Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Robica

Članovi
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    Robica reacted to darko56 in US Open 2020   
    20:30h C. O'Connell-Laslo Djere  1  1,57  5/10  bet365
    O'Connell je igrao UTR Pro tennis series i predao zadnji meč i od tada nije igrao. Radi se o jednom kvalitetnom igraču, snažnog servisa i forehanda koji voli igrati na hardu. Djere je najbolji na clayu, ne odgovara mu hard podloga. Prošli tjedan je izgubio od M. Giron-a 2:6 2:6 jako slab meč je odigrao. Vjerujem da O'Connell može ovo dobiti i uzimam ga za 5u.Sretno tko isprati! 
     
     
                                                                                            (Koeficijenti 01.09.2020.g. u 16:03 CET) 
                                                                                              Koeficijenti su podložni promjenama
     
     
  2. Sviđa mi se
    Robica reacted to bjorn in EHF EURO 2020 - Austrija, Norveška, Švedska   
    Croatia - Stage of Elimination - Main Round @1.90 bet365
    Mnogo toga u reprezentaciji Hrvatske ne funkcioniše kako treba uoči ovog Evropskog prvenstva. Toga je svjestan i selektor Červar koji naglašava da u ovom sastavu Hrvatske kojeg vodi na EURO ima samo četiri igrača koji su osvajali medalje (Duvanjak, Musa, Karačić i Horvat). 
    "Tanki smo, to znamo, ali uigravali smo ekipu i bez ljevaka. Nadamo se da će Luka biti neokrznut i da će moći igrati. Imamo tu i dešnjaka, ali može i Zlaja kao u klubu to odigrati. Nećemo razmišljati negativno, dosta smo s tim pogođeni i jako nam je žao Martinovića, on je na žalost ozlijeđen na svoj rođendan."
    Hrvatska je remizirala sa Bosnom i Hercegovinom na Croatia kupu.
    "Lijepa opomena za nas, a prije svega bih čestitao protivniku na fenomenalnoj partiji. Primili smo previše golova. Ako ovako budem igrali, nećemo dobro proći. Iako se radi o prijateljskoj utakmici, jedino kada se bacamo na glavu je naša igra. Ovo danas to nije bilo.", rekao je Duvnjak.
    Hrvatska ako bi prošla kao prva iz grupe A, što je recimo realno za očekivati u druom krugu našla bi se u skupini sa prvacima i drugima iz grupe C i B. Ne znam, po mom mišljenju teško je očekivati da Hrvatska može do polufinala, pogotovo jer će u drugom krugu biti u skupini sa Njemačkom i Španijom koje su trenutno daleko ispred Hrvatske po kvaliteti. Osim, naravno ako se nešto drastično ne promjeni u reprezentaciji Hrvatske. 

  3. Sviđa mi se
    Robica reacted to bjorn in EHF EURO 2020 - Austrija, Norveška, Švedska   
    Španjolska završava kao prva u skupini C @1.71 bet365
    Španci su aktuelni evropski prvaci kada su u Hrvatskoj slavili protiv Švedske u finalu, a ujedno i reprezentacija koja je osvojila najviše medalja na evropskim prvenstvima (sedam). Španci su također i dvostruki svjetski prvaci, a samo im još nedostaje olimpijsko zlato.
    Španci su favoriti i za ovo prvenstvo, iako ne igraju baš posebno atraktivno, ali veoma iskusna reprezentacija, uz to nisu se morali patiti kroz kvalifikacije jer su automatski osigurali nastup na ovom Euru. Ribero, njihov selektor je veoma iskusan rukometni stručnjak, a u rosteru ima spoj iskusnih starijih igrača i mladih pred kojima je svijetla budućnost.
