Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

BoboBet

Članovi
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

BoboBet's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputation

  1. Nije poanta niti statistika, niti broj postova, niti bilo što u tom smjeru. Ako sam već nešto objavio i nisam pritom prekršio nikakvo pravilo foruma, ne vidim zašto se (samo moji?) postovi brišu? Ne pišem ja nešto na forum da bi mi to neko jednim klikom obrisao. Do sada se, iskreno, nisam uopće trudio oko opširnih analiza. Puko bi da jesam i da je neko obrisao jer mu se nešto nije svidjelo. Jednostavno ne razumijem zašto je neko obrisao par Federer - Wawrinka koji sam objavio? Istina, bilo je to u par rečenica, napisano osnovno, ali nisam imao vremena za opširno. Svejedno, dao sam svoj prijedlog i neko ga je obrisao bez da mi je objasnio - gdje je problem?! Izbjegavao sam forume ovakvog tipa (kladioničarskog) jer su većinom određeni članovi prepotentni na njima, imaju najbolje parove, informacije i analize, te su oni glavni na forumu, a zapravo su miševi bez mozga (a la soraja) koje masa puši. Ovdje sam mislio da toga nema, i nema, barem do sada nisam vidio da se neko smatra više vrijednim od drugog, ali ste me uspjeli demotivirat u manje od tjedan dana boravka na forumu - svaka vam čast. I uopće nije bitno tko je tu dobar tipster, tko nije, bitan je doprinos forumu i zajednici, te da se cijeni svačiji doprinos, bez obzira bio on mali, veliki, fanastičan, dobar ili manje dobar (da ne kažem loš). Toliko od mene u ovo zimsko kasno nedjeljno predvečerje.
  2. Mislim da treba imat jednak kriterij prema svima. Srijeda je isto slabiji dan kad mi je obrisan post, no nema veze. Jučer sam prognoziro Federera 2-0, editirao nakon meča i posta nema. Nema smisla bit toliko strog, aktivnost na forumu je dobra, no to je samo moje mišljenje.
  3. Molio bih da mi administracija foruma objasni zbog čega mi je obrisano cca 3-4 posta od kad sam došao. Još mogu razumit da mi se obrisao SVAKI post gdje sam nakon utakmice komentirao istu (više manje je bilo slavlje, nikakvo pametovanje jer sam vidio u pravilima da se to ne smije), iako ste i za takva brisanja mogli poslat poruku i objasnit da znam u čemu je problem i da ne radim istu grešku, ali da mi je jučer post obrisan gdje sam stavio prognozu - to mi nije jasno. Hvala unaprijed na objašnjenju.
  4. BoboBet

    HRT

    Je li 20 tisuća eura dovoljno za prijenos utakmice? Danas su TV prava za utakmice skupa, zašto bi HRT imao pravo na sve utakmice, iako ne ponudi najbolji iznos?Zakon tržišta lijepo kaže da tko ponudi najviše, taj dobija. Vrlo jednostavno. Bitno da naše TV kuće kupuju razna reality sranja, da ovakve pojave (nemam bolji izraz) dobiju po XX tisuća eura za ulazak u razne Farme, Big Brothere i slično (ona je sama izjavila da je dobila 15k eura za ulazak u jedan reality, pa vi vidite). A onda kada treba dati za prijenos reprezentacije, onda je 20 tisuća eura maksimum koji se može dati. Zato ponavljam, kako se Telekomu Srbija (!) isplatilo ponuditi više, a HRT-u nije?!
  5. BoboBet

    HRT

    Čekaj, hoćeš reći da je HRT nudio više novca, ali da su oni uzeli Arenu koja je ponudila manje? Čisto sumnjam, nema NIKAKVE logike. Niti s druge strane što se tiče dostupnosti prijenosa. Realno gledano i HNS-u je u interesu da utakmicu može gledati što veći broj gledatelja (zbog sponzora). Uostalom, kako se Areni isplati kupiti taj prijenos, a HRT-u ne? Stvar je u tome da HRT odavno ne gleda što je u interesu građana, već kako popuniti program što glupljim sadržajem, a svakom svom zasposleniku dati plaću od XX tisuća kuna (ili eura, kako kome) i na razne načine izvući novac. Ma znam na šta ciljaš. Neko je Šukeru gurnuo lovu u džep, HRT to nije htio je su prepoštena i transparentna TV kuća.
  6. BoboBet

    HRT

    Ma gamad. Od sporta više nema ni S na tom HRT-u. A pretplatu redovno hoće naplatit. Fuj.
  7. Hvala na dobrodošlici!
  8. BoboBet

    HRT

    Eto, da malo dignem temu i zahvalim se HRT-u na prijenosu iz Rostova. Ili ne. Kog briga, ionako je bojkot.
  9. Eto da vas i ja pozdravim! Nadam se ugodnom društvu na forumu, dugogodišnji kladioničar, dugo pratim sve sajtove za kladionicu, rijetko gdje sam član a još rijeđe i pišem. Nadam se da ovdje hoću i da ćete moj stil klađenja prepoznat i podržat. Živjeli!
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use