Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

JezTips

Članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

JezTips's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. Danas su nam na rasporedu samo četiri ogleda. Teague 16,5+ poena @ 1,85 Za Atlantu Philadelphia ne bi trebala biti velika prepreka. Teague prosječno ove sezone postiže 15,5 poena, dok je u posljednjih pet mečeva nešto uspješniji te za 29,6 minuta postiže 16,4 poena. U prošlom međusobnom ogledu ovih dviju ekipa, Teague je igrao 6 i pol minuta manje od sadašnjeg prosjeka te je uspio natrpati 18 poena. Danas bi ga čuvati trebao Smith s kojim ne bi trebao imati previše problema. Do sada ga je imao priliku čuvati četiri puta i nije ga baš uspio zaustaviti. U ta četiri susreta Teague je redom trpao 14, 19, 17 i 29 poena. Samo jednom je zaustavljen ispod današnje granice, a danas bi ju lakoćom trebao prijeći jer ima nešto lakši put do koša od svojih kolega na terenu. Uz to još igram i Mirotić manje od 12,5 poena, Gay više od 17,5 poena i Cousins manje od 25,5 poena. Analize će biti do kraja dana. Uz to planiram igrati i Clarksona više od 17,5 poena, no pod uvjetom da Rajon Rondo noćas ne zaigra. Isto tako Bryant manje od 16,5 poena, ali samo ako Casspi zaigra jer protiv Casspija i Gaya ne može ništa.
  2. LeBron JAMES manje od 26,5 poena @ 1,85 James ne igra najbolje u prošlih nekoliko mečeva. U posljednjih pet mečeva na prosjeku je od 21,8 poena što je dosta manje od prosjeka kroz cijelu sezonu (25,6 poena). Prosječno igra oko 31 minutu. Noćas će na njega paziti Otto Porter, koji je jedan od boljih obrambenih igrača i James bi mogao imati problema kod njega. Osim Portera i ostatak ekipe na poziciji SF igra dobru obranu. Da je ovo James koji igra u najboljoj formi bez sumnje bi igrao više poena jer ga tada nikakav Porter ne može zaustaviti, no ovako smatram da ide u manje. Matchup nije povoljan, a i on ne igra najbolje. U prošlom međusobnom meču James je igrao 37 minuta (što je šest minuta više od njegovog prosjeka) i za to vrijeme je natrpao 24 poena, što je manje od današnje granice.
  3. John WALL 21,5+ poena @ 1,85 Po meni ovo je odličan tip za veći broj poena iz više razloga. Kyrie Irving trebao bi biti zadužen za čuvanje Walla, no on nije dobar u obrani i teško da ga može spriječiti. Niti jedan igrač Cavsa na poziciji PG nije dobar i mislim da Walla ne mogu zaustaviti. U prošlom međusobnom susretu Irving nije igrao, no tad je Wall bio posebno raspoložen i za 41 minutu ubacio je 35 poena. Wall u zadnjih pet utakmica u prosjeku igra oko 37 minuta, a postiže 20 poena. Wizardsi su posljednju utakmicu odigrali 3. siječnja protiv Heatsa, tada je Wall igrao 34 minute i za to vrijeme ubacio samo 14 poena. Vjerujem danas da će imati veću minutažu jer su imali nekoliko dana odmora i htjeti će se iskupiti za lošije izdanje protiv Miamija, a to mu ne bi trebao predstavljati velik problem obzirom na slabu obranu Cavsa na poziciji PG.
  4. Danas je 11 NBA mečeva pred nama, nekoliko mojih analiza ide tokom dana...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use