Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Kobila49

Članovi
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    Kobila49 reacted to FamilyGuy in NBA - Srijeda 17.10.2018.   
    Tipfeler al hvala ?
  2. Sviđa mi se
    Kobila49 got a reaction from FamilyGuy in NBA - Srijeda 17.10.2018.   
    Igor Kokoskov* , jednostavno je... napišeš Kokoš i dodaš kov
  3. Sviđa mi se
    Kobila49 got a reaction from JackieJack in Premier League Fantasy   
    Ja imam problem isto s ulazom u ligu
     
    Edit: uslo je zanemari
  4. Sviđa mi se
    Kobila49 reacted to Ultras96 in Bet365   
    To znaci ukoliko budu nerijeseno oklada ti se nastvlja u produzetcima, x-a zapravo nema.
  5. Sviđa mi se
    Kobila49 reacted to JackieJack in Rat na forumu   
    Ajde da svi spustimo loptu i prestanemo sa ovim prepucavanjem. Ovaj forum sluzi za puno produktivnije stvari, previse je vremena i prostora posveceno razlici u misljenjima i radu. Kad sam juce napisao da svako ima pravo da da svoje misljenje (ne samo oko ovog, nego oko bilo cega) to sam i mislio i dalje stojim iza toga. Takodje sam napisao, SAMO BEZ VREDJANJA! Psovke i vredjanje NIJE DOZVOLJENO na forumu, zato je jedan od admina to skinuo, to je ovde oduvek bila praksa, kao sto jasno stoji u pravilniku.
    Samo ime ovog topica je neprikladno i senzacionalno, otvarati topic "rat na forumu" a onda govoriti o neutralnoj Svici nema previse smisla. Ono nije nikakav rat, vec samo razlika u misljenjima i radu razlicitih clanova, koje smo imali ranija a sigurno ce ih biti i ubuduce jer smo ljudi.

    Ajmo da ovde prestanemo sa ovim i da se okrenemo analiziranju parova za danas kojih ima bas puno, kao i za vikend koji nam sledi i pomognemo jedni drugima...
  6. Sviđa mi se
    Kobila49 reacted to FamilyGuy in Super Bowl (Atlanta - New England)   
    New England Patriots-Atlanta Falcons
    U Nedelju nas očekuje veliko finale NFL sezone. Na stadionu Houston Texansa gledati ćemo 51. Superbowl. New England Patriotsi predvođeni Bill Belichikom na mjestu trenera i Tom Brady na mjestu QB-a igrati će sedmi superbowl, i tražiti će 5.prsten prvaka. Atlanta Falcons će debitirati u ovom finalu .Najbolji napad lige koji ove sezone izvrsno vodi quterback Matt Ryan uz pomoć odličnih suigrača koji pedvodi Julio Jones na mjestu WR-a biti će nada da će Atlanta dobiti ovaj dvoboj. Zanimljiv podatak koji je izašao nakon što su momčadi izabrale unifrome. Atlanta Falconsi su birali prvi i izabrali crvene dresove, dok su Patriotsi odlučili za bijelu boju. 11od12 zadnjih superbowla dobila je momčad koja je nosila bijelu boju . New England Patriotsi su favoriti zbog iskustva, ali i zbog bolje obrane. Osim što je napad dobro uštiman, obrana Patriosta je igrala izvrsno kako u sezoni, a posebo su dobri bili u utakmici finala AFC-a protiv Pittsburgh Steelersa. Falconsi su oduševili tokom cijele sezone, no u playoffu su obje utakmice igrale na svome terenu. Da je finale superbowla u Georgia Domeu prednost bi vjerojatno bila na strani Falconsa, no na neutralnom terenu prednost je ipak na strani iskusnijeg sastava. Iznenđanja su naravno moguća jedno takvo je bilo prošle godine kada su Denver Broncosi kao underdog pobjedili favorizirane Carolina Panthrese(#funFact nosili crne dresove) koji su do tog susreta izgubili samo jedan dvoboj u cijeloj sezoni. Napad dobiva utakmice,a obrana prvenstva i ova uzrečica mogla bi biti točna i za ovaj susret. New England Patriotsi dopuštali su prosječno 326 yardi u regularnoj sezoni, Falconsi 371 yardi. Iako je obrana slabija strana momčadi Falconsa oni su iznjeli također veliki teret na leđima i dobro su odigrali obje utakmice playoffa protiv Seahawksa i Packersa. Pred nama je finale sezone, zadnjih 60 minuta igre u utakmici u kojoj svi igrači američkog nogometa žele sudjelovati i naravno pobjediti. Prednost se u ovome dvoboju mora dati Patriotsima kojima je ovo poznat osjecaj igranje superbowl utakmice, naravno da će se nešto pitat i Atlantu Falconse koji prosječno postižu čak 33,8 poena. Biti će to spektakl iako sam navijački za Matt Ryana i Atlantu Falconse mislim da će na kraju ovaj dvoboj dobiti iskutvo obrana i bijeli dresovi, tako da su moj tip Patriotsi.
    TIP:Patriots -3.
  7. Sviđa mi se
    Kobila49 reacted to IzudinB in NBA - Subota 4.2.2017.   
  8. Sviđa mi se
    Kobila49 reacted to Goksim in Uvodimo pretplatu!   
    Dragi članovi i posjetitelji,
     
    SvijetKladjenja od 1. aprila 2016.godine, po prvi put nakon 9 godina postojanja, uvodi pretplatu na forum.
     
    Po uzoru na sve druge slične portale, koji prodaju tipove, dojave, analize i sl. i mi ćemo od 1.aprila 2016. godine biti primorani uvesti pretplatu.
     
    Cijena će biti simboličnih 1.000,00kn mjesečno. Uvjeravamo Vas isplatit će vam se. Za sve zainteresirane za dojave, vjerujemo da ćemo imati jedan "siguran" prolaz dnevno
     
    Uplate možete izvršiti na račun 123456789-123123456789.
     
    Vaš SvijetKladjenja 
     
     

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use