    Gonzalo Pérez de Vargas (Barça), Rodrigo Corrales (PSG), Raúl Entrerríos (Barça), Daniel Sarmiento (Saint Raphael), Jorge Maqueda (MOL Pick Szeged), Alex Dujšebaev (PGE Vive Kielce), David Fernández (ABANCA Ademar León), Iosu Goni (Pays d'Aix Université), Joan Canellas (MOL Pick Szeged), Viran Morros (PSG Handball), Daniel Dujšebaev (PGE Vive Kielce), Ferrán Solé (Fenix Toulouse), Aleix Gómez (Barça), Angel Fernández (PGE Vive Kielce), Aitor Arino (Barça), Julen Aginagalde (PGE Vive Kielce), Adriá Figueras (Fraikin Granollers) i Gideon Guardiola (Rhein-Neckar Löwen).
    Najveći konkurent Španjolskoj za prvo mjesto u ovoj grupi je Njemačka koja ima problema za povredama. Reprezentacija sastavljena od igrača iz Bundeslige i u svom prvenstvu igraju svaki vikend jake utakmice, ali kao što rekoh povrede su im problem, nedostaje im igrača u vanjskoj liniji, otpali su Ernst, Suton, Strobel, Wiede, Semper i Weinhold. Pitanje je zaista kako će Nijemci igrati kroz neki duži period u grupi s obzirom na smanjenu rotaciju zbog povreda.

  4. Sviđa mi se
    Robica reacted to tihi372 in Novosti vezane za europsku košarku   
    Iz Cibone su najavili finale protiv Cedevite. Trener Ivan Velić zna kako motiva kod njegovih igrača zasigurno neće nedostajati, dok je Ivan Novačić kazao kako je to utakmica u kojoj može odlučiti jedna lopta...
    Pred Cibonom je finalna utakmica Kupa Krešimira Ćosića protiv Cedevite gdje će tražiti svoj osmi naslov u ovom natjecanju. Susret je najavio trener Ivan Velić koji ističe maksimalnu koncentraciju i borbu za svaku loptu kao nešto na čemu inzistira.
    "Mislim da smo napravili jako dobar posao s ulaskom u finale. Praktički smo odigrali utakmicu na gostujućem terenu, gdje je cijela dvorana navijala za Zadar. Što se tiče finalne utakmice nemamo nekih nepoznanica. Već smo igrali nekoliko ogleda ove sezone i motiva za pobjedu kod mojih igrača zasigurno neće nedostajati. Ono na čemu ću inzistirati je maksimalna koncentracija i borba za svaku loptu, a hoće li nam to biti dovoljno za zaokružiti ovu splitsku priču trijumfom, ostaje nam za vidjeti."
    Ivan Novačić kazao je kako su malo potrošeni, ali da je finale utakmica u kojoj može odlučiti jedna lopta.
    "Igramo protiv ekipe koja je favorit protiv nas i koja ima širinu u momčadi, a i nisu se puno potrošili u Kupu. Mi smo malo potrošeni, ali finale je jedna utakmica, može odlučiti jedna lopta. Malo smo i rasterećeni jer nemamo ulogu favorita i zbog čega možemo odigrati bez pressinga i uživati u finalu pa nek bolji pobjedi."
    Roko Rogić zna odakle prijeti najveća opasnost te ističe kako ih je pobjeda protiv Zadra podigla.
    "Dodatno nas je digla pobjeda protiv Zadra i smatram da posljednja utakmica s Cedevitom nije bila realan odnos snaga što ćemo sutra i pokazati. Znamo otkud nam prijeti najveća opasnost, pripremit ćemo se i dati sve od sebe da uzmemo Kup."
  5. Sviđa mi se
    Robica reacted to darko56 in US Open 2018   
    US Open 2018 Najava posljednjeg Grand Slama sezone
    Koliko očekujemo od naših tenisača?
    I tako stigosmo do zadnjeg Grand Slama sezone. Bit će to 138. izdanje prestižnog turnira koji se igra u New Yorku.
    Mastersi igrani na američkom kontinentu dali su nam neki uvod kako bi US Open mogao izgledati.
    Kažu da je nezahvalno išta prognozirati, ali mi ćemo ipak probati. Gori od prognoziranja Wimbledon-a  ne možemo biti, barem se iskreno nadam.
