UEFA natjecanja   
    Da oživim malo temu - šta mislite o četvrtfinalu Lige prvaka. Ja osobno bih volio gledati finale Liverpool i Manchester City. Ova dva kluba vode bitku već par godina i mislim da bi se po ovoj sezoni moglo reći tko je bolji tj. uspješniji klub gledajući ere Pepa Guardiole i Jurgena Klopa. Osim Lige prvaka bore se još i za Premiership i FA kup. Svakako ne bih otpisao ni Real ni Bayern ni Chelsea, ali mislim da su u ovom trenutku ove dvije momđadi jače.
    Quarter-finals
    Real Madrid vs Chelsea
    Man City vs Atletico Madrid
    Villareal vs Bayern Munich
    Benfica vs Liverpool
    Semi-finals
    Man City/Atletico vs Chelsea/Real Madrid
    Benfica/Liverpool vs Villareal/Bayern
     
  25. Sviđa mi se
    Goksim reacted to campi91 in Pomoć oko isplate sa bet365   
    Imas vise od 100 nacina isplate a da ti porezna ne vidi.Npr otvoris ecopayz racun-napravis na njega uplatu na njega radis isplatu.Ako imas bet365 racun regan prije vise od 2 godine onda imas i skrill i netteler.Treci nacin otvoris racun njemackoj banci NURI online banka.Imas karticu od njih narucis i radis uplate isplate.Uzmes neku virtualnu karticu isto od walleta za crypto i radis uplate i isplate na istu.Ugl na bet365 ti je sistem sa kojom karticom napravis uplatu tako mora ici i isplata.Mos kako hoces ja sam sve isprobo i sve uredno radi!!
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use