Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

TazMan

Članovi
  • Posts

    1119
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Posts posted by TazMan

  1. prije 42 minute, Goksim said:

    Hvala @cullinan odlično uočeno i moram priznati da sam zbog ovoga nakon dugo vremena otišao u PSK i uplatio nekoliko listića. Sad ostaje pogledati utakmicu i navijati ;)

    Evo i kako ponuda sad, sat vremena prije utakmice, i izgleda...

    Slika-zaslona-2019-09-08-u-18-01-35.png

     

    Slika-zaslona-2019-09-08-u-18-04-22.png

    Promijenili na 25,5  ? 

  2. prije 37 minute, IzudinB said:

    Slažem se u potpunosti. Baš sam i sam htio da ga pohvalim, jer je aktivan i nadam se da će nastaviti tako. Ima vrlo dobre analize i nadam se da će i drugi slijediti njegov primjer i objaviti neki tip - analizu. Sretno nam danas!

    Pridružujem se pohvalama

  3. prije 1 minutu, zoom-zoom said:

    Malo rukometa:

    Sagosen over 4,5@1,70 wwin

    Srednji vanjski, na zadnjoj utakmici imao malo manju minutazu i uzeo manje suteva ali kako se moze vidjeti iz statistike, uzme i preko 10 suteva po utakmici bez problema. Ocekujem da ce im danas Makedonci ipak biti malo tvrdji orah pa ce trebati i veci angazman ovog odlicnog igraca.

    sag.jpg

    Bjornsen over 4,5@1,70 wwin

    Desno krilo Norvezana je i najbolji strijelac ekipe(1 gol vise od Sagosena), na svim utakmicama je prebacio ovu marginu. Jedino desno krilo je na rosteru pa igra skoro 60 minuta na svakoj utakmici.

    bjor.jpg

     

    Osim njih mi je zanimljiv i Aguinagalde over 2,5 ali to cu jos razmisliti jer nisam gledao Spanjolce, u zadnje dvije utakmice je samo jednom sutirao, ne znam da li je tu rijec o kakvoj ozljedi. Uglavnom Brazil dozvoljava jako puno suteva po utakmici sa crte a Spanjolci vole tako igrati pa... :)

    Da,Agi ti vuče ozlijedu te ga maksimalno štede...Moja preporuka preskok njega,ne vjerujem da ce vec sad puno igrat,cuvaju ga koliko mogu

  4. prije 38 minute, cunceko said:

    jedno pitanje skupio sam na supersport racunu lijepu cifru novaca e sad me zanima dali cu imat ikakvih problema sa zakonom ukoliko isplatim taj iznos na racun u splitskoj banci.. dosad sam tako radio al su u pitanju bile manje svote do 1000kn a sad neznam taj novi zakon 1.1.2017 pa neznam oce li mi stvarat probleme jer je u pitanju svota preko 5000kn ... ili da isplatim u poslovnici? svaka pomoc dobrodosla

    A šta bi ti bilo......?  Zakon za naše klade nema veze jer si platio svaki mogući porez kod dobitka,to odmah uzimaju,nema tu čekanja.Čeka se samo kada banda treba vratiti porez.

    Nemaš beda,samo vadi......

     

    Novi zakon je problematičan samo kod stranih on-line klada,ali i to se rješava sa Skrillom i njihovim Masterom gdje ništa ne dolazi našoj bandi pod zub.....

  5. Natjecanje u tricama: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-natjecanje-u-tricama/

    3pt contest Winner – J.J. Reddick @ 5,50 Marathonbet

    Posebna ponuda- All-star MVP – Kobe Bryant @ 2,20 Marathonbet

    Dakle svi znaju da je velikom Bryantu ovo posljednja sezona i posljedna all-star utakmica, pa mi je automatski logično da će Kobe napraviti svoj mali show i da bi mu svi vrlo radi dopustili da osvoji svoj posljednji trofej u svojoj posljednjoj sezoni!

    SS na ovaj tip daje 4,5. Jest da su tu MT i porez,ali eto......

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use