    Za Wimbledon smo malo bili pod euforijom osvajanja turnira od strane Marina i Borne par dana prije početka. Uz to, još su u finalu dobili Federera i Đokovića. I onda kao šamar dođe Wimbledon, i svi naši tenisači podbace.
    Zato, što reći za najavu US Opena? U tjednu pred sami turnir Marin je odigrao dobar turnir u Cincinnatiju gdje je u polufinalu poražen od Đokovića, iako je igrao i više nego odlično.
    Stoga, opet sam nekako optimist i mislim stvarno da Čilić može do dobrog rezultata.
    Neću reći da može osvojiti kao što sam nagovještavao u Wimbledonu. Ipak, Marin je jednom otišao do kraja na US Openu i realno je za očekivati da se tamo osjeća najbolje.
    Međutim, s obzirom na Marinovu nepredvidljivost ostat ću na tome da kažem kako će doći do dobrog rezultata. Vama ostavljam da si „dobar rezultat“ tumačite kako hoćete.

    Čilić u prvom kolu igra protiv Copila s kojim je u Cincinnatiju imao dosta problema, ali ipak očekujem prolazak bez većih stresova.
    Naš drugi predstavnik u turniru je Borna Ćorić. Na Mastersima mi je izgledao dobro, iako je rano ispadao. Prva kola je rutinski rješavao, dok je onda zapinjao protiv Marina i čudnovatog Kyrgiosa.
    Borna u prvom kolu igra protiv njemačkog veterana Mayera koji ima dosta slabu sezonu i za očekivati je njegov prolazak dalje.
    Kod cura u ždrijebu imamo Petru Martić i Donnu Vekić. Obje nisu nositeljice pa ih je tako ždrijeb spojio s Šafarovom i Sevastovom. Kad sada pogledamo, moguće da obje ispadnu i da obje prođu.
    Donna je ipak u boljem dijelu ždrijeba, pa ako bi uspjela izbaciti 19. nositeljicu Sevastovu mogla bi zaredati s par pobjeda.
    Osobno mislim, da bi obje igračice bile zadovoljne plasmanom u 3. kolo turnira.
    Što se naših ostalih tenisača/ica tiče, imali smo čak 6 predstavnika u kvalifikacijama. Nažalost, svi su zaustavljeni i neće vidjeti glavni ždrijeb turnira. Najdalje je otišla Jana Fett koja je kao i prošle godine zapela u zadnjem kolu kvalifikacija.
    Ostanimo još malo na ženskom tenisu jer želim ovo napisati: Finale će igrati Simona Halep i Sloane Stephens.
    Braniteljica naslova Stephens je razvila pravo rivalstvo s Halep koja igra odličnu sezonu. Osvojila je Rogers Cup, izgubila u finalu Cincinnatija i čini se spremna za velike stvari.
    U muškom dijelu ždrijeba će biti vrlo zanimljivo za pratiti tko će doći do završnice. Nadal, Federer, Đoković, Anderson, Murray, Čilić, Zverev, Wawrinka, Dimitrov…su razlog zbog kojeg mislim kako se neće ponoviti prošlogodišnje finale.
    To bi bilo to što se tiče mene; dalje s analizom nastavljaju Vragolasti tenis i 24sata tenisa.
    Vragolasti tenis:
    Još samo 2 dana ostala su do početka posljednjeg i možda najuzbudljivijeg Grand Slama sezone. Nadal, Federer, Đoković, Murray, Wawrinka, Del Potro i Čilić, dakle svih 7 aktivnih osvajača Grand Slama je u ždrijebu, prvi put nakon Wimbledona prošle godine.
      Što je još zanimljivije, od posljednjeg puta kada su sva navedena sedmorica nastupila na US Openu prošlo je čak 7 godina! Što možemo očekivati od jednog tako obećavajućeg natjecanja i kakvi su izgledi našeg dvojca, pročitajte u nastavku.

    1.ČETVRTINA
    Rafael Nadal taktički je preskočio Cincinnati da se maksimalno pripremi za ovaj Grand Slam, a s obzirom da u njega ulazi kao branitelj naslova, sa svježe osvojenim Mastersom i kao 1. igrač svijeta, onda moramo reći da je Španjolac jedan od glavnih favorita za titulu.
