Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Adri

Članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    Adri reacted to unkdy in French Open 2022   
    Juce sve doslo lagano osim Auger koji se malo pomucio...

    Danas ce Rafa i Nole dobit lagano po 3-0 al su kvote na to 1.22 i 1.20 moze se i riskatnije uzet po Under 18.5 gemova to je 1.55 i 1.52, ne celosni mec nego under gemova na Nole i Rafa
    Ne vidim kako bi ova 2 grobova na sljaci uzeli vise od 2-3 gema po setu, Nishioka je totalni raspad ima 4 poraza zaredom po 2-0 zadnji izgubio 61 61 od totalni anonimus, a Thompson je najveco drvo ne zna se kretat na sljaci nema ni dubinu ni udarce da ugrozi Rafa koji na treninge delovao x3 bolji nego u Rim i kazu da se oseca spremno.

    Sa Wta Swiatek ce dobit 2-0 al to je premalo tako da i ona mozda riskatnije under 12.5 gemova Andrescu 2-0 1.40 je primamlivo kao i  Alexandrova ubedjen sam u te 3 ostalo mi sve smrdi, probao bi kontra hendikep ili set na Tomljanovic.
     
  2. Sviđa mi se
    Adri reacted to Goksim in Bet365   
    Zašto sam ne otvoriš račun i odigraš okladu dok je u ponudi? 
  3. Sviđa mi se
    Adri reacted to Goksim in Unibet   
    Nije uopće glupo pitanje, dapace. Unibet ima dosta pozitivnih stvari, i u top su 5 svjetskih kladionica, međutim još nisu uveli cashout opciju. Koliko sam upoznat rade na tome i vjerujem da će sa sljedećim unapređenjem sučelja biti dodana i ta opcija.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use