Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

1950

Članovi
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 1950

  1. prije 2 sati, IzudinB said:

    Rusija - Brazil

    Vrlo zanimljivu i važnu utakmicu u četvrtak će na Svjetskom rukometnom prvenstvu (skupina A) odigrati Rusija i Brazil.
    U toj je skupini apsolutni vladar domaćin Francuska koja bez ikakvog problema, i sa velikom razlikom, pobjeđuje sve suparnike. Drugi će sigurno na kraju biti Norvežani, dok je ovaj dvoboj Rusa i Brazilaca zapravo dvoboj za treće mjesto.
    I Rusija i Brazil su dosad skupili po četiri boda, odnosno, i jedni i drugi su pobijedili Poljsku i Brazil. I dok su Poljake dobili s istovjetnih +4, protiv Japana se Brazil mučio od početka do kraja dok je Rusija rutinski i uz malu potrošnju dobila tu utakmicu sa čak deset pogodaka razlike.
    Domaćin Francuska se poigravala s obje ove reprezentacije i pobijedila s 10 ili više pogodaka razlike, ali je zato Rusija daleko čvršće i neizvjesnije odigrala protiv Norveške (-4), nego Brazil koji je bio ravnopravan samo 20-ak minuta (na kraju -7).
    Rusija je ostavila nešto bolji dojam i vjerujemo da ima za nijansu kvalitetniju momčad i veće mogućnosti u igri od Brazilaca. Rusija bi trebala biti lagani favorit u utakmici s mnogo pogodaka (preko 60).

    Zasto mislis da ce ovo biti utakmica s vise golova?
    Dosad na turniru obe momcadi su odigrale samo jednu utakmicu sa vise od 60 golova, takoder mislim da ce zbog važnosti utakmice ista biti tvrda, nitko nece pretjerano srljati i ici u rani završetak napada... mozda cak probati under na ovu utkm...eto to je samo moje misljenje 

  2. On 16.12.2016. at 6:25, IzudinB said:

    3PvlqLs.pngZMSUsW3.png

    Koja je po tebi najbolja strana online kladionica za nba igrace over/under?

    Imam racun u unibetu i mogu rec da su oni najgora kladionica sta se toga tice, kasno izbacuju ponudu za igrace, a i kad izbace cesto budu samo po 1,2 igraca s neke utakmice.

  3. prije sat vremena, Gigi said:

    Samo Liverpool. 2005. godina, imam 8 godina i gledam sa starim ono veliko finale. Nikad jači Milan, 3:0 poluvrijeme i samo želim da se Liverpool vrati u igru da bude zanimljivije. Dogodilo se što se dogodilo, velika ljubav se rodila :)

    Sad idem konstantno na okupljanja gdje se zajedno gledaju tekme. Bilo je i jedno veliko, 6. regionalno okupljanje prije kojih mjesec i pol u Zagrebu, skupilo nas je se preko 200 s cijelog balkana, nešto prelijepo.

    Velika želja je otići na Anfield, i planiram kroz dvije-tri godine odvojit lovu, preko udruge se vrlo lako dođe do ulaznica.

    Dok sam bio klinac to je bio Dinamo, ali davno mi se zgadilo sve oko kluba, a i ne pratim baš našu ligu.

    Ista stvar kod mene. Ima san taman napunjenih 9 godina, ja i stari gledamo... Jos se sjecam kad je tada na poluvremenu u studiju Ćiro rekao "treba se dogodit cudo da se liverpool vrati u utakmicu" i sjecam se da mi je proslo kroz glavu kao "i dogodit ce se starkeljo :D"  Tad se eto rodila ta moja velika ljubav prema liverpoolu i evo 11 godina poslije pratim ih sa istim žarom kao i nekada... I naravno najdrazi igrac i uzor po mnogocemu veliki Steven Gerrard! 

  4.  

     

    Evo jedan double pa ako netko hoce neka odigra, nemam vremena za analizu pa necu pisat.

    Adams 11,5 vise

    Portland Oklahoma 216,5 vise 

    Ako je nekome dosla bozicnica moze je odma staviti na ovo ?

     

    Da moja je greska skroz sam zaboravio da se to ne moze kombinirat :/

    Zasto da ne napisem? Ako nemam vremena da napisem analizu ne znaci da taj par nije analiziran i provjeren... ako netko zeli neka uplati ako ne nikome nista...

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use