    Usput, ždrijeb mu je u najmanju ruku zadovoljavajući, s obzirom da se u toj četvrtini nalazi najslabija grupa nositelja (Sock, Edmund, Khachanov, Thiem, Bautista, Shapovalov, Anderson).
    Da nekim slučajem Rafa igra protiv svih navedenih na ovom Slamu, sumnjam da bi izgubio više od seta. Kad uzmemo u obzir lošu formu redom Socka, Edmunda, Bautiste i Thiema, mladost i neiskustvo Khachanova i Shapovalova (iako je Kanađanin već jednom dobio Nadala, doduše na dva dobivena seta), te psihološku limitiranost Andersona (unatoč sjajnoj konstanti igranja završnica na velikim turnirima), onda je jasno da bi se Rafa trebao prošetati do polufinala.
    Usto, u njegovom dijelu ždrijeba nema nekih nagaznih mina (nenositelja) s lošijim rankingom ili pozivnicom, poput recimo Wawrinke ili Murraya.
    Jedino čega bi se Rafa eventualno trebao paziti jesu moćni serveri, koji s vremena na vrijeme mogu biti vrlo opasni, kao Muller, M.Zverev i Querrey, no oni su već dovoljno „potrošeni“ i pročitani, te ih nikako ne vidim kao iznenađenje za prvog igrača svijeta.
    Zato sam otprilike 95 % siguran da će Nadal biti pobjednik ove četvrtine, a kao njegovog najtežeg protivnika do polufinala vidim Andersona ili Shapovalova. Ukoliko jedan od njih ispadne prije susreta s Nadalom, onda bi se tih 95 % opasno približilo stotki.
    Najbolji meč prvog kola: Shapovalov – Auger-Aliassime
    Polufinalist: Nadal
    2.ČETVRTINA
    Ovo je definitivno najzanimljiviji, odnosno, najizjednačeniji dio ždrijeba. Del Potro kao vodeći nositelj i Wawrinka kao veliki povratnik ovdje se nameću kao dva glavna favorita, no iz prikrajka svoju šansu vrebaju Isner, Tsitsipas, Raonić, Dimitrov i još uvijek jedna velika nepoznanica – Murray.
    Delpo će svoj put započeti protiv kvalifikanta i konstantnog imena na ovom turniru Donalda Younga, dok bi ga u 2. kolu čekali Berrettini ili Kudla. Nakon njih Argentinac bi dočekao nekog od kvarteta Murray-Duckworth-Lopez-Verdasco, a iz toga stvarno može izaći bilo koje ime.
    Ne bi bilo nimalo čudno kad bi Murray predao meč u određenoj fazi natjecanja, jer još uvijek Škot nije ni blizu idealne fizičke spreme.
    Del Potro je izgubio svoj prošli meč od Goffina sa dvaput po 7-6, no to ne bi smjelo biti zabrinjavajuće za fanove argentinskog maga, budući da su neke ključne lopte lako mogle otići na njegovu stranu, a i David je taj meč odigrao vrlo dobro.
    Ono što bi moglo biti problematično za Juana jest manjak zahtjevnih mečeva, jer od Wimbledona i onog poraza od Nadala odigrao je tek tri meča s kvalitetnim i dostojnim protivnicima, a dobio je samo jedan (op.a. Kyrgios 2:1).
    Prema tome, ne može se baš reći da je Del Potro u sjajnoj formi. Wawrinka je dobio vrlo težak posao u 1. kolu, baš kao u Wimbledonu, igrat će s Dimitrovim. Tada je Stan slavio nakon sjajne predstave, no već u sljedećem meču nije bilo snage za otići korak dalje.
    Sada je Wawrinka zasigurno u boljoj formi nego prije mjesec i pol, te je njegova nova pobjeda nad Bugarom veoma izgledna, pogotovo jer Dimitrov nije povezao tri dobra meča još od travnja.
    Borna Ćorić konačno nema težak posao u prvim kolima (stari „prdonja“ F.Mayer, pa Carballes ili Krueger), no već u 3. kolu imat će veliki izazov za ostati u turniru (Tsitsipas, Medvedev).
