Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

MasterKing

Članovi
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MasterKing

  1. prije 3 sati, Goksim said:

    Lutrija :D

    Bježi od tamo i rađe se kladi online gdje možeš dobiti neke bonuse ali i gdje nema poreza na dobitak ni smješnih manipulativnih troškova. 

    Po pitanju njihovih razrada, iste su prepisane iz unibet" rel="">unibet kladionice uz znatno manje koeficijente (na to još dodaj manipulativni trošak i eventualni porez). Evo i primjera - čak su stavili i apsolutno iste opcije za broj elektora kao i postotke glasova. :)

    2020-10-31-07-49-39-Bet-on-Football-with
    2020-10-31-07-49-34-Bet-on-Football-with

    2020-10-31-07-49-58-Hrvatska-Lutrija-Onl

    Tako su dobro radili na ponudi da u ponudu nisu stavili niti sve opcije. Malo je vjerojatno ali Biden hipotetski može osvojiti i više od 389 elektorskih glasova, Trump hipotetski može više od 330. To nije nigdje niti stavljeno u ponudu pa pretpostavljam da su kada bi se to desilo jednostavno sve oklade gubitne jer oni cijene svoje igrače :D

    Ono što im fali je ovaj 390 ili više za Bidena i 360 ili više za Trumpa ;) 

    I za kraj apsurd zvan Lutrija. Imaju događaj u ponudi, isti je u ponudi do nedjelje do 23:59 ali kada odabereš par dobivaš obavijest da isti trenutno ustvari nije u ponudi. Pa se možeš ali možda i ne možeš kladiti na isto :D

    2020-10-31-08-03-22-Hrvatska-Lutrija-Cro

    Uz ovakvu ponudu, blokade koje Lutrija ima za uspješne igrače, manipulativan trošak i porez na dobitak ne vidim zašto bi se itko dovoljno informatički obrazovan da može pristupiti forumu tamo kladio. Razumijem umirovljenike koji tamo igraju loto i kojima je znanstvena fantastička otvoriti bet365 online kladionica" rel="">bet365 račun za klađenje i prebaciti novce, ali za klađenje Lutrija nije što je nekad bila te je gotovo nemoguće dugoročno kod njih biti u plusu uz porez i manipulativni trošak. 

    Svjestan sam toga itekako frende. Međutim vjerojatno i sam znas da je na području RH zabranjeno igrati u online kladionicama .

    Postoje alternativni linkovi istina ,ali isplata je problem a i to da me porezna nebi zaje*avala poslije jos ... ?

  2. prije 41 minute, Goksim said:

    Planiram napisati detaljni tekst na tu temu prije izbora te malo proširiti prije napisani post. Vjerujem da Biden dobiva. Ima znatnu prednost po svim anketama te u gotovo svim "swing" državama. 

    Na oprez jedino pozivaju prošli izbori gdje su ankete davale ogromnu prednost Hilary Clinton na koju je koeficijent bio 1,10. Na kraju je unatočn tom ešto je osvojila više glasova izgubila izbore jer je imala manje elektorskih glasova. Ti izbori su ujedno upisani u povijesti kao izbori u kojima su ankete najviše pogriješile ikada te su mislim brojne agencije i medijske kuće radile jako puno kako se takva blamaža opet ne bi desila. 

    Na globalnoj sceni je itekako bitno tko će biti američki predsjednik a izuzev Sjeverne Koreje koja sigurno navija za Trumpa gotovo cijela Europa te Iran sigurno podupiru Bidenovu kandidaturu a nije nemoguće da nakon izbora čitamo tekstove o involviranju drugih država preko trećih strana u američke izbore financijski poduprijevši jednog kandidata. Za kraju, markeitng budget Bidena je nekoliko puta veći od Trumpovog. 

    Imaš kakve prognoze za savezne države pojedinačno?

    Vidim da su na HL-u stavili širok raspon oklada na izbore.

  3. Pozdrav svima 

    Novi sam u klađenju i volio bih da čujem vaše prijedloge i taktike . Kako igrate ? Koji su najbolji i najučinkovitiji načini igranja??

    Imam određenu banku i ne želim biti tip koji kao večina pukne 5 kn i očekuje 10 000. Pratim sport već 10 godina tako da podosta znam o njemu , ponajviše nogomet i košarku ali i hokej..

    Hvala svima :D

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use