    Od manje poznatih imena, isplati se pogledati Georga Lloyda Harrisa i Ugo Humberta, mlade snage koje su ove sezone zablistali na Challengerima.
    Ovdje su prošli kvalifikacije i bit će ih vrlo zanimljivo vidjeti na velikoj sceni. Iako navijam za Stana, smatram da je u eventualnom četvrtfinalnom match-upu Del Potro ipak u blagoj prednosti, no ne bih se iznenadio ni s nekim trećim imenom, kao ni ispadanjem spomenutog dvojca u ranoj fazi natjecanja.
    Najbolji meč 1.kola: Wawrinka-Dimitrov
    Polufinalist: Del Potro

    3.ČETVRTINA
    Kako sam već prethodno napisao za Marina, to vrijedi i svaki sljedeći put. Ispadanje u 1. kolu jednako je vjerojatno kao i sam naslov, a ovaj put ždrijeb ga je stavio u četvrtinu bez njegovih „Nemeza“ Đokovića i Nadala, pa se Čilić definitivno nema koga plašiti.
    Montreal i Cincinnati pokazali su da se Čilić definitivno ne bi trebao plašiti ni Đokovića ni Nadala, jer je protiv obojice odigrao ravnopravan meč, a obojicu je ove sezone i pobijedio.
    Prema tome, zaključak bi bio da je jedini igrač od kojeg treba strepiti upravo sam Marin Čilić, jer teško da ga itko drugi može zaustaviti kada krene igrati svoj najbolji tenis.
    A ova mini kanadsko-američka turneja pokazala je da Čilić trenutno nije daleko od baš tog svog najboljeg tenisa. Prvo kolo Copil, za njega neugodan protivnik, no valjda je vrijeme da ga ovaj put pošteno „nabije“.
    Zatim kvalifikant i tek onda malo ozbiljniji posao- De Minaur ili Tiafoe. Moguće je da to budu i Daniel ili Mannarino, no u tom slučaju, još bolje.
    Jedini bolje rangirani igrač od Čilića tu je Zverev, za kojeg znamo kakav je na Slamovima i još uvijek igra pod pritiskom velikog rezultata. Od ostalih tu su standardno nedorečeni, nepredvidljivi i nikad potpuno spremni Goffin, Monfils i Nishikori, talijanska senzacija Cecchinato (koji ipak nije prijetnja na tvrdoj podlozi), te uvijek neugodni Diego Schwartzman.
    Solidan ždrijeb za Marina, no ništa to ne vrijedi ako ne bude onog najboljeg tenisa. U ovoj četvrtini treba spomenuti i Petera Polanskya, koji već 4. put zaredom upada na Grand Slam kao „lucky loser“, odnosno to mu je uspjelo na svim ovogodišnjim Grand Slamovima. Budući da je svaki put i ispao u 1.kolu, to bi trebao biti slučaj i ovaj put, s obzirom da ide na reket Zverevu.
    Najbolji meč 1.kola: Tiafoe-Mannarino / Garcia Lopez-Munar/ Hanfmann- Kohlschreiber
    Polufinalist: Čilić
    4.ČETVRTINA
    E, ovdje je „kurvin pir“. Đoković i Federer u istoj četvrtini, a to znači da netko od njih dvojice neće vidjeti polufinale Grand Slama.
    Ako je suditi po njihovom posljednjem meču, polufinalist bi svakako trebao biti Đoković, no tko se usudi ikad više otpisati Federera?
    Još uvijek smo pod dojmom sjajne igre Đokovića i onog osjećaja da je ponovno moćan. A kad taj osjećaj postoji i kad je dovoljno intenzivan, onda je vrlo teško oteti mu se.
    Federer je vjerojatno poslije poraza pomislio na revanš, no sigurno se nije nadao šansi za ovako promptnu reakciju. Vjeruejm da svi željno iščekujemo njihov novi match-up, a ukoliko do tog susreta ne dođe, eventualni krivci mogli bi biti Chung, Fognini ili Kyrgios, pa onda možete zamisliti s kolikom sigurnošću možemo reći da će baš Federer ili Đoković ući u polufinale.
    Naravno, svi se imaju pravo bojati Nicka, no šansa da će on povezati 5 pobjeda i nije previše izgledna. Prema tome, ovdje su stvari prilično jasne. Ždrijeb je pomazio Nadala, ali je pomazio i Federera i Đokovića, barem do njihovog međusobnog susreta. A onda nek pobijedi bolji.
    Najbolji meč 1. kola: Bagdhatis-Youzhny
    Polufinalist: Đoković
    24Sata Tenisa
    Australian Open – Federer,
    Roland Garros – Nadal,
    Wimbledon – Đoković,
    US Open 2018.?
    Ovo bi mogao biti i najneizvjesniji GS ove sezone!
    Federer, Nadal i sad “probuđeni” Đoković su sigurno prva 3 favorita i bilo bi iznenađenje da netko od njih ne uzme naslov.
    Što se tiče ostalih, Wawrinka se polako budi, Čilić igra odličan tenis, tu je i Murray koji može biti neugodan protivnik svima… Tu su i mladići Zverev, Tsitsipas, Ćorić, Kyrgios koji su već pokazali kako znaju igrati protiv velikana i pobjeđivati iste, i sigurno će biti puni motiva za dokazivanje.
    Čeka se taj jedan mladić koji će napokon iskočiti na GS, ali pošto su u eri trojice najboljih, morat će napraviti nešto posebno…
    Moj favorit za osvajanje je Đoković koji izgleda brutalno u ovom trenutku, ponovo se vidi ta želja i taj fokus, a kada je tako, onda ga je jako teško pobijediti.
    Izvor: www.tennis.hr, Facebook: Vragolasti tenis
    Ždrijeb : https://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/index.html
       
  6. Sviđa mi se
    Robica reacted to crash1 in US Open 2018   
    Wawrinka - Dimitrov // Pobjeda Wawrinke bet365 1,72
    Tek kada su izašli koeficijent Dimitrov je bio označen za favorita što me posebno iznenadilo s obzirom da je Wawrinka dosta kvalitetniji igrač a i da Dimitrov nikada nije dobro igrao na US openu. Trenutno je u lošoj formi u Torontu je deklasiran od Andersona i mislim da će mu biti potrebno nekoliko vremena da ponovo dođe do one forme koju je ranije imao.
    Wawrinka se polako vraća u formu nakon povrede, u Torontu i Cinncinatiu je poražen od Nadala i Federera u dva tjesna i neizvjesna meča, što je pokazatelj da se i dalje može nositi sa najboljima. Ako uzmemo u obzir da je od 2013 godine na US openu minimalno stizao do finala, pobjeda u ovom meču se nameće kao realan ishod.

  7. Sviđa mi se
    Robica reacted to darko56 in ATP/WTA - Roland Garros   
    11:00h Wawrinka 1,66 5/10 bet365 
    Šta odigrati danas,ima velikih upitnika u dosta mečeva, a neki od njih su,kakav će meč odigrati Stan the man,iako vodi H2H 9-3 protiv GGL koji je preiskusan i protiv ovakvog Stana mogao bi mu set otkinuti,osim ako se Stan ne resetira i počne igrati svoj tenis kako može i zna.Stan brani ovdje finale od prošle godine gdje je izgubio od Nadala 6:2 6:3 6:1.Ali po ovom koef. uzimam Stana.
    EDIT: Lost (vodstvo 2-1 u set i 4. set *3:2 30:15 i izgubi)
    12:15h D.Ferrer-J.Munar over 3,5 set 1,53  4/10 bet365
    Kakav će Ferrer biti danas ne znam s obzirom da ima 2 odigrana meča i dva poraza ove sezone ne računajući maratonski meč u DC gdje je izbacio Kohlija u 5 napornih setova,Munar odigrao 3 kola kvala i jako lijepo igra u 2018.g.  ima omjer 11-7,nije baš bezazlen protivnik.
    EDIT: Won  
    Lajović mi je public bet zato ga preskačem,a i Vesely je ušao u dosta dobar ritam igrao finale CH u Heilbronnu i izgubio u 3 seta iako je bio favorit.Vesely je jako neugodan i H2H je 2-0 za Čeha oba meča su igrali prije nekoliko god.Tako da ću to preskočiti.
    14:15h B.Ćorić-P.Kohlschreiber over 3,5 set 1,40  5/10 bet365
    Ćorić isto tako očekujem jedan jako težak meč,Kohly je u formi i iskustvo je na njegovoj strani,u Marrakrch-u u finalu je Borna slavio prošle godine u 3 jako tijesna seta bilo je 5:7 7:6 7:5.Ako Borna uđe nervozno u meč može biti svašta ,i ta njegova ozljeda vrata ne znam koliko je ozbiljna, zbog koje je predao Tsitsipas-u u 1. kolu Rima.
    EDIT: Won  
    16:00h H.Zeballosa-Y.Sugita  1,50   5/10   bet365 
    Po meni Argentinac ovo bi trebao uzeti, Japanac je na početku zemljane sezone pokušavao nešto odigrati ali mu nije polazilo za rukom,ima omjer 0-5 na clay-u ove godine.Japanac ima 9 poraza u nizu,nadam se da će danas biti i 10 u nizu,jer na ovakvoj podlozi na 3 dobivena seta teško će se moći suprotstaviti Argentincu.Istina da je i Zeballos zadnja 3 meča izgubio i koef. je u laganom padu ali nekako vjerujem da Zeballos će odigrati jedan solidan meč što bi moralo biti dovoljno za prolazak u sljedeće kolo.
    To su neka moja viđenja današnjih parova i tako sam odigrao.Sretno tko isprati!
    EDIT: Won  
  8. Sviđa mi se
    Robica reacted to darko56 in ATP 250 Lyon   
    Ovo je drugo izdanje turnira u Lyon-u zbog toga ovaj turnir nema  povijest rezultata da bih mogao reći tko igra dobro na ovom turniru.
    Titulu brani Jo Willfried Tsonga koji je prošle godine u finalu pobijedio čeha  Tomasa Berdycha,ali njega ove godine nema u Lyon-u,jer se oporavlja od operacije koljena.
    Pomalo je čudno da je Dominic Thiem odlučio igrati Lyon tjedan dana prije Roland Garrosa gdje su sigurno su njegove ambicija daleko veće nego u Lyonu,ali sigurno je razlog da se još što bolje pripremi za predstojeći Roland Garros. Da li će to biti ispravan potez ili će se pomalo osjetiti umor za RG t ćemo vidjeti.
    Pored Thiem-a uvijek treba obratiti pažnju na domaće igrač,jer kada se god igra tunir u Francuskoj barem jedan Francuz stigne do kraja turnira.
    Turnir u Lyon-u igra se za nagradni fond 501 345e.
     
  9. Sviđa mi se
    Robica reacted to darko56 in Roland Garros 2018 kvale 21.05-23.05.2018.   
    10:05h Rogerio Dutra Silva-Christian Garin  1  1,72  5/10  bet365
    U prvoj rundi kvala sastaju se brazilac Rogerio Dutra Silva i čileanac Christian Garin.
    Ovdje igram na iskusnog brazilca koji cijeli svoj život igra na ovoj podlozi.Ima razoran forehand to mu je ujedno i najdraži udarac.Voli diktirati tempo u svakoj izmjeni i zabijati winnere.
    Garin ima 21.g. najviše voli igrati na hardu.Čudno je da jedan Južnoamerikanac voli više igrati na hardu nego na clay.Garin ima potencija da napreduje,ali za sada je na solidnoj 175 mjestu ATP liste.
    Po meni će ovo biti jedan zahtjevan meč za Dutra Silvu ali mišljenja sam da će iskustvo i mentalna snaga prevagnuti i da će 34-godišnji brazilac proći u sljedeću rundu kvalifikacija.Sretno tko isprati!
    EDIT: Won
